Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Falábú azért ez is jó vicc néhány argentin megirigyelhetné a joe cole vagy a rooney cseleit és hát az a gerrard gyerek se tűnik bénánakZsolti írta:Angolok jó vicc![]()
az a 11 falábú nem fog nyerni semmit
![]()
Argentina nyer Messi ,Riquelme, és Saviola vezetésével!!!nincs mese ők fognak nyerni!!
Aha jók meg minden de nézd csak mire hasonlít Ronaldo, Robinho, Raúl, Zidane, Baptista és ők hol tartanak kéne oda egy védelem és egy nagy munkabírású középpálya mer a Káká Ronnie páros nem fognak sűrűn viszajárni védekezni hidd el nem ennyire lefutott még ez a vb sztem nagyon jó az összhang a hollandoknál mind támadásban mind védekezésben talán ők nyújtották a legjobb játékot a selejtezőkbenRonal.10 írta:Sima Brasil gyözelem......Ronaldo,Kaka,Ronaldinho,Robinho,Adriano
Az tényleg nagyon jó lenne!Barcafan92 írta:Jó lenne ha Messi meg ronnie küzdene egymás ellen a döntőben!megnéznék egy olyan meccset ahol egymás ellen mennek nem egymásért!
szal sztem Brasi-Argentin döntő lessz!
A Németek nincsenek formában, de házigazdák, ami oriási elony, az angolok jok, az argentinok [auto_cenzúra] jok, de messze a Brazilok a legnaggyobb favoritok, mert ok 2 ugyanolyan eros csapattal is kitudnának állni.Ronal.10 írta:Sztem Angol-BRASIL döntö lesz ahol elgyepálják az Angolokat!!!!!!!!! Brasilok támadosora a legjobb!!!!!!!( hollandia ugyan már....)
Csak kik nyomták, és kik most és hogyanZidane90 írta:És az azelőtti vb-n és Eb-n is ott volt és mi lett a vége(megnyerték)![]()
Szerintem meg éppen, hogy csapatként tudnának nagyot alkotni. Nincs kiemelkedő csapatrész, de stabilnak tünik a védelem a közép. és a támadó szekció is. Nincs nagy nyomás sem rajtuk, én nagyon drukkolok nekik. Azt hiszem a fiataloknak kell több lehetőséget adni.LG írta:Sztem meg épp egyénileg nincsenek toppon. Raul, Morientes, Villa, Torres cstársorral nem lehet VBt nyerniEnrique21 írta:Egyszer meg kell szakadni ennek a rossz vb szereplésnek!sergio89 írta:szerintetek mennyi sanszuk van a spanyoloknak?
Az a baj velük szerintem hogy egyénileg ott vannak a toppon,csak még csapatként nem tudtak alkotni nagyot
Sztem meg épp egyénileg nincsenek toppon. Raul, Morientes, Villa, Torres cstársorral nem lehet VBt nyerniEnrique21 írta:Egyszer meg kell szakadni ennek a rossz vb szereplésnek!sergio89 írta:szerintetek mennyi sanszuk van a spanyoloknak?
Az a baj velük szerintem hogy egyénileg ott vannak a toppon,csak még csapatként nem tudtak alkotni nagyot