hát igen tegnap
miért van az, hogy mi nem tudunk kikapni 1-0, 2-1, re szóval szoros meccsen.
3, 4 gól beszedése szégyen
a nyomi frank minek ül a padon, ha nem vágja a témát.
a puyolt nem ilyen meccsen kell pihentetni.
pihent volna a két zamora meccsen, vagy a múltheti alaves bajnokin.
én a dinhot nem is neveztem volna erre a meccsre a 100. a csávó kettőt nem fut. és minden jó szabit elakar rúgni. ki ő hogy nem lehet lecserélni
védelem
hát sztem puyollal is megkaptuk a 4-et a cselzi ellen nem

a reál ellen

vagy a depor ellen a 3 stb.
de tény az is hazai meccseken is megvolt ez a szitu, hogy egyvonal de a partjelző otthon belengeti a zászlót. hát itt nem lengetett annyit. pedig a gólokon kívül még 3 ilyen szitu volt.
szóval itt az 1-1 elleni vonal védekezéssel van gond ami 30 méterre a kapu ellen történik. hát persze, hogy öngyilkosság.
ewerton meg szívatott ezerrel.
de sztem a 2 gólba a kapus is benne volt azért az védhető lövés volt
igen tény, hogy nem volt szél játék.
viszont a cserék jók voltak messi középre állítása jó húzás volt. de dinhoval 2-en kevesek voltak 6-7 védő ellen
úgy kellett volna játszunk mint az udinese ellen a bl-ben idegenben biztos védekezésből az adandó alkalmakat kihasználni. szóval ez a vereség frank hibája ugyanúgy mint a játékosoké.
amit senki nem emleget
rafa mit képzel magáról. hogy lehet ilyen felelőtlenűl rúgdosodik az ellenfél térfelén sárgalaposként.
villareal ellen 2-0 nál az uccsó percben kiállítassa magát

ezek mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
bajok vannak az idegeivel akárcsak etónak
én lepődnék meg a legjobban ha a zaragoza ellen tovább mennénk. de ha tovább megyünk és a reáltól kapunk ki az a szégyenek szégyene.
most komolyan tényleg valaki hisz abban hogy mi megnyerjük a bl-t. ezt hülység. a kupát és a bajnokságot kéne megnyerni, de ezeket nagyon.
amúgy ti hogy bírtátok idegekkel a tegnapi meccset. káromkodás bejátszott