Bajnoki Mérkőzések 05/06
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- KorikaSzeged
- Barça B
Hülyéskedsz? Damía ver kettőt, és máris "csumi Valencia!".Ádám02 írta: Valencia Santander lesz ott szerintem nyer a valencia!!ugyhogy remélem nyerünk!!

Visca el Barça! Visca Catalunya!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
SINCE 1899 írta:Ma elhozzuk a 3 pontot,nagyon fontos lenne,mert a real megveri holnap a betist szerintem,és nem kéne olyan közel engedni hozzánk! A valencia nem tudom kivel játszik de őrájuk is oda kell figyelni! Szóval hajrá fiúk este,mindent bele!!!
Valencia Santander lesz ott szerintem nyer a valencia!!ugyhogy remélem nyerünk!!
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
Ma elhozzuk a 3 pontot,nagyon fontos lenne,mert a real megveri holnap a betist szerintem,és nem kéne olyan közel engedni hozzánk! A valencia nem tudom kivel játszik de őrájuk is oda kell figyelni! Szóval hajrá fiúk este,mindent bele!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
hát azér mégis, mind1, de ha kiállítja Ronit v vki mást akkor sztem, a Barca szurkolók meglincselik.....Zsolti írta:hát nem volt nehéz kiatlálni!![]()
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
jah utána megnéztem, de ha megin lex vmi balhé sztem nem m1 haza éppen....Chris írta:Rivaldinho írta:nem néztem meg de Santiago Rodrigez???
telibe verted.
grat.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nem néztem meg de Santiago Rodrigez???
- Chris
- Capitá del Barça
egy hét múlva a Malaga-Barcelona meccset a kedvenc birónk fogja vezetni.
lehet tippelni.
aki nem akar, annak:
http://www.sport.es
lehet tippelni.
aki nem akar, annak:
http://www.sport.es
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris 2006.03.18. 14:18:04-kor.

Sziasztok
Segitseg kenne, de nagyon surgusen, mert vasarnap estig meg kellene tudonom egy dolgot.
KI MEGY A BARCA – REAL MADRID MECCSRE, es AKI MEGY, AZ AUTOVAL INDUL UTNAK?
Mert elviekben mennek a meccsre, de Franciaorszagban lakom, de pont utba esek, s beleadnek a benzinbe. Igy aki felvenne, annak is jo lenne, mert valamivel olcsobb lenne;
Elore is koszonom, s tenyleg jo lenne ha vasarnapig irna valaki.
Koszonom
Segitseg kenne, de nagyon surgusen, mert vasarnap estig meg kellene tudonom egy dolgot.
KI MEGY A BARCA – REAL MADRID MECCSRE, es AKI MEGY, AZ AUTOVAL INDUL UTNAK?
Mert elviekben mennek a meccsre, de Franciaorszagban lakom, de pont utba esek, s beleadnek a benzinbe. Igy aki felvenne, annak is jo lenne, mert valamivel olcsobb lenne;
Elore is koszonom, s tenyleg jo lenne ha vasarnapig irna valaki.
Koszonom
- Ramiro
- Barça B
- Kapcsolat:
Végülis a Chelsea és a Depor ellen már betalált Eto'o, igaz ez az ő szintjén már-már kevésnek (...) tekinthető, de szerintem 1-2 hét és újra belelendül, eddig Larsson volt a gólzsák, amíg Eto'o odahaza volt, ráadásul csereként is gólerős Henke, ami nagyon jó dolog, tehát a gólokkal semmi baj szerintem, csak a védelemmel néha...
- Ádám02
- Entrenador del Barça
ne aggodj meg lesz a meccs az ne érdekeljen hogy hány gollal nyerünk csak az hogy nyerjünk !!!larsonn megint golt fog rugni és már eto 'o sem olyan mint a mikor vissza jött a z afrika cupból !!szoval remáljük ö is lö egyetigeorgy írta:Mégmielőtt kivágnátok a fórumról, a bajnokihoz hozzászolnék:
Szóval mostanában (afrikacup óta) Etoonak nagyon nincs szerencséje a kapu előtt, és nem igen akarnak sikerülni a dolgok, Roninho sem pörög úgy igazán, Zsüli meg mintha elvesztette volna a önbizalmát, mióta Mesit figyeli a kispadról, Messi sérült, Larson +hozza a szokásos góljait...amire ki akarok jukadni, mintha egy apró porszem került volna a támadó henger meccsenkénti 3-4 gólos gépezetébe, tehát érdeklődéssel tekintek a hétvége elé, még akkor is, hogy a bajnoki címvédést már zsebben érzem

- igeorgy
- Jugador del Barça
Mégmielőtt kivágnátok a fórumról, a bajnokihoz hozzászolnék:
Szóval mostanában (afrikacup óta) Etoonak nagyon nincs szerencséje a kapu előtt, és nem igen akarnak sikerülni a dolgok, Roninho sem pörög úgy igazán, Zsüli meg mintha elvesztette volna a önbizalmát, mióta Mesit figyeli a kispadról, Messi sérült, Larson +hozza a szokásos góljait...amire ki akarok jukadni, mintha egy apró porszem került volna a támadó henger meccsenkénti 3-4 gólos gépezetébe, tehát érdeklődéssel tekintek a hétvége elé, még akkor is, hogy a bajnoki címvédést már zsebben érzem

motta eltiltását töltiÁdám02 írta:most motta marad ki!!
- Chris
- Capitá del Barça
ITT A REAL SOCIEDAD ELLENI 18-AS KERET:
Valdés, Jorquera, Belletti, Oleguer, Puyol, Márquez, Sylvinho, Gio, Edmilson, Van Bommel, Gabri, Iniesta, Deco, Ronaldinho, Eto'o, Ezquerro, Giuly, Larsson
MAXI ismét nincs
és a kezdő szvsz:
Valdes-Oleguer, Puyol, Marquez, Sylvinho-Deco, Edmilson, Van Bommel-Larsson, Eto'o, Ronaldinho
Valdés, Jorquera, Belletti, Oleguer, Puyol, Márquez, Sylvinho, Gio, Edmilson, Van Bommel, Gabri, Iniesta, Deco, Ronaldinho, Eto'o, Ezquerro, Giuly, Larsson
MAXI ismét nincs

és a kezdő szvsz:
Valdes-Oleguer, Puyol, Marquez, Sylvinho-Deco, Edmilson, Van Bommel-Larsson, Eto'o, Ronaldinho

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
csak a millió helyzeteinket ne bohóckodjuk el.ha a 100%-os helyzeteinknek legalább a felét berugjuk, akkor egy 0-4 et tippelek.
GYŐZNI KELL ÉS GYŐZNI IS FOGUNK!!!!
GYŐZNI KELL ÉS GYŐZNI IS FOGUNK!!!!
Ez az, Edmilson mégis játxik, azaz nem lex gond a védekezéssel 

meg lesz tuti
bevallom múlt héten azé buktunk mer nemm fogadtam rá
most már kezembe a trippmix
győzünk
)
bevallom múlt héten azé buktunk mer nemm fogadtam rá
most már kezembe a trippmix
győzünk

Zinedine Zidane
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem kicsináljuk a Sociedad-ot mint a múltkor, csak az elején kell egy kicsit visszafogodtabbnak lennünk! Nehogy ők lőjjenek gólt! 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Ramiro
- Barça B
- Kapcsolat:
Ilyen volt Beckham esete is, aki úgy játszott egy Depor elleni meccsen, hogy előtte kiállították a bírók.
Mindenesetre nekünk Motta és Edmílson nélkül is jónak kell lennünk a középpályán, valószínűleg Márquez lesz hosszú idő után a szűrő Edmílson helyén, a mellette két oldalt talán Iniesta és Deco lesznek, vagy van Bommel. Érdekes meccs lesz szombaton, kíváncsi leszek, mire megyünk a Soci ellen, mert most kezdenek formába jönni.
Mindenesetre nekünk Motta és Edmílson nélkül is jónak kell lennünk a középpályán, valószínűleg Márquez lesz hosszú idő után a szűrő Edmílson helyén, a mellette két oldalt talán Iniesta és Deco lesznek, vagy van Bommel. Érdekes meccs lesz szombaton, kíváncsi leszek, mire megyünk a Soci ellen, mert most kezdenek formába jönni.