Köszönöm neked Alexis hogy ilyen örömteli estét szereztél nekem. Én az elejétől bíztam benned és akkor is veled voltam amikor nem jól ment neked. Olvastam a történetedet:
"Nehéz körülmények között éltünk és amikor egy penny sem volt, mindig mondtam Anyumnak hogy "ne aggódj egy napon el fogom tartani az egész családot mert top futballista leszek.Anyum nevetett rajtam és azt gondolta csak álmodozom.
Hasonlót mondtam az egyik barátomnak. Azt mondtam neki neked fogok venni egy autót. A másik barátomnak meg hogy ne aggódjon, segítek befejezni a házuk építését.
Tudtam, hogy élnem kell a sport adta lehetőséggel.
Nagy dolgokról álmodoztam, hogy egyszer egész Tocopilla falut ki tudjam segíteni. Mókusnak becéztek mert mindenhova felmásztam a labdáért, fára, házak tetejére, mert nem engedhettünk meg magunknak egyet. A faluban mindenki ismert már és a rendőr őrnagytól kaptam életem első futball cipőjét. Nehéz volt mert akkoriban a nálamnál nagyobb srácok ellen kellett játszanom és harcolni hogy a pályán maradhassak. Valószínü, hogy ezért lehetek még mindig focista, az összes tanult leckével amit az utcáról hoztam. Minden labdáért megtanultam megharcolni és amikor már már úgy tünik hogy elvesztem, a gyorsaságomnak hála visszaszerzem azt. Ez az én játékom."
... A CELTIC ELLENI LEGUTÓBBI BAJNOKOK LIGÁJA MECCS ELŐTT ÍGY NYILATKOZOTT:
Javítanom kell a játékomon a legutóbbi elveszített Celtic elleni Bajnokok ligája mérkőzéshez képest.Félre kell tennem egy-két Udinese időszakomból hozott dolgot.. Meg kell tanulnom hogy ahelyett hogy nekimennék az ellenfél játékosának egy- az egyben , ahelyett ki kell szélesítenem a pályát magamra húzva az ellenfél játékosait ezzel helyet teremtve az akciókhoz. Ez különösen igaz a Celtic ellen akik mindig megpróbálják leszükiteni a játékteret.
Még mindig fejlődnöm kell hogy igazán hatékonnyá tudjam tenni a játékomat. Hiszem hogy vissza tudom hozni azt a képességemet, hogy magam mögött hagyjak 3-4 játékost és gólhelyzetbe hozzam csapattársamat.
Úgy érzem fejlődtem és ez mindenképpen önbizalommal tölt el ha arra gondolok hogy a világ legjobb csapatában játszhatok."
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ek-2202519" target="_blank
További sok sikert neked Sanchez! Egy példakép vagy számomra hogy ne adjuk fel álmainkat sosem!