Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ostobaság...zolibravo írta:SINCE 1899 re válaszul szerintem nemkellene leírni a madridot hiszen mégis csak 9kupájuk van barcanak meg1.. + Ha Ronaldinho nemlenne,sehol nemlennétek. nagyonjól kitudja szolgálni larssont,etot,s messit is..nélkülüle ugyyanugy csak egy középcssapat lennétek
akár mint az elmúlt 10 évben...Félreértés neessék szeretem a
barca-t de most volt egy jóidénye,s nagyvalószíűséggel lessz mégegy. De utána LESSZEZ MÉG ÍGYSE![]()
Végezetől hogy elküldjetetk a hova is?:)... HALA MADRID!!!!!!!
Hát...asszem igaza van a csávessznekJaj Istenem, volt két 0-0-ja a Barcán, mi nyertünk egyszer 4-0-ra és máris alázás lesz a clasicon, meg kiesik a Barca a bl-ből. Ne legyetek már ennyire gyökerek! A Bl-ben bármi történhet, de azért jóval nagyobb esélye van a Barcanak továbbjutni, mint a Benficanak, azon meg felesleges rágódni, hogy kéz volt így meg úgy, nem is értem mért foglalkoztok ezzel, mintha a Real szempontjából baromifontos lenne, hogy kéz volt vagy sem. Inkább a saját csapatunkkal kéne fogalkozni. Az El Clasico megnyeréséhez pedig csoda kellene. Ennyi voltam.
Nem mindenki írja le a madridot, de az a 9 kupa szombaton nem sokat fog számítani, kivéve ha berakják Casillas mellé a kapuba.zolibravo írta:SINCE 1899 re válaszul szerintem nemkellene leírni a madridot hiszen mégis csak 9kupájuk van barcanak meg1..
Hát szerintem meg nagyobbak az esélyei!Silvanus írta:Na ne már! Ezt nem értem... Messi-t imádom, és óriási tehetségnek tartom, sőt igazi zseni, de akkor sem kell MÉG őt annyira túl értékelni. Azért mert nem játszik a Realnak abszolút nincsenek nagyobb esélyei...HAnonymus írta:Legalább 5-10 százalékkal növelte meg az esélyeiket az hogy Messit nem játszathatjuk hétvégén. De még így is nyerni kell és van is (nem kevés) esélyünk...
Csak szegény azt nem veszi észre,hogy idén megint nem nyer semmit a kis "SZTÁRCSAPATA"! És nem az eddzőkkel van a gond,hozhatnak oda akárkit,bármilyen sztáreddzőt,ott a fejekben kéne rendet rakni,vagy lecserélni az egész csapatot! Tök mindeggy hogy KARÓ vagy CÖVEK ül a kispadonBoixos írta:így, h nem játszik messi, pont 5-10% esélye lesz a madridnak egy jó eredmény elérésére. de a viccet félretéve, meg kell verni őket. aztán talán átgondolja mégegyszer az üzengetős martin, h kinek kell elfelejteni a bajnokságot stb.
Na ne már! Ezt nem értem... Messi-t imádom, és óriási tehetségnek tartom, sőt igazi zseni, de akkor sem kell MÉG őt annyira túl értékelni. Azért mert nem játszik a Realnak abszolút nincsenek nagyobb esélyei...HAnonymus írta:Legalább 5-10 százalékkal növelte meg az esélyeiket az hogy Messit nem játszathatjuk hétvégén. De még így is nyerni kell és van is (nem kevés) esélyünk...