Bajnoki Mérkőzések 05/06
Sziasztok!
Srácok ez van mi sem nyerhetünk mindíg.
Az a lényeg,hogy nincs ujjab sérült.
Verjük ki a Benficat és go Párizs.
A bajnokság meg szerintem már megvan.
Amugy meg rugtunk egy gólt.
Srácok ez van mi sem nyerhetünk mindíg.
Az a lényeg,hogy nincs ujjab sérült.
Verjük ki a Benficat és go Párizs.
A bajnokság meg szerintem már megvan.
Amugy meg rugtunk egy gólt.
- noname
- Llegenda del Barça
Szerinted a Barca játékosai robotok?shearer09 írta: A Barcelona meg a kedvenc klubbom már nagyon-nagyon rég óta, és akárhiszed akár nem Én vagyok olyan elhivatott Barca drukker mint Te vagy akárki itt.
De igenis legyen egy olyan pont a csapatban ahol már szégyenkezniük keljen, hogy ez nem mehet így tovább és csakazért is győzzünk.

Engem most a bajnokság a legkevésbé sem érdekel, mert ez már megvan és ezt Frank is tudja.
A játékosok egy része azért pihent, mert Frank tudja, h Puyol, Edmilson, Marquez és Messi nélkül nehéz dolgunk lesz és szükség lesz a friss játékosokra.
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Engem nem lepett meg a tegnapi gyengébb játék. A fél csapat hiányzott, és a többiek se hajtottak annyira, mint szoktak, nehogy még egy sérülés legyen a Benfica meccsig.
De Rodri nagyon jól játszott. Élvezet volt nézni h Salva levegőhöz se jut tőle.
OLeguer se hibázott.
Ha így játszik ez a védő-páros Lisszabonban is, akkor nem lehet baj.
Szóval hajrá Rodri, hajrá Oli

De Rodri nagyon jól játszott. Élvezet volt nézni h Salva levegőhöz se jut tőle.

OLeguer se hibázott.

Ha így játszik ez a védő-páros Lisszabonban is, akkor nem lehet baj.
Szóval hajrá Rodri, hajrá Oli

A Fifa egy szégyen
Mi az hogy Shearer néven Barca szurkoló? Mi köze van egymáshoz. A foci szeretete nem azt jelenti hogy akkor nekem csakis a barca táborából kell a kedvenc játékosomnak lenni. NEM. nagyon régóta Shearer az a játékos aki példát tud mutatni. A Barcelona meg a kedvenc klubbom már nagyon-nagyon rég óta, és akárhiszed akár nem Én vagyok olyan elhivatott Barca drukker mint Te vagy akárki itt.
De igenis legyen egy olyan pont a csapatban ahol már szégyenkezniük keljen, hogy ez nem mehet így tovább és csakazért is győzzünk.
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
Több lehetőségünk volt,de csak 1 ment vona be azokból!Ronaldinho 17 írta:Amikor megláttam hogy kik játszanak(és kik nem) akkor éreztem hogy X lesz!Ennek ellenére nyerhettünk volna,nagyon rafináltak a Malaga játékosai,még ők reklamálnak kezezést,hmmm vicces,aztán a végén Eto'o széttörte a kapufát...ezekmiatt sajnálom hogy nem nyerünk...
-
- Entrenador del Barça
Amikor megláttam hogy kik játszanak(és kik nem) akkor éreztem hogy X lesz!Ennek ellenére nyerhettünk volna,nagyon rafináltak a Malaga játékosai,még ők reklamálnak kezezést,hmmm vicces,aztán a végén Eto'o széttörte a kapufát...ezekmiatt sajnálom hogy nem nyerünk...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
Mit keres itt az ilyen ellendrukker? Ha nem tetszik neki valami,akkor tartsa meg magának,mert gondolom nem BARCA szurkoló!Mihu írta:Te Barca szurkoló vagy?Mert ha igen akkor te nem tudom milyen szurkoló vagy.Mert sztem mindannyian szidtuk egy kicsit a srácokat az egész meccsen de azért egyikőnk sem mondta azt hogy legálább kapnánk egy gólt vagy hogy örülne egy malaga gólnak.És tudod miért?Mert mi igazi szurkolók vagyunk.Ellentétben veled.shearer09 írta:egyszerűen elképesztő amit művelt a barcelona, nevetséges. ne mondják már hogy tartalékokból áll a csapat, persze nem a legjobb felállásban játszottak, de aki a barcánál van az csak jó játékos nem? de egyszerűen förtelem volt a meccs.
Etoo mit akart mindíg 25ről gólt lőni? a többiekről nem is beszélve,
komolyan én már örültem volna egy malaga gólnak
- Mihu
- Director del Fútbol
Lassan lehetne nyitni egy dühöngő topicot aminek az lehetne a neve hogy A bírók, partjelzők vs Barca.
De még az is dühítő hogy a malagaiak kezezést reklamáltak.Lehet hogy azt reklamálták hogy adjon a bíró ellenük egy 11-est
:D Ekkora pofátlanságot.

De még az is dühítő hogy a malagaiak kezezést reklamáltak.Lehet hogy azt reklamálták hogy adjon a bíró ellenük egy 11-est

- Mihu
- Director del Fútbol
Ez így van.Sajnos az a meccs gázosabb lesz mert 1000-szer jobb támadói vannak.De remélem fel fog nőni a feladathoz a kis srác.Ha tudunk úgy játszani mint ahogy a chelsea elleni visszavágón tudtunk...Olyan szervezett középpályánk talán nem volt az elmúlt 10 évben.Riijkard ki fog vmit találni.Ha lesz elég motívációjuk márpedig ők azt mondják hogy a BL szereplés nagyon fontos nekik akkor semmi baj nem lehet.Enrique írta:Mihu írta:Sztem Rodri nem teljesített rosszul.Ahhoz képest hogy szinte ez volt az első meccse ahol komolyan kellett bizonyítani jó teljesítményt nyújtott.Nem voltak feltűnő hibái és esetenként jól avatkozott közbe.Szerintetek?
Majd a Benfica ellen kell megmutatni, milyen a igazi katalán bekk!![]()

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Valóban nem hibázott, bár a Malaga nem túl acélos támadói sem erőltették meg magukat nagyon.Mihu írta:Sztem Rodri nem teljesített rosszul.Ahhoz képest hogy szinte ez volt az első meccse ahol komolyan kellett bizonyítani jó teljesítményt nyújtott.Nem voltak feltűnő hibái és esetenként jól avatkozott közbe.Szerintetek?

Majd a Benfica ellen kell megmutatni, milyen a igazi katalán bekk!

- Mihu
- Director del Fútbol
Sztem Rodri nem teljesített rosszul.Ahhoz képest hogy szinte ez volt az első meccse ahol komolyan kellett bizonyítani jó teljesítményt nyújtott.Nem voltak feltűnő hibái és esetenként jól avatkozott közbe.Szerintetek?

- Mihu
- Director del Fútbol
Te Barca szurkoló vagy?Mert ha igen akkor te nem tudom milyen szurkoló vagy.Mert sztem mindannyian szidtuk egy kicsit a srácokat az egész meccsen de azért egyikőnk sem mondta azt hogy legálább kapnánk egy gólt vagy hogy örülne egy malaga gólnak.És tudod miért?Mert mi igazi szurkolók vagyunk.Ellentétben veled.shearer09 írta:egyszerűen elképesztő amit művelt a barcelona, nevetséges. ne mondják már hogy tartalékokból áll a csapat, persze nem a legjobb felállásban játszottak, de aki a barcánál van az csak jó játékos nem? de egyszerűen förtelem volt a meccs.

egyszerűen elképesztő amit művelt a barcelona, nevetséges. ne mondják már hogy tartalékokból áll a csapat, persze nem a legjobb felállásban játszottak, de aki a barcánál van az csak jó játékos nem? de egyszerűen förtelem volt a meccs.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
szeritntem Valdes, esetleg tiszteletből LarssonMental_Theo írta:Motta lesz a csk (talán Deco)
-
- Barça C
szerintem egy el classicoról nem lehet lehozni a legnagyobb játékosokat. pláne ha nyerésre állunk (ha a real vezetne akkor meg tuti nem cserélik le őket) mert akkor ki akarják élvezni minden percét a meccsnek
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem az lenne a legokosabb, ha a Malaga ellen ugyanavval a csapattal állnánk ki mint a Benfica ellen, kivéve Ronit
, ha meg jól áll a meccs, akkor Etoo, Deco,Motta jöhetnek le! Rodri pedig remélem végig játszani fog.
A Real ellen talán Decot, esetleg Mottát pihentetném, h frissek legyenek a BL visszavágón, de a többi ászt mind pályára küldeném. Esetleg a meccs vége fele, lehoznám Ronit, Etoot és Puyolt.

A Real ellen talán Decot, esetleg Mottát pihentetném, h frissek legyenek a BL visszavágón, de a többi ászt mind pályára küldeném. Esetleg a meccs vége fele, lehoznám Ronit, Etoot és Puyolt.
A Fifa egy szégyen
Szerintem is inkább a bajnokság legyen meg, a Real ellen csak tudunk 1 pontot hazai pályán szerezni, de most a BL-re kell rámenni. A Real meccsen kívül még lesz még pár meccs, ahol be tudjuk biztosítani a bajnoki címet.
-
- Barça C
szerintem a real ellen a lehető legjobb csapattal fogunk kiállni, még azok is játszani fognak akik esetleg nem 100%-ak. ez független a benfica elleni első meccs eredményétől. viszont a bl odavágója nem lesz olyan fontos mint a hazai pályás visszavágó. a benfica elleni párharcot otthon kell megnyerni, nem portugáliában. én 2 gólos vereség esetén sem esnék kétségbe (ha van idegenben lőtt gól)