Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Uccsó 3 meccsük 0-0!schlangemann írta:realmadrid - betis : 0-0. ojjé:)
Így van. Meg jön majd Xavi, és a támadókról (Eto'o, Messi, Larsson stb.) se igazán mondanám, hogy csak elöl szotyiznak, aztán várják a jószerencsétBadi írta:az ilyen hsz-eken tudok sírni...haze71 írta:Sajnos Ronaldinho-n kívül senki nem tud támadást építeni, mindenki hátrafelé passzol. Ezért van az, hogyha ő nem játszik, vagy nem hagyják érvényesülni, meghal a csapat.
ott van Deco, Iniesta, mind kreatív játékos, nem egy ember miatt játszuk a legszebb játékot a világon
az ilyen hsz-eken tudok sírni...haze71 írta:Sajnos Ronaldinho-n kívül senki nem tud támadást építeni, mindenki hátrafelé passzol. Ezért van az, hogyha ő nem játszik, vagy nem hagyják érvényesülni, meghal a csapat.
ETO'RUGTA!!BaRcADINHO10 írta:lehet hülye lesz a kérdés, de nem láttam tegnap a meccset.a MÁSODIK GÓLT KI RUGTA????
mer azon a szaros sport teletexen az van, h LARSSON verte a másodikat is, a livescore.com-on meg az , h ETO.
AKKOR MOST KIIII ????????
egyszerüen nem lehet több sérült és eltiltott hogy áll majd ki a csapat a következö bajnokikon cserecsapattal??!!Bodi írta:Ráadásul még azt a hülye "bírót" is a nyakunkra küldik most,minden ellenünk van!![]()
Ronaldinhonak figyelni kell,mert ha nincs nála a ladba,és hirtelen mozdulatot tesz,akkor már küldi is le!Szóval óvatosan!
Igen erre megfelelő példa volna a mostani szezon elején megrendezésre kerülő mérkőzés egy bizonyos betis barca ahol ronaldinho pihent ott ha jól emlékszem akkor játszottuk addigi legjobb szezonbeli meccsünket és 4-1 lett a vége hát ezek után azért ez kicsit erőshaze71 írta:Előre is elnézést, hogy győztes meccs után fanyalgok, de két dolgot nem értek.
1. Hogy lehet az, hogy nálunk több húzódásból származó sérülés is előfordul. Nincs gyúró? Komolytalan a bemelegítés?
2. Sajnos Ronaldinho-n kívül senki nem tud támadást építeni, mindenki hátrafelé passzol. Ezért van az, hogyha ő nem játszik, vagy nem hagyják érvényesülni, meghal a csapat. Az baromi kevés, hogy 50-60%-ban birtokoljuk a labdát, míg azt a hátsó alakzat teszti+ VV. Ráadásul sokszor hibáznak is. Én azért szeretem nézni a Barcát, mert látványos focit játszik, csak ezt az utóbbi időben nem nagyon tapasztalom. Ha unalmas, de eredményes játékot szeretnék nézni, akkor átkapcsolok egy Cselszki meccsre... Hajrá Barca!
nem gondolod, hogy mostanában volt 1-2 olyan meccs ami igencsak kivett a fiukból????még így is hozzák majdnem minden meccset.és ez hülyeség h ha RONI nem jáccik akkor meghal a csapat, mer RONI nem tud védekezni, nem kapus stb.......!!!!!!!várj türelemmel és örülj h ilyen formában is képesek vagyunk nyerni!!!haze71 írta:Előre is elnézést, hogy győztes meccs után fanyalgok, de két dolgot nem értek.
1. Hogy lehet az, hogy nálunk több húzódásból származó sérülés is előfordul. Nincs gyúró? Komolytalan a bemelegítés?
2. Sajnos Ronaldinho-n kívül senki nem tud támadást építeni, mindenki hátrafelé passzol. Ezért van az, hogyha ő nem játszik, vagy nem hagyják érvényesülni, meghal a csapat. Az baromi kevés, hogy 50-60%-ban birtokoljuk a labdát, míg azt a hátsó alakzat teszti+ VV. Ráadásul sokszor hibáznak is. Én azért szeretem nézni a Barcát, mert látványos focit játszik, csak ezt az utóbbi időben nem nagyon tapasztalom. Ha unalmas, de eredményes játékot szeretnék nézni, akkor átkapcsolok egy Cselszki meccsre... Hajrá Barca!