Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, Forlánnál Maxi kapásból jobb, de még Guilyt is elé helyezémEnrique írta:Bárkit, csak azt a f@$#lábú Forlánt ne... Így néztem mikor elolvastam még a Forlán vs Henry hírt:![]()
![]()
![]()
roniebarca írta:Henry nem kell ott van Maxi Eto'o cseréjének.
Azt hittem elég egyértelmű vagyok, de úgy látszik, hogy mégse...Ádám02 írta: az egész Barcát leváltanád nem elég jó a mostani Barca neked???
sztem adam02-nek..Kenny írta:Ezt nekem címezted?Cooltiszo írta:Tanulj meg olvasni....
az egész Barcát leváltanád nem elég jó a mostani Barca neked???Kenny írta:És Roni hova lett?Mr. Master írta:Jó kisz összeállítás vt TAibiTaibi írta:-------------Leo Franco-----------------
Dani Alves---Gallas--Chivu--F.Aurelio
---------------Boulahrouz---------------
Mancini------Lampard---------Robben
-----------Henry----Forlan--------------
A média szerint kb így fog kinézni a csapat jövőre...ÉN még ennek a Barcának is szukrolnék, ha ők játszanának itt, de a mostanival valahogy sokkal jobban meg vagyok elégedve
![]()
![]()
Ugyanmárhuevos írta:leo franco meg egyszerűen abszurd ötlet
laci18 írta:Daniel Alves nem Barca szintű legalábbis Oleguernél és Bellettinél nem hiszem hogy többet nyújtana.
Sztem te nem tudod, hogy Saviolának már van olasz útlevele!Kenny írta: Én csak erre annyit mondok hogy EU-s útlevél és akkor mindenki tudja mi a probléma.
Én csak erre annyit mondok hogy EU-s útlevél és akkor mindenki tudja mi a probléma.Ádám02 írta:Silvanus írta:Kicsit ráérek, úgyhogy leírom nektek, hogy hogyan is nézne ki az ÉN Barcelonám, a 06/07-es idényben (új igazolások, visszahívott játékosok):
Először is, akiknek megköszönném a munkájukat, és eladnám őket (bármennyire is nehéz egy-egy esetben): Oleuger, Gabri, Belletti, Larsson, Giuly!
A többiek abszolút maradhatnak, sőt hosszíbbítani kell, akikkel eddig még nem...
- Kapusok: Jourquera, Valdes
- Védők: Puyol, Gallas, Chivu, Marquez, Sylvinho, GIO, Damia
- Középpálya: Deco, Xavi, Iniesta, Van Bommel, Motta, Edmilson
- Csatársor: Eto'o, Ronaldinho, Messi, Saviola, Maxi Lopez, Henry, Equerro
Hát nagyjából ennyi. Ez mind anyagilag, mind szakmailag megoldható lenne, és nem kicsit lenne ütős a csapat, amely nagyjából így álhatna fel:
Valdes
Gallas Marquez Puyol Chivu
Deco Edmilson Xavi
Eto'o Ronaldinho
Henry
Cserék: Jourquera, Sylvinho, Damia, Motta, Van Bommel, Messi, Maxi Lopez/Saviola
És bármennyire is nehéz, de Iniestát, és Saviolát vagy Maxi-t ültetném a lelátóra, ha mindenki hadra fogható lenne.
de minek hivnád vissza saviolát ha csak a lelátora ültetnéd meg szerintem nem is fér be ugyhogy minden amit csináltál jó szerintem csak saviola nem kell!!!
És Roni hova lett?Mr. Master írta:Jó kisz összeállítás vt TAibiTaibi írta:-------------Leo Franco-----------------
A média szerint kb így fog kinézni a csapat jövőre...ÉN még ennek a Barcának is szukrolnék, ha ők játszanának itt, de a mostanival valahogy sokkal jobban meg vagyok elégedve
![]()
![]()
Jó kisz összeállítás vt TAibiTaibi írta:-------------Leo Franco-----------------
A média szerint kb így fog kinézni a csapat jövőre...