Ronaldinho Gauchó

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2004.12.21. 08:13:20

Olyan elgáns volt, ahogy átvette... Mindketten nagyon örülünk...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2004.12.21. 00:51:23

Úgy ahogy tavasszal,ne úgy ahogy most.Ha tavasszal is ilyen gyengus lett volna akkor nem nagyon kapott volna semmit.
bazsa007
Jugador del Barça

2004.12.20. 22:25:01

Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2004.12.20. 21:57:23

Legalább ez megven,teljsen megérdemelten FORCA BARCA FORCA RONALDINHO :P
Bodi
Director del Fútbol

2004.12.20. 20:58:53

Badi írta:Megérdemelte!
Meg ám,gratulálunk neki!!!!!!
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2004.12.20. 20:45:47

Megérdemelte!
Bodi
Director del Fútbol

2004.12.20. 20:13:29

drgenya írta:
Rapika írta:Én isörülök! :o

1ébként meg szerintem pihiznie kéne!
Bár ezt az uccsó meccset kibír6ja!
:twisted:

Fogszabályzót kéne csináltatnia, majd utána is ráérne pihenni.
Újabb értelmes ember jött közénk......
dr genya,ez a név jellemzi szellemi adottságait....
drgenya
Barça C
Kapcsolat:

2004.12.20. 20:02:13

Rapika írta:Én isörülök! :o

:twisted:

Fogszabályzót kéne csináltatnia, majd utána is ráérne pihenni.
Éljen a Tápiószecso (hala madrid)
Rapika
Entrenador del Barça

2004.12.20. 17:24:19

Én isörülök! :o

Kép
Kép
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2004.12.20. 17:21:11

Ronaldinho az év játékosa

Spanyol lapértesülés szerint Ronaldinho, az FC Barcelona brazil világbajnoka lett az év játékosa a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által szervezett szavazáson.

Ezt az El Mundo Deportivo című barcelonai sportnapilap internetes oldala közölte. A hivatalos eredményhirdetésre 20 órakor, a zürichi Operaházban rendezendő FIFA-gálán kerül sor.

A választás utolsó körébe Ronaldinho mellett a francia Thierry Henry és az egy hete az Aranylabdát átvevő ukrán Andrij Sevcsenko került.

Ha az Aranylabdát nem ő kapta legalább ezzel vigasztalódhatunk. Nagyon boldog vagyok...
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2004.12.20. 17:12:14

boggabor írta:
eszter21 írta:
boggabor írta:En azzonal eladnam 100ME es mehet a orosz [auto_cenzúra] es hozzunk helyet embereket es inkabb 4 jo ember mint egy zseni aki felti magat es b@k meghalni a palyan es Rivaldo is volt csere es a kozonseg elfogadta Gaal a edzo ove a dontes Reijkaard mar eszrevehetnel nem csinal semit csak aldogal a palyan ha nincs is formaban akkor legabb lehesen latni, hogy akar de en eszt rajta nem lattom eddig legalabb a nagyok ellen akart de most mar a nagyok ellen is [auto_cenzúra] remelem a Chelsea tenyleg akarja ot es veszunk valakit a helyire pl ALex a Fenerbol szuper jatekos de en Van der Vaart akarom sot kovetelem Ronni lehet a csereje
Jó, hogy nem te vagy az edző...

Szerencsére nem a tiéd a döntés...
Ronaldinho marad és kész.
Nagy kar nallam mar a cserepadon ulne,akkor inkabb egy fiatal aki hajlando meghalni a csapatert
boggabor
Capitá del Barça

2004.12.20. 15:42:27

eszter21 írta:
boggabor írta:En azzonal eladnam 100ME es mehet a orosz [auto_cenzúra] es hozzunk helyet embereket es inkabb 4 jo ember mint egy zseni aki felti magat es b@k meghalni a palyan es Rivaldo is volt csere es a kozonseg elfogadta Gaal a edzo ove a dontes Reijkaard mar eszrevehetnel nem csinal semit csak aldogal a palyan ha nincs is formaban akkor legabb lehesen latni, hogy akar de en eszt rajta nem lattom eddig legalabb a nagyok ellen akart de most mar a nagyok ellen is [auto_cenzúra] remelem a Chelsea tenyleg akarja ot es veszunk valakit a helyire pl ALex a Fenerbol szuper jatekos de en Van der Vaart akarom sot kovetelem Ronni lehet a csereje
Nagy kar nallam mar a cserepadon ulne,akkor inkabb egy fiatal aki hajlando meghalni a csapatert
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2004.12.20. 15:03:23

boggabor
Capitá del Barça

2004.12.20. 10:46:52

En azzonal eladnam 100ME es mehet a orosz [auto_cenzúra] es hozzunk helyet embereket es inkabb 4 jo ember mint egy zseni aki felti magat es b@k meghalni a palyan es Rivaldo is volt csere es a kozonseg elfogadta Gaal a edzo ove a dontes Reijkaard mar eszrevehetnel nem csinal semit csak aldogal a palyan ha nincs is formaban akkor legabb lehesen latni, hogy akar de en eszt rajta nem lattom eddig legalabb a nagyok ellen akart de most mar a nagyok ellen is [auto_cenzúra] remelem a Chelsea tenyleg akarja ot es veszunk valakit a helyire pl ALex a Fenerbol szuper jatekos de en Van der Vaart akarom sot kovetelem Ronni lehet a csereje
Boixos
Llegenda del Barça

2004.12.20. 10:45:01

na, ha ez igaz, ami az idézetben van, akkor inkább húzzon el a rákba a lehető leghamarabb! de azért azt nem gondolnám róla, h ilyeneket nyilatkozott, mert akkor az a kamu, amit pár hete mondott, h nem akar lelépni a Barcából. nem kéne még egy figo-ügy. bár annak idején ő is mondott nagy dolgokat, csak hát meglátta a lap alján az összeget, és már szedte is elő a bőröndöket. ha a ronni is ilyen lenne, nagyon csodálkoznék rajta.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2004.12.20. 09:28:18

Rossz forma ide - rossz forma oda, egy világ dőlne össze bennem, ha Ronaldinho elhagyná a Barcát 2-3 éven belül!!!!!!!!!!!!!

2-3 év múlva már nem számít, hisz én is tudom, hogy 4-5 év után már tutti kell a váltás, de addig még maradjon!!!!
"Més Cuen un Club"
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2004.12.20. 09:13:24

redlions írta:
eszter21 írta:Igazatok van most tényleg nem annyira jó, de szerintem Rijkaardék is tényleg mondhatják, hogy vigyázzon nehogy megsérüljön. A szabadrúgások vhogy mindig mellé mennek(szél), de azért miért ne próbálkozhatna? Biztos összeszedi magát,a fontos mérkőzéseken meg amúgy is jól játszik.
Ne haragudj, de ez hülyeség!!! Egy Valencia ellen nem engedhetem meg, hogy a sztárom ne csináljon semmit... Vigyázzon magára a kis csapatok ellen, ne a nagyok ellen... :roll:
Azért nem lenne jó ha ő is megsérülne... Kit raknál a helyére?
Biztos nem fog a Chelsea-be menni, ezt nem is ő nyilatkozta!
Charlie
Öreg Harcos

2004.12.20. 00:12:18

100millióért mehet,helyette pedig jöhetne Henry.
C.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2004.12.19. 23:24:16

redlions írta:
index.hu írta:Ronaldinho a Chelsea-ben játszana

december 19. 22:25
[MTI]

Angol lapértesülés szerint Ronaldinho, az FC Barcelona brazil csillaga szívesen futballozna a Chelsea csapatában.
"Jól érzem magam Barcelonában, de elképzelhető, hogy más országban is fogok még játszani. Szeretném kipróbálni, mire megy egy technikás játékos a Premier League-ben - nyilatkozta a világbajnok labdarúgó a News of the World című lapnak. "A testvérem, aki egyben a menedzserem is, már több alkalommal beszélt a Chelsea irányítóival. Elképesztő jó csapat, biztos vagyok abban, hogy a jövőben még nagy dolgokat hajtanak végre.

Ronaldinho megemlítette, hogy Barcelonába szerződése előtt a Manchester Uniteddel is tárgyalt:

"Akkoriban még nem érdekelt annyira az ügy, ráadásul itt több pénzt adtak. Lehet, egyszer még Londonban fogok lakni: a szurkolók csodálatosak, a stadionok nagyszerűek és a fizetés sem rossz".
Ha ez igaz, akkor értem a rossz játékot... :evil: Ha nem, akkor Ronnie mutathatna végre valamit. 8)
Köszönöm.Több kérdésem nincs.Menjen akkor a Cselzibe.A mostani formája asszem nem is hiányozna a csapatból. :evil:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2004.12.19. 23:20:31

index.hu írta:Ronaldinho a Chelsea-ben játszana

december 19. 22:25
[MTI]

Angol lapértesülés szerint Ronaldinho, az FC Barcelona brazil csillaga szívesen futballozna a Chelsea csapatában.
"Jól érzem magam Barcelonában, de elképzelhető, hogy más országban is fogok még játszani. Szeretném kipróbálni, mire megy egy technikás játékos a Premier League-ben - nyilatkozta a világbajnok labdarúgó a News of the World című lapnak. "A testvérem, aki egyben a menedzserem is, már több alkalommal beszélt a Chelsea irányítóival. Elképesztő jó csapat, biztos vagyok abban, hogy a jövőben még nagy dolgokat hajtanak végre.

Ronaldinho megemlítette, hogy Barcelonába szerződése előtt a Manchester Uniteddel is tárgyalt:

"Akkoriban még nem érdekelt annyira az ügy, ráadásul itt több pénzt adtak. Lehet, egyszer még Londonban fogok lakni: a szurkolók csodálatosak, a stadionok nagyszerűek és a fizetés sem rossz".
Ha ez igaz, akkor értem a rossz játékot... :evil: Ha nem, akkor Ronnie mutathatna végre valamit. 8)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2004.12.19. 22:54:28

eszter21 írta:Igazatok van most tényleg nem annyira jó, de szerintem Rijkaardék is tényleg mondhatják, hogy vigyázzon nehogy megsérüljön. A szabadrúgások vhogy mindig mellé mennek(szél), de azért miért ne próbálkozhatna? Biztos összeszedi magát,a fontos mérkőzéseken meg amúgy is jól játszik.
Ne haragudj, de ez hülyeség!!! Egy Valencia ellen nem engedhetem meg, hogy a sztárom ne csináljon semmit... Vigyázzon magára a kis csapatok ellen, ne a nagyok ellen... :roll:
By red
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2004.12.19. 22:52:47

Bodi írta:Most senki sem szidhatja Ronnie-t,mert szerintem a meccs legjobbja volt,kb 2 gondolattal mindig a többiek előtt járt,és most látszott rajta,hogy élvezi a játékot.
A többiek valahogy nem vállaltak annyit tegnap,mint szoktak.
Melyik meccset nézted??? :roll:
By red
Boixos
Llegenda del Barça

2004.12.19. 18:48:16

Silvanus írta:Az tény, hogy vigyáznia kell magára, és talán még azt is el tudom képzelni, hogy erre még a Rijkaard-ék is biztatják őt, DE!!! Gondolod, hogy ilyen kiélezett csaták közben - mint pl. a tegnapi is - erre gondol??? Mert ha igen, akkor ott NAGY A BAJ!!! Ő azért van ott, hogy az 'élete kockáztatásával is', de odarakja magát, mindig, amikor csak lehet, cselezzen, figurázzon, gólokat lőjön.... ezért kapja azt a rakás pénzt!!!

Ezért sokkal, de sokkal többet várnék, várnánk tőle!...

Egyébként imádom, és istenítem őt, ez nem kérdés, de ezt el kellett mondanom....

Én egyébként úgy érzem, hogy a tavalyihoz képest már Ronaldinho nem egyenlő a Barcelonával, de még mindig sok múlik rajta, ezért NEM ENGEDHET KI, IDÉN MÉG NEM!!!! PErsze ha a pályán lenne Motta, Gabri, EDMILSON, minden más lenne, DE...... most ez van!!! Ha ők visszajönnek, vagy ha most télen jön 1-2 jó játékos, akkor Ronaldinho is csak 1 sztár lesz a sokból a Barcában, és nem múlik majd CSAK rajta meccsek sorsa......
okés, megértem a véleményedet, de tartom az enyémet is. egy ekkora királynál télleg kiábrándító lehet a gyengébb bugikat végignézni. imádni és isteníteni meg pont azért nem kell sztem, mert ő is csak egy ember, akinek lehetnek jó és kevésbé jó, sőt kifejezetten [auto_cenzúra] napjai is. ettől függetlenül, nem sok olyan ember van a világon, aki azt tudja a labdával, amit ő. az a kevés is mind BRAZIL! 8) aztaleborúltszivarvégit!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2004.12.19. 18:45:26

Igazatok van most tényleg nem annyira jó, de szerintem Rijkaardék is tényleg mondhatják, hogy vigyázzon nehogy megsérüljön. A szabadrúgások vhogy mindig mellé mennek(szél), de azért miért ne próbálkozhatna? Biztos összeszedi magát,a fontos mérkőzéseken meg amúgy is jól játszik.
Silvanus
Director del Fútbol

2004.12.19. 18:36:18

Az tény, hogy vigyáznia kell magára, és talán még azt is el tudom képzelni, hogy erre még a Rijkaard-ék is biztatják őt, DE!!! Gondolod, hogy ilyen kiélezett csaták közben - mint pl. a tegnapi is - erre gondol??? Mert ha igen, akkor ott NAGY A BAJ!!! Ő azért van ott, hogy az 'élete kockáztatásával is', de odarakja magát, mindig, amikor csak lehet, cselezzen, figurázzon, gólokat lőjön.... ezért kapja azt a rakás pénzt!!!

Ezért sokkal, de sokkal többet várnék, várnánk tőle!...

Egyébként imádom, és istenítem őt, ez nem kérdés, de ezt el kellett mondanom....

Én egyébként úgy érzem, hogy a tavalyihoz képest már Ronaldinho nem egyenlő a Barcelonával, de még mindig sok múlik rajta, ezért NEM ENGEDHET KI, IDÉN MÉG NEM!!!! PErsze ha a pályán lenne Motta, Gabri, EDMILSON, minden más lenne, DE...... most ez van!!! Ha ők visszajönnek, vagy ha most télen jön 1-2 jó játékos, akkor Ronaldinho is csak 1 sztár lesz a sokból a Barcában, és nem múlik majd CSAK rajta meccsek sorsa......
"Més Cuen un Club"
Lezárt