2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én sem vártam ennyire Barca meccset,mint a mai,és talán sorsdöntő lehet(prsztizs miatt mindenképpen)ozsimiki írta:Hy All!!!
Ma este revánsot veszünk a cselszkyn!!!
Így kell lennie, nemcsak az összes BARCA drukker legnagyobb örömére,hanem mindenkiére aki a nagybetűs FOCIT szereti,nem egy agyontaktikázott vágóhidat!
10 éve vagyok BARCA Fan,de ez a mai este lesz az egyik legemlékezetesebb számomra,és érzem,hogy az egyik legörömtelibb is!!!
Mindenkinek Őrült jó meccset,nagyon Jó szurkolást,és remélhetőleg egy óriási Ünneplést Kívánok!!!
FORCA BARCA!!!
Köszi, fair volt.redlions írta:Ismételten felhívom mindenki figyelmét, hogy senki ne szidja a Chelsea játékosit, edzőjét, vezetőit és szurkolóit! Aki megteszi annak a hozzászólását törlöm! A felhívást Rijkaard sportszerű nyilatkozata miatt ismételtem meg!
Sajna nm fogod látni, mert már amikor látja h a csapata szenved.. bemenekül az öltözőbe...deffent írta:A világ bármelyik másik csapata ellen egy idegenbeli 2-1 után mindenki biztos lenne a továbbjutásban. Bevallom én tartok attól, nehogy a cselszki vezessen 1-0-ra, mert akkor nehéz lesz a folytatás.
Az első meccsen mákunk volt a kiállítással, meg hogy a cselszki szerzett vezetést, küönben elképzelhető, hogy 0-0-val várnánk a visszavágót.
Ennek ellenére nagyon bízom a csapatban, szeretném látni a Murinnyó pofáját, ahogy kiesnek.
Én csak egy gólt álmodtam igaz nem volt vége a meccsnek de ha 1:0-ra nyernénk akkor is boldog lennék. Úgy kell nyomni mint Londonban és akkor jók leszünk.Steve (FCB) írta:CSAK A BARCA
Ma megmutatjuk ennek az orosz csapatnak, hogy a focit nem a pénz hajtja hanem a szív! murinya... Csodálkozik, hogy leköpdösték? Ennyit ér az az ember!
Lehet, hogy gusztustalan módon fogatták a BARCA drukkerek, de ha belegondolok - ha ott lettem volna én is az elsősorban minden turhámat összeszedve üdvözöltem volna szeretett barátunkat![]()
A ma este is a miénk lesz! A múltkori meccs elött megálmodtam az 1-2t és bejött! Tegnap is álmodtam! 3-0-t![]()
![]()
És remélem nem csak álom marad...
![]()
Minden Kedves BARCELÓNA Drukkernek nagyon jó szurkolást kívánok!
Győzzön a jobbik! Azaz a BARCA![]()
![]()