Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ha a védelem át van jácccva nem gondolod hogy a kapus kiszolgáltatott helyzetben van ??haze71 írta:Szerintem attól jó egy kapus, hogy FOLYAMATOSAN jól teljesít, és a védőknek nem kell attól rettegni, hogyha átjátszották őket, akkor mi fog történni. Egyenletes, MEGBÍZHATÓ teljesítmény kell és utána beszélhetünk a bravúrokról. Azért senki nem tehet szemrehányást egy kapusnak, hogyha gólt kap, de ha bizonytalan és potyázik...
Azért nem egy meccsen védett jól az elmúlt 2 évben. És ahol nagyon fontos volt ott mindig jó volt.redlions írta:Egy meccset alapján nem kellene elájulni a kapusunktól....
Kedden kemény dolga lesz, hiszen nem a megszokott védelemmel állunk fel.
Hagyjátok már VV-t békén!boggabor írta:ARNAU barca neveles es neki koszonheti, hogy Mallaga nem eset ki meg o is jobb volt VV-nel. Valdes nem nagy eset es eszt be kell latni
Szüksé is lesz rá h jól védjen mert ezúttal a védelemmel baj lehet.BaRcADINHO10 írta:és biztos vagyok benne h jól fog védeni a benfika ellen, mer sztem a bl-ben eddig semmi panasz nem lehet rá!!!
sztem senki nincs elájulva, tény hogy jól védett VALDES és attól h most kapott 1-2 potyagólt nem kell mindjárt elküldeni.valaki írta azt is h a zamora díjat is csak azért kapta mer ilyen védelem van előtte.mégis nagyon sokan a védelembe kötnek bele. SZÓVAL NEM ÉRTEMredlions írta:Egy meccset alapján nem kellene elájulni a kapusunktól....
Kedden kemény dolga lesz, hiszen nem a megszokott védelemmel állunk fel.
Azért Reina mos már sokkal jobb, ez tény, sztem az angol bajnokság második legjobb kapusa Cech mogott, és válogatottban is o Casillas 1. számu cseréje Victor elott. Perxe orulok, h legalább olyan kapusunk van mint Valdés, hiszen az olozo kapusoknál mindenképpen sokkal jobbCharlie írta:Erről van szó,Reina okot adott rá hogy elküldjék.kralo írta:most is tessék fikázni Valdest 1 hete még új kapusról beszéltek itt egy jó páran. nevetségesnek tartottam, hiszen ha valdes összeszedi magát remek kapus, és ezek mellett szól az is hogy milyen nemzetiségű is?Valdes mellett ki kell tartani nem szabad úgy elpasszolni, mint Reinat.
C.
Erről van szó,Reina okot adott rá hogy elküldjék.kralo írta:most is tessék fikázni Valdest 1 hete még új kapusról beszéltek itt egy jó páran. nevetségesnek tartottam, hiszen ha valdes összeszedi magát remek kapus, és ezek mellett szól az is hogy milyen nemzetiségű is?Valdes mellett ki kell tartani nem szabad úgy elpasszolni, mint Reinat.