Csak egy vélemény...
Úgy ültem le a meccs elé hogy ez az El Clásico. Itt nem számít hogy a Real vagy a Barca hol áll a táblázaton, itt csak az számít hogy egy nagyon jó meccset lássak. Hogy teljesen őszinte legyek, egy jó meccsen az sem lett volna baj ha kikapunk, a bajnokság szerintem már eldőlt. De Cantalejonak sikerült elrontani az estémet. Mondahantám hogy Van Bommel a hibás, de ezt mindenki megpróbálta volna a helyében. Egye fene megadta a büntetőt, nem az első eset hogy elnézi egy bíró. De könyörgöm ne legyen még 20 olyan ítélet ami méginkább felidegeli a játékosokat. Nem értem hogy számít ez az ember a 2. legjobb spanyol játékvezetőnek. Carlost is elítélem, egy profi játékosnak tudnia kell visszafogni magát, de ilyen meccsen ne állítson ki valakit a bíró azért mert ideges lett egy jogtalan 11es után. Tanulnia kéne kicsit az angoloktól. Ezzel a kiállítással vége lett a meccsnek. Nem volt más választásuk mint védekezni és amíg erő van rá kontrázni. Az hogy ezt a védelmet nem sikerült feltörni.. előfordul. Próbálkoztunk nagyon sokat, sajnos Henkéről nem tudom eldönteni hogy jó játékos még, vagy már most is csak levezet. Néha gyönyörű dolgokat csinál, néha pedig olyan helyzetet hagy ki amit én is be tudnék lőni.
Nah bocs mindnekitől hogy ilyen hosszú lett a hsz., de az eufória bánatba ment át az első félidő felére