Új igazolások!
-
- Capitá del Barça
Carew mar 15 honapal ezellot is akartuk mert nem vettuk meg akkor most meg draga penze vesszuk meg ha venni kell akkor inkabb Anelka igaz annak az agyaval vannak bajok
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boggabor 2004.12.06. 09:34:50-kor.
-
- Llegenda del Barça
azt monnyák, eléggé úgy néz ki, h a mór visszamegy a monacoba a télen. ha ez frankón így van, akkor a savi már pakolgathatja a bőröndjét. innentől télleg csak egy jó cserecsatárt kéne hozni, de a kerutól kicsit fázok. bár, amikor a Roma ellen rúgott egy kumma nagy gólt rómában, a kígyó térről
, az nem volt semmi. (még a valenciában)

PUYOL-XAVI-INIESTA
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tudjátok kit látnák szívesen?
Shevcsenko-t!
Jobb lenne, mint bárki más. Kár, hogy csak álom... 
Shevcsenko-t!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Amúgy sztem szinte mindenki jó lenne akit megemlítettek hogy jöhet
Aztán jövőre jöhetne vissza segrio Garcia és csatárgondok megoldva:)
najó akkor már inkább a nyuszi:)Charlie írta:Badi írta:etoo cseréjének mindenképpen jóCharlie írta:
Sztem Carew jöhetne.Villámgyors,kb mint Eto'o,magas,robosztus.Szval jöjjön![]()
C.
Eto'o néha pihenne 1picit,akkor jönne Carew,vagy Saviola,nagyon jó lenne sztem.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Badi írta:etoo cseréjének mindenképpen jóCharlie írta:Enrique írta: Sztem nincs...![]()
Carew? Hááát.... Nem tom... Inkább mást, nem tom miért, de vhogy nem tetszik...
C.
Eto'o néha pihenne 1picit,akkor jönne Carew,vagy Saviola,nagyon jó lenne sztem.
C.
etoo cseréjének mindenképpen jóCharlie írta:Enrique írta:Sztem nincs...Badi írta:Van még olyan csatár aki nincs benne a kalapben?:)![]()
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Enrique írta:Sztem nincs...Badi írta:Van még olyan csatár aki nincs benne a kalapben?:)![]()
Sztem Carew jöhetne.Villámgyors,kb mint Eto'o,magas,robosztus.Szval jöjjön

C.
Van még olyan csatár aki nincs benne a kalapben?:)
- Melkor
- Entrenador del Barça
Igazad van, nem b*zi, csak egy kis nyálas, beképzelt p*cs.Boixos írta:ne buzzizuk a cassanót, kolléga, ha megkérhetnélek!Zsolti írta:Cassano is jó lenne,csak az a baj vele,hogy egy nagyképű kis b*zi.Amugy elég jó zsugás.

Carewhez mit szóltok?? Cserecsatárnak szerintem megfelelő - jól fejel, aránylag gólerős......

-
- Director del Fútbol
Nah Carew egész jó ötlet!!Én eddig nem is hallottam van Hoidong leigazolásáról,ő jól megfelelne a célnak,egyetlen probléma,hogy nem játszhatna a BL-ben.Viszont ez egy elég nagy probléma.... 

Én Recobát nem tudnám elképzelni Barca mezben!Szerintem valami fiatal csatárt kellene hozni!Sergio Garcia visszahozatala lenne a leggazdaságosabb, aki nem így gondolja az azért ne hurrogjon le!Ja és a Riquelmés meg Rochembachos témához szólva:Egyik sem kell!Riquelme nem illik bele a Barcába SZERINTEM!
Visca el Barca
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Én azért Recobát is szívesen látnám Barca mezben.Nemtudom miért,de én nagyon örülnék neki,ha a mi csapatunkat erősítené.Csak az vele a gáz,hogy most nincs számára hely,meg nincs EU-s útlevele.sajnos.Mondjuk a bal oldalra lehet beférne,csak akkor ki ne jáccon??áhhhhh
Amúgy szerintem is Bozsinov lenne a legjobb megoldás.(abban az esetben, ha valaki az eu-n kívüliek közül megkapja az eu-s állampolgárságot.)Zsolti írta:Amugy sztem Bojinov lenne a legkézenfekvőbb!Larsson úgyis max.még 2évet marad,és akkor úgyis igazolni kellene,ráadásul Boji még akkor is csak 20-21-éves lesz.