Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adamo Coulibaly???? Ő aztán mindent feláldoz a csapatáért!!!Varatrix írta:A szövetségi kapitány szerint, nem csapat játékos. Azt mondta hogy nem a legjobb kerettel megy ki a vb-re, hanem a legjobb csapattal.MQuC írta:NAsri hogy maradt ki a VB keretből megint?
Kíváncsi leszek erre, de igazából nekem szimpatikus ez a hozzáállás.
Erről Kemény DÉnes jut eszembe, ő mondta mindig, h amikor olimpiára vagy más világeseményre írta össze a keretet nem azt hívta be, aki jobb vt képesség alapján, hanem aki a csapatba jobban illett.Varatrix írta: A szövetségi kapitány szerint, nem csapat játékos. Azt mondta hogy nem a legjobb kerettel megy ki a vb-re, hanem a legjobb csapattal.
Kíváncsi leszek erre, de igazából nekem szimpatikus ez a hozzáállás.
Szegeny srac most epult fel erre elszakad a szalagja. Sajnalom nagyon, pont azert ment munchenbe, hogy tobbet jatszon es igy biztos kint legyen braziliaban. Bar azt ketlem, hogy Xavit kiszoritotta volna, de azert na..Entonii8 írta:Szegény Thiago lemarad a VB-ről.... Elszakadt a keresztszallagja.. :S
A szövetségi kapitány szerint, nem csapat játékos. Azt mondta hogy nem a legjobb kerettel megy ki a vb-re, hanem a legjobb csapattal.MQuC írta:NAsri hogy maradt ki a VB keretből megint?
Pont ezt akartam írni... elég jónak tűnik a belgák kereteetooka9 írta:Gondolom Messi miatt.zola8787 írta:Látom sokan szurkolnak az argentínoknak. Why?![]()
![]()
Belgium viszont a torna meglepetes csapata lehet (elodontoig menetelnek szerintem). Hajra spanyolok, de remelem Neymar is nagyot fog jatszani.
Ez a vedelem valami iszonyat gyenge. Olyanok, mint az argentinok, tamado szekciora nem lehet panasz, de hatul..messideco írta: védők:
Sajnos a hollandok Akhilesz-sarka már jó pár éve, évtizede is akár a védelem, hiába voltak olyanok, mint Reiziger, Stam, de Boer, akkor sem számított acélosnak, most meg főleg nem. 2 éve még a van der Wiel - Pieters szélsőhátvéd párosban bíztam, hogy évekig megoldhatják a védelem két oldalát, de azonban egyik egy kevésbé sikeres átigazolás, másik a sorozatos sérülések miatt nem tagja az Oranje keretének. Egy ilyen kezdősorra tippelnék: Janmaat - Indi - Rekik - Blind. Alapjáraton Vlaar lenne ott középen, de az Aston Villaaban nem igazán brillírozott ebben a szezonban, míg Verhaeghről és Kongoloról nem nagyon tudok véleményt formálni.
Mindegy végül is, csak ne menjen el meccs rajtuk![]()
Az a csapata tényleg klasszisokkal jobb volt mint a mostani. Most mindenki Messi miatt várja a csodát, és ha nem jön mindenki őt fogja hibáztatni.zola8787 írta:Látom sokan szurkolnak az argentínoknak. Why?
Annó nagggyon imádtam őket, a Batustutás korszakban, fú, de jó is volt annó focit nézni![]()
Én nagyon szorítok nekik Messi miatt, hogy végre befogja már a kritikusok száját. Nem várok tőle győzelmet, de minimum 4-5 gólt igen. A végső győzelemre nem nagyon van esélyük.Látom sokan szurkolnak az argentínoknak. Why?![]()
Igen hirdettek, és kerettag. http://www.telesport.hu/2014/05/13/itt- ... -vb-keret/" target="_blankpalesz77 írta:Olasz keretet hirdettek már? Érdekelne, hogy Insignet kivitték-e.
Gondolom Messi miatt.zola8787 írta:Látom sokan szurkolnak az argentínoknak. Why?![]()
De én Lucas és Coutinho mellőzését sem értem, hogy még a keretbe se fértek be..Varatrix írta: Személyes véleményem, hogy Filipe Luiz idén a legjobb bal védő Európában. Számomra teljesen felfoghatatlan a kihagyása. Sokkal többet és jobban játszott, mint a kezdőbe valószínűsített emberem Marcelo, de Maxwellnél feltétlenül jobb játékos.
Alap embernek kéne lennie...
Személyes véleményem, hogy Filipe Luiz idén a legjobb bal védő Európában. Számomra teljesen felfoghatatlan a kihagyása. Sokkal többet és jobban játszott, mint a kezdőbe valószínűsített emberem Marcelo, de Maxwellnél feltétlenül jobb játékos.SuperMessi írta:Szerintem náluk vannak jobbak, konkrétan azok akiket kivittek.
Szerintem náluk vannak jobbak, konkrétan azok akiket kivittek helyettük, egyedül Miranda jöhetne szóba a brazilokat külön nézve szvsz, jó a keretük. Úgy értettem hogy össze tudtok -e tenni egy ütősebb kimaradó 11-et? Nyilván egy ilyen 11 összeállításánál a nagy nevek a lényeg inkább, mintsem feltétlenül az hogy ki lenne a szűrő stb.Barcaman1993 írta:Filipe Luiz, Miranda, Lucas Moura. Csak a braziloknál.SuperMessi írta:Egész korrekt kis csapat állna össze a VB csapatok kereteiből kihagyott játékosokból: Diego Lopez, Adriano, Arbeloa, Abidal, Cole, Kaka, Totti, Isco, Nasri, Tevez, Ronaldinho
Tudtok jobbat? Kihagytam valakit?
Filipe Luiz, Miranda, Lucas Moura. Csak a braziloknál.SuperMessi írta:Egész korrekt kis csapat állna össze a VB csapatok kereteiből kihagyott játékosokból: Diego Lopez, Adriano, Arbeloa, Abidal, Cole, Kaka, Totti, Isco, Nasri, Tevez, Ronaldinho
Tudtok jobbat? Kihagytam valakit?
Nem is vettem észre és tényleg.... lazán kezdőnek kéne lennie. Amit leművel azokon a meccseken, amikor látom...Erxy írta:Ha aközött kellene választanom, hogy az a három jelenlegi kapust teszem be a kapuba egyszerre, vagy Willyt egyedül akkor is utóbbit választom..Vicc, hogy nem viszik ki, de ezeket a félvakokat igen.
Hát ez valami elképesztően gyenge keret. Védelemben nincs meghatározó játékosuk, kp-n is gyengus, egyedül Di Maria az aki ér valamit onnan, meg Banega ha egészséges.etooka9 írta: Kapusok: Orion, Andujar, Romero
Vedok: Zabaleta, Garay, Feranndez, Rojo, Campagnaro, Basanta, Otamendi, Lisandro Lopez, Mercado, Demichelis
Kozeppalyasok: Gago, Mascherano, Di Maria, Banega, Biglia, Maxi, Augosto, Sosa, Enzo Perez, Ricky Alvarez, Rinaudo
Tamadok: Messi, Palacio, Lavezzi, Higuain, Aguero, Di Santo
Fos, vagy fős? Nem mindegyetooka9 írta:Falcao vegul bekerult a kolumbiai elozetes keretbe.
ARGENTINA 30 FOS KERETE:
Kapusok: Orion, Andujar, Romero
Vedok: Zabaleta, Garay, Feranndez, Rojo, Campagnaro, Basanta, Otamendi, Lisandro Lopez, Mercado, Demichelis
Kozeppalyasok: Gago, Mascherano, Di Maria, Banega, Biglia, Maxi, Augosto, Sosa, Enzo Perez, Ricky Alvarez, Rinaudo
Tamadok: Messi, Palacio, Lavezzi, Higuain, Aguero, Di Santo
Csatarsoruk bivalyeros, talan a legnagyobb hianyzo Tevez. A vedelmuk pedig 0.