MQuCsabi írta:CSak a Tello részhez szólnék hozzá, mert fel lett hozva: A Portoban jól megy neki, én ott hagynám. Nem kéne minden áron hazahozni/ haza jönnie. Ha jól is érzi magát, csak azért, hogy a Barcában játszon, szerintem nem kellene kizökkenteni egy jó közegből. Játszhat a BL-ben, állandó bajnok aspiráns csapatba nvan, jók a körülmények.
Pedronak pedig szintén jót tenne egy új környezet. Angliában neki is jobban menne, egy olyan csapatban, ahol húzó emberként számítanak rá.
Tello szerintem is tökéletes ott ahol van. Maradjon csak, aztán ha valamilyen csoda folytán tényleg komoly szintet üt meg és nálunk továbbra is hiány van vissza lehet hozni.
Ez a Pedro-kérdés nagyon kényes. Lehet, hogy nálunk van a világ top5 támadójából három, de ennek van bizonyos fokú árnyoldala is. Végigvinni majd' 60 meccset velük lehetetlen. Még, ha nem is jön közbe valami csoda folytán eltiltás/sérülés nagyon elfáradnak a végére és nem lenne jó ha a szezon legfontosabb szakaszában fáradtak, tompák lennének. Ez leginkább Neymarra igaz.
És most következik ami Pedrot érinti. Nem tudom hol találunk egy olyan csatárt, aki tűri a padot az MSN mögött, megüt egy szintet.
Deulofeu lehetne megoldás, de nem tudom megvannak-e benne ezek a tulajdonságok. Számomra ez hatalmas kérdőjel. Mert, hogy a kezdő hármas nem lesz túlságosan rotálva az biztos. Főleg, hogy egy évet még várni kell a transferban miatt.
Úgyhogy bármilyen fájó, de szükségünk van még Pedrora. Én sem szívesen nézem, ha becserélik, de kell pihentetni az MSN-t. A tavasz döntő, topon kell lenniük, ha akarunk valamit.
Sandro elnézve a játékát nem igazán szint. Olyasmi mint Pedro, csak egyelőre gyengébb kiadásban. Munir-ban sok van, ezt a B-ben is látni, de kérdés, hogy ki lehet-e ezt aknázni, amellett még csak most jött fel a Juvenilből, persze, hogy nem nyújtott olyan teljesítményt, főleg, hogy leginkább csereként számítottak rá. Ha feljön és csak epizódszerepet kap, márpedig azt fog az MSN mögött, fejlődni se sokat fog.
Ez nagyon nagy dilemma. Ha Pedro-t elengedjük negyon nehéz lesz pótolni, nem túl vonzó a Barca a játékosoknak, mert nagyon jól tudják, hogy kezdőtagságot szinte 100%, hogy nem fognak tudni kiharcolni. Így belegondolva Pedro maradása nem tűnik olyan elvetélt ötletnek, bármily fájó is kimondani. Emellett szerintem hiába saját nevelés, ő sem akar túlságosan maradni, mert így a válogatottból is könnyen kicsaphatják.