2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért nem tudsz adni rá egy tiltást, ha ennyire felzaklatnak a hozzászólásai?Fecooo írta:IDIÓÓÓÓÓTA SAMPEEEEEEEEEEER! EKKORA FASSSÁGOT ÍRNI MEGINT!!!!!!! (Oszmán topic...)
![]()
![]()
![]()
Tényleg nem igaz, hogy nem lehet tőle megszabadulni![]()
![]()
![]()
Nálunk 6-700 kbps-ért kell csengetni egy 5-öst.Victor_Valdes írta:Ez sajna még nagyobb településeken (kb 20 ezer lakos) a keleti országrészen. Szüleim is 8000-et fizetnek, 10 megás netért..én Debrecenbe 100 megásért + 100 tv csatornáért, 4500-at..csababarca írta:gyertek a 29es körzetbe, aztán megtudjátok mi az,hogy nincs választék.
300kbps-el töltök lefelé, havi 5ezerért...
Budapesten albiban 2500ért töltöttem 6 mbps-el...feel the difference.
De állítólag a telekom jön ide, építgetik ki a hálózatot.
Ez sajna még nagyobb településeken (kb 20 ezer lakos) a keleti országrészen. Szüleim is 8000-et fizetnek, 10 megás netért..én Debrecenbe 100 megásért + 100 tv csatornáért, 4500-at..csababarca írta:gyertek a 29es körzetbe, aztán megtudjátok mi az,hogy nincs választék.
300kbps-el töltök lefelé, havi 5ezerért...
Budapesten albiban 2500ért töltöttem 6 mbps-el...feel the difference.
De állítólag a telekom jön ide, építgetik ki a hálózatot.
Nálunk 2 éve (ME-n) a műszaki infó 2dik zh-ját (papíron való programozásczirlemate írta:Pontosan ugyanez... Jövő héten írjuk a pótot és vannak akik már tudják, hogy nem lett meg, van egy hetük készülni, mi meg látom előre hogy 2 nappal előtte megtudjuk...defender3 írta:Mi a francokért nem lehet kijavítani egy zh-t 1 hét alattígy nem tudom, hogy kell e pótra tanulnom vagy készülhetek a többre
Pontosan ugyanez... Jövő héten írjuk a pótot és vannak akik már tudják, hogy nem lett meg, van egy hetük készülni, mi meg látom előre hogy 2 nappal előtte megtudjuk...defender3 írta:Mi a francokért nem lehet kijavítani egy zh-t 1 hét alattígy nem tudom, hogy kell e pótra tanulnom vagy készülhetek a többre
Dühöngök én is, nálunk megajánlott sincs gyakorlatilag.palesz77 írta:Na most dühöngök én.. Miért mindig 1-2 ponton múlik a megajánlott??????Áh, nem hiszem el komolyan. Ráadásul olyan zh-n, ahol még a tavalyi anyagból is kérdezett a tanár, pedig nekünk azt le se adta..
Nem ez az egyetlen dolog, ami nem megy flottul corvinuson...defender3 írta:Azért csodálkoztam mert nálunk január közepén kezdődik.danianevem írta: A Corvinuson ilyenkor van. Szerencsére egy-kettőt még egész jó időpontban sikerült felvennem, de összejött egy csütörtök 19:10-es gyakorlat is...
szerk.: Risitas
Az nem gyenge, de egy déltől este 8-ig tartó óra se piskóta
Azért csodálkoztam mert nálunk január közepén kezdődik.danianevem írta: A Corvinuson ilyenkor van. Szerencsére egy-kettőt még egész jó időpontban sikerült felvennem, de összejött egy csütörtök 19:10-es gyakorlat is...
szerk.: Risitas