2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
+1visca el barca írta:azért nem gondoltam volna h csont nélkül pótolja umtitit. úgy tolja a meccseken, mintha 10 éve itt játszana....
Nálam egyértelműen Vermaelen, így meg hogy Mascherano úgy döntött hogy elmegy Kínába a lóvéért, pláne nem kérdés.soadroli írta:na vajon ő vagy Masch fog kezdeni szombaton? én rá szavazok, már vagy 5 meccset játszott zsinórban szinte hiba (és sérülés) nélkül, az öreg Javier meg most tért vissza, és a depor ellen se lett becserélve.
Nálam ez nem lehet kérdés. Simán a belga lenne a kezdő. Jobban fejel, szerintem fürgébb is. Azt nem is mondom már ,hogy Masch sajnos sokat hibázott amikor játszot az utóbbi időben. Én nagyon bírom a kisfőnököt, de egy biztos, hogy nálam Pique - Verma kettős játszana.S.Agüero írta:Jó kérdés, hogy ki lesz Piqué párja.
Szerintem attól függ, hogy a Depor ellen ki fog játszani, ha ott is Verma kezd, akkor nem hinném, hogy a padra tenné 23-án.
Szintén zenész, fejjel is erősebb.soadroli írta:én őt kezdetném, most játékban van és nagy tanár