2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
MMM... és aztán az új elnököt az első lámpaoszlopra fellógatják a szurkolók.blaugrana99 írta:Ez most szerintem abszolút nem jött jól a csapatnak. Tudom hogy hülyén hangzik de az új elnök akár el is adhatja Messit és Neymart ha úgy gondolja.
Azonnal eladjuk.blaugrana99 írta:Ha lemond az szerintetek mennyire fogja befolyásolni az igazolásokat illetve Neymart?
Ez pontosan így történt, szerintem itt vele kapcsolatban sokan a Rosell féle befeketítő kampányra emlékeznek. Egyébként Laportára is sok mindent lehet mondani, de Ő legalább ízig- vérig culé. Rosell az egész klubot eladná az araboknak, ha a zsebébe is becsúszna pár milla.LG írta: Lehet, hogy hülye vagyok, de nekem valami olyasmi rémlik, hogy anno ő hozta rendbe a klub anyagi helyzetét a Gaspar éra után,
Lehet, hogy hülye vagyok, de nekem valami olyasmi rémlik, hogy anno ő hozta rendbe a klub anyagi helyzetét a Gaspar éra után, és ő alatta értünk el hosszú idő után újra sikeresek, sőt, minden idők egyik legjobb csapata az ő elnöksége alatt állt össze. A 2011-es sikereket is jórészt ő alapozta meg, Rossel meg learatta a babérokat. Persze emellett elkövetett sok hibát is, ezeket figyelembe is véve én bőven pozitívan értékelem a munkásságát. Ha Rossel lemond, akkor én mindenképp őt szeretném látni az elnöki székben!Tobias88 írta:Laporta majdnem csődbe vitte a klubot és több 100 milliót költött hasztalan játékosokra... Szóval ő kifejezetten borzalmas választás lenne
Csak ra kell nezni az emberekre baratom es mar a szemebol sok minden kiderul.nemtom99 írta:off:mert te így kívülállóként tudod, hogy ki mekkora gazember...kadarzsolt85 írta:ezt te honnan tudod hogy igy volt itt mi kivulallok semmit nem tudunk ez tuti!Tobias88 írta:Laporta majdnem csődbe vitte a klubot és több 100 milliót költött hasztalan játékosokra... Szóval ő kifejezetten borzalmas választás lenne
off:mert te így kívülállóként tudod, hogy ki mekkora gazember...kadarzsolt85 írta:ezt te honnan tudod hogy igy volt itt mi kivulallok semmit nem tudunk ez tuti!Tobias88 írta:Laporta majdnem csődbe vitte a klubot és több 100 milliót költött hasztalan játékosokra... Szóval ő kifejezetten borzalmas választás lenne
A klub történetének legsikeresebb időszakát köszönhetjük neki.Tobias88 írta:Laporta majdnem csődbe vitte a klubot
Ezt nem lehet csak az ő nyakába varrni, edzői felelősség a nagyja.és több 100 milliót költött hasztalan játékosokra... Szóval ő kifejezetten borzalmas választás lenne
ezt te honnan tudod hogy igy volt itt mi kivulallok semmit nem tudunk ez tuti!Tobias88 írta:Laporta majdnem csődbe vitte a klubot és több 100 milliót költött hasztalan játékosokra... Szóval ő kifejezetten borzalmas választás lenne
vagy jön az újabb gaspar-éra.neobarca írta:Tuti, hogy van valami vaj a füle mögött. Csak úgy nem mondana le. Főleg ha teljem mértékben ártatlan. Ha én ártatlan vagyok, jöhet bármilyen bíróság. Nem fogom a családomra kenni, hogy jajjj nem akarom hogy a hírnevük csorbuljon.
Nem baj, jöhet Laporta. Egyébként is őt sokkal jobban kedveltem régen. Számomra ő hozta meg a változást, a rengeteg győzelem alapjait.
Én is álszentségnek érzem néhol ezt a 'Més que un club' szajkózást. A mezszponzoros fennakadás több mint röhejes ( elcsépelt téma tudom). De az unicefnek ugyanúgy fizetünk, tehát a támogatás megvan, a gyerekeken segítenek csak nem ez van a mez elején, ezért nem mesélhetjük el barátainknak hogy hát igen ez a Barca ez több mint egy klub. Biztos vagyok benne, hogy a többi klub is áldoz ilyesmire, csak nincs mögötte ekkora marketing.zola8787 írta:[
Pontosan! Nem értem azokat akiket zavar, hogy a semmiért plusz pénzt kap a csapat. Miért baj, hogy van 1 felirat a mezünkön? Engem pl jobban zavar az Unicef. Ne legyünk álszentek, más klub a feliratért pénzt kap, mi meg pénzt adunk, a futball üzlet, hagyjuk már ezt a "több, mint egy klub" zagyvaságot.