Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem is ő lőtte,azért volt az a nagy meglepetés látható a Sunderland játékosokon,szóval szerintem a visszafutó védő passzolta a saját kapujába,Fabregas lábai között átnyúlva,én legalábbis így láttam.barca52 írta:Fabregas fantasztikus gól lőtt![]()
remélem 1x visszajön hozzánk
FA kupa elődöntőBodi írta:Lehet hülyeséget mondok,de sztem a Liverpool nem verte meg őket otthon,nemtom melyik meccsre gondolsz.Ordog írta:A Cselszkit idén csak 2 csapat tudta megverni otthon... Az egyik a Liverpool a másikat találjátok ki:DDDD
Igaz, a bajnokságban nem kaptak ki hazai pályán és ez nagy szó...
Amúgy jól láttam,hogy Mourinho még az érmét is kidobta a közönségnek???
Ez már szerintem tahóság,ennyire nem becsüli meg a bajnoki címet....
Vagy csak megint fel akarta hívni magára a figyelmet.
Lehet hülyeséget mondok,de sztem a Liverpool nem verte meg őket otthon,nemtom melyik meccsre gondolsz.Ordog írta:A Cselszkit idén csak 2 csapat tudta megverni otthon... Az egyik a Liverpool a másikat találjátok ki:DDDD
Igaz, a bajnokságban nem kaptak ki hazai pályán és ez nagy szó...
Ez monyuk elég nagy kibaxás lenne a Tottenhamal, de hát majdcsak texunk rola h ne legyen...Charlie írta:Azóta már az Uefa megváltoztatta ezt a szabályt.Szóval ha netán nyernék a BL-t,de reméljük a Barca nyeri,akkor a Tottenham nem indulhat.Ha Arsenal +nyeri a BL-t amit, remélem nem fog, attól még a Spurs indulhat a BL-ben!!! Tavaly a Liverpool is elindulhatott címvédőként és a 4 helyezett Ewerton is!!!!
C.
Azóta már az Uefa megváltoztatta ezt a szabályt.Szóval ha netán nyernék a BL-t,de reméljük a Barca nyeri,akkor a Tottenham nem indulhat.Ha Arsenal +nyeri a BL-t amit, remélem nem fog, attól még a Spurs indulhat a BL-ben!!! Tavaly a Liverpool is elindulhatott címvédőként és a 4 helyezett Ewerton is!!!!
Ha Arsenal +nyeri a BL-t amit, remélem nem fog, attól még a Spurs indulhat a BL-ben!!! Tavaly a Liverpool is elindulhatott címvédőként és a 4 helyezett Ewerton is!!!!Charlie írta:Tottenhame már az első félidőben eldönthette volna,győzelemet érdemeltek volna,csak az arsenalnak volt nem kevés szerencséje.Az Arsenal megnyeri a BL-t akkor kitörölhetik a 4. helyükkel a Spursnél,mert marad nekik az Uefa,ha indulhatnak ott.Mert a Bl-ben tuti nem.
C.