Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak Alexis maradt ki!LG írta:Én sem a brazilokat nézem, csak a félidő összefoglalóját láttam.visca el barca írta:sztem én vagyok az egyetlen aki nem a brazil meccset nézihorvátok nem nyűgöznek le, mehikó meg nagyon jól védekezik, innen kb 20%-ot adok a horvátoknak.. bár egy gólt lehet találnak...
Ezen a meccsen meg eléggé egy szint a két csapat, egy gól mindent eldönthet.
Közben Fred is betalált, ahogy délután Torres is, jó napja van a fogalmatlan csatároknak.
Én sem a brazilokat nézem, csak a félidő összefoglalóját láttam.visca el barca írta:sztem én vagyok az egyetlen aki nem a brazil meccset nézihorvátok nem nyűgöznek le, mehikó meg nagyon jól védekezik, innen kb 20%-ot adok a horvátoknak.. bár egy gólt lehet találnak...
Fred számomra az egyik legnagyobb kérdőjel ezen a vb-n, hogy mit keres ott. Ha egy talicska kerekét teszi a helyére Scolari akkor se járnak rosszabbul.Leon írta:Nem is tudom,hogy Hulk vagy Fred a rosszabb?Nemyar nélkül már a csoportkört sem élnék túl!
Mondjuk meglepődnék, ha ő is 30 fölött még VB gólokat lőne, szerintem olyan brazilosan 27-28 évesen ő is kiég.Tobias88 írta:Amúgy nem azért, de Itange mit csinált? Bunda?
Amúgy legalább ha így folytatja, akkor nem örök érvényű lesz Klose rekordja
A következő szezonban meg Matyiő lesz a legjobb védőnk, Sergio Roberto osztogatni fogja a gólpasszokat, a két kapusunk meg egymással versengve jobbnál jobb teljesítményt nyújt majd, Higuain meg Aranycipős lesz a Barcában.Alcantara írta:Hamarosan megkövetnek téged ezen a fórumon, nekem az a sanda gyanúm.Xavi001 írta:Na szóval az általam felvetett Depay, illetve , aki általatok ki lett nevetve fiatal tehetség, már 2 gólos :3![]()
Már csak egy apró dolog maradt hátra: Masit valahogy felturbózni, hogy teljes legyen a fórum szégyene.
Hamarosan megkövetnek téged ezen a fórumon, nekem az a sanda gyanúm.Xavi001 írta:Na szóval az általam felvetett Depay, illetve , aki általatok ki lett nevetve fiatal tehetség, már 2 gólos :3
akkor elég sok hülye szurkoló van nem csak itt, hanem katalóniában isCsbal írta:Azok a félkegyelműek akik eladnák, sajnos annyit értenek a futballhoz, mint én az atomfizikához, semmit.
Megint van aki bevett valami tudatmódosítót. Ezen a meccsen is volt nem egy olyan megmozdulása ami gólveszélyes volt, csak a kapus, vagy védő útját állta a labdának az utolsó pillanatban. Azok a félkegyelműek akik eladnák, sajnos annyit értenek a futballhoz, mint én az atomfizikához, semmit.visca el barca írta:nem hiába adná el a fél szurkoló tábor. aki egy kicsit is mögé lát ennek a szívvel-lélekkel teli játékstílusnak, pont azt látja amit leirtál. hajt, csúszik mászik, de kapura nem igazán veszélyes.mess2009 írta:most azért nagyon jól látható volt (számomra), hogy mit is jelent az hogy valaki gólerős, vagy nem. Robben minden megmozdulása gólveszélyt rejt, mig Sanchezről egyetlen másodpercig sem gondoltam, hogy képes lesz gólt lőni. ugyanez a dilemma kíséri a Barcás szereplését is. látványosan és szívvel lélekkel hajt de a kapura sem közvetlenül sem a passzaival nem veszélyes.