2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Larsson úgyis megy, MAxinak sajnos nem fog túl sok lehetőséget adni, és Saviola Eto'o és Messi helyén is eljátszi, úgyhogy én őt visszahoznám, Henryt hagynámLG írta:Etoo és Messi mogott nem kapna sok lehetoséget, sztem Sevillában jobb helye van, bár miattam johetne(bár Rijkaardot ismerjuk, nem fog) hisz Giuly Ezquerro duánal mindenképp jobb, Larsson pedig m1. De azért Hernynak jobban orulnék.Morminho írta:Az én kívánságlistám: Saviola jöjjön vissza, ésmaradjon így a csapat!! Senki más nem kell ide szvsz
Etoo és Messi mogott nem kapna sok lehetoséget, sztem Sevillában jobb helye van, bár miattam johetne(bár Rijkaardot ismerjuk, nem fog) hisz Giuly Ezquerro duánal mindenképp jobb, Larsson pedig m1. De azért Hernynak jobban orulnék.Morminho írta:Az én kívánságlistám: Saviola jöjjön vissza, ésmaradjon így a csapat!! Senki más nem kell ide szvsz
Quaresma hovaKenny írta:Hamár kivánságlista akkor én is irok egyet:Riise,Henry,Quaresma,Fabregas,Aurelio.
el:Oleguer.
De Decoért ment cserébe, így azért még is megérteEnrique írta:Én csíptem nagyon a Ricardót, mérges voltam mikor kiderült, hogy 1 év után adios is neki..Ráadásul ki jött tul.képpen helyette? A Gyula, akit - köztudott - nem éppen szívlelek...
![]()