hat ez a Elton orosz kikeszit....
Abramovich is nyilatkozott
Tulajdonosunk, szakítva hagyományával, nyilatkozott a Chelsea-vel kapcsolatos terveiről. Elmondta, hogy hosszú távra tervez a klubbal, és tíz éven belül a világ legjobb csapatává akarja alakítani.
"Ezt a bajnoki címet egy új korszak kezdetének tekintem a Chelsea-nél, és szeretném megismételni, hogy hosszú távra köteleztem el magam a klub mellett."
"A világ legsikeresebb futballklubját akarjuk felépíteni."
"Nagyon sokat beszéltek az elmúlt két év kiadásaival kapcsolatban. De ezt úgy kell nézni, hogy a Chelsea-t egy szintre helyezzük Anglia és Európa legjobb csapataival, hosszú távra.
"Komoly beruházásaink voltak játékosok, vezetőség, tréninglehetőségek terén, és létrehoztunk egy akadémiát amely a saját nevelésű tehetségek következő generációit termeli ki."
"A pályán kívül is összeállt egy csapat, mely az üzleti ügyekkel foglalkozik, és a pályán elért sikerekből nyereséget termel. Mindezek egy előre eltervezett, hosszú távú stratégia részei."
"Őszintén gratuláltam az igazgatóságnak, Peter Kenyon-nak, Jose Mourinho-nak, a kapitány John Terry-nek, az edzői karnak, és mindenekelőtt a játékosoknak, hogy a Stamford Bridge-re hozták a Premiership trófeát."
"Idén különösen szép érzés a bajnoki cím, hiszen ötven éve a legutolsó aranyéremnek, és most kezdődnek a Centenáriumi Év ünnepségei."
"A szurkolóknak is nagy gratuláció jár. Türelmesen vártatok, és a győzelem a Ti szurkolásotok nélkül nem jöhetett volna össze."
"Ötven év nagyon hosszú idő - és biztos vagyok benne, hogy nem kell ennyit várni a következő bajnoki címünkig."
pfff,de sose lesznek olyan nagy csapat mint mi