Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A büdös románok megelőzik a margitot???:DDDDDDDDDD Hát ez nagyon komoly:DDDDDDDD Nem is tom hogy most min nevessek. A madridon vagy ezen a ranglistán:DDDMorminho írta:24. (41.) SC Rapid Bucaresti România/2 194,0
25. (19.) Real Madrid CF España/4 193,0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom mi alapján csinálják ezt a listát, dehát érdekes, röviden és tömören
En a Poolt nem tenném az elso 10be seSubinho írta:ez talán elfogadható lenne:
1. FC Liverpool
2. Juventus
3. Barcelona
4. Chelsea
5. Lyon
6. Bayern
7. Sao Paulo
8. Milan
9. Inter
10. PSV
Sztem ez így van jolMorminho írta:24. (41.) SC Rapid Bucaresti România/2 194,0
25. (19.) Real Madrid CF España/4 193,0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom mi alapján csinálják ezt a listát, dehát érdekes, röviden és tömören
Különben is, ki mondta h ez a srác világsztár lesz? Attól h még ott jól megy neki...HAnonymus írta:Szerintem magunkkal is kicsesznénk, meg még el is pazarolnánk egy szupertehetséget ha idehoznánk a srácot. Nem játszhat az összes világsztár Barcelonában. Nem kéne megbontani a csapategységet...
a billentyuzetemrol vetted ki a szotCooltiszo írta:Semmi szükség sincs rá. Biztos ügyes, de először Dos Santos helyéről gondolkodjunk. Aztán majd jöhet Krkic, és ők mind támadó játékosok, mondjuk egy fiatal. jó kis vkp-nak ,vagy védőnek örülnék, de támadóbal van elég utánpótlásunk, ráadásul nem ennyiért, 1-2 millárt ok, nade ez már fél Henry.
Sztem beleférne, ha Ezquerro elmenne, és Larsson is köztudottan távozik a csapattól.Zsolti írta:annyira olcsó sem lenneÚgy tûnik,hogy a Bayern München Martin Demichelis,José Paolo Guerrero,Claudio Pizarro,Roque Santa Cruz és Julio Dos Santos után egy újabb dél-amerikai játékost szeretne a klubhoz csábítani.A német rekordbajnok a mindössze 17 éves,argentin szuperthetségre,Sergio Leonel Agüeróra vetette ki a hálóját,akit hazájában Kun Agüero néven ismer mindenki.
Az U-20-as világbajnokságon a fiatal játékos megmutatta,hogy a világ egyik legnagyobb csatártehetsége.A Bild újság jelentései szerint,azonban a "bajoroknak" kapkodniuk kell magukat és bizony Uli Hoenesséknek mélyen a zsebükbe kéne nyúlni,hiszen a Villareal már decemberben 12 millió eurós árajánlattal jelentkezett be és az argentín élklubok kívánság listáján is szerepel Agüero,akik már 15 milliót is ajánlanak a fiatal csatárzseniért.Nyilvánvaló azonban,hogy a Bayern mellett a többi európai nagyágyú,mint például az Inter,Juventus,Chelsea és Real Madrid érdeklõdését is felkeltette a fiatal tehetség.
Agüreót 2007.-ig köti szerzõdés jelenlegi klubjához,az Independientéhez.A jövõ egyik nagy beruházása lehetne.Nemcsak Argentínában zengenek ódákat a 172 cm magas,74 kg-os csatárról,hanem Wolfgang Dremmler is.A Bayern tehetségkutatója a következõket nyilatkozta a Bildnek:"Õ egy csiszolatlan gyémánt,Romario és Gerd Müller elegye."
Agüero 2003.július. 7-én debütált az Independientében.Ekkor volt 15 éves,egy hónapos és három napos,és ezzel mindenekidõk legfiatalabb játékosa lett az argentín Primera Divisiónban.
annyira olcsó sem lenneÚgy tûnik,hogy a Bayern München Martin Demichelis,José Paolo Guerrero,Claudio Pizarro,Roque Santa Cruz és Julio Dos Santos után egy újabb dél-amerikai játékost szeretne a klubhoz csábítani.A német rekordbajnok a mindössze 17 éves,argentin szuperthetségre,Sergio Leonel Agüeróra vetette ki a hálóját,akit hazájában Kun Agüero néven ismer mindenki.
Az U-20-as világbajnokságon a fiatal játékos megmutatta,hogy a világ egyik legnagyobb csatártehetsége.A Bild újság jelentései szerint,azonban a "bajoroknak" kapkodniuk kell magukat és bizony Uli Hoenesséknek mélyen a zsebükbe kéne nyúlni,hiszen a Villareal már decemberben 12 millió eurós árajánlattal jelentkezett be és az argentín élklubok kívánság listáján is szerepel Agüero,akik már 15 milliót is ajánlanak a fiatal csatárzseniért.Nyilvánvaló azonban,hogy a Bayern mellett a többi európai nagyágyú,mint például az Inter,Juventus,Chelsea és Real Madrid érdeklõdését is felkeltette a fiatal tehetség.
Agüreót 2007.-ig köti szerzõdés jelenlegi klubjához,az Independientéhez.A jövõ egyik nagy beruházása lehetne.Nemcsak Argentínában zengenek ódákat a 172 cm magas,74 kg-os csatárról,hanem Wolfgang Dremmler is.A Bayern tehetségkutatója a következõket nyilatkozta a Bildnek:"Õ egy csiszolatlan gyémánt,Romario és Gerd Müller elegye."
Agüero 2003.július. 7-én debütált az Independientében.Ekkor volt 15 éves,egy hónapos és három napos,és ezzel mindenekidõk legfiatalabb játékosa lett az argentín Primera Divisiónban.
Sztem felesleges. Irányító nem nagyon kell nekünk sztem. Van Ronaldinho aki még csak 25, Messi 19 éves, Deco is jó azon a poszton úgyhogy sztem nem sokat játszhatna a srác még csereként sem.Fernando írta:Nem lehet olyan drága! Hozzuk ide!!! Még rá nem licitál egy madrid, vagy egy juve,...![]()