Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Újabb értelmes ember jött közénk......drgenya írta:Rapika írta:Én isörülök!![]()
1ébként meg szerintem pihiznie kéne!
Bár ezt az uccsó meccset kibír6ja!![]()
Fogszabályzót kéne csináltatnia, majd utána is ráérne pihenni.
Rapika írta:Én isörülök!![]()
1ébként meg szerintem pihiznie kéne!
Bár ezt az uccsó meccset kibír6ja!
boggabor írta:Nagy kar nallam mar a cserepadon ulne,akkor inkabb egy fiatal aki hajlando meghalni a csapaterteszter21 írta:Jó, hogy nem te vagy az edző...boggabor írta:En azzonal eladnam 100ME es mehet a orosz [auto_cenzúra] es hozzunk helyet embereket es inkabb 4 jo ember mint egy zseni aki felti magat es b@k meghalni a palyan es Rivaldo is volt csere es a kozonseg elfogadta Gaal a edzo ove a dontes Reijkaard mar eszrevehetnel nem csinal semit csak aldogal a palyan ha nincs is formaban akkor legabb lehesen latni, hogy akar de en eszt rajta nem lattom eddig legalabb a nagyok ellen akart de most mar a nagyok ellen is [auto_cenzúra] remelem a Chelsea tenyleg akarja ot es veszunk valakit a helyire pl ALex a Fenerbol szuper jatekos de en Van der Vaart akarom sot kovetelem Ronni lehet a csereje
Szerencsére nem a tiéd a döntés...
Ronaldinho marad és kész.
Nagy kar nallam mar a cserepadon ulne,akkor inkabb egy fiatal aki hajlando meghalni a csapaterteszter21 írta:Szerencsére nem a tiéd a döntés...boggabor írta:En azzonal eladnam 100ME es mehet a orosz [auto_cenzúra] es hozzunk helyet embereket es inkabb 4 jo ember mint egy zseni aki felti magat es b@k meghalni a palyan es Rivaldo is volt csere es a kozonseg elfogadta Gaal a edzo ove a dontes Reijkaard mar eszrevehetnel nem csinal semit csak aldogal a palyan ha nincs is formaban akkor legabb lehesen latni, hogy akar de en eszt rajta nem lattom eddig legalabb a nagyok ellen akart de most mar a nagyok ellen is [auto_cenzúra] remelem a Chelsea tenyleg akarja ot es veszunk valakit a helyire pl ALex a Fenerbol szuper jatekos de en Van der Vaart akarom sot kovetelem Ronni lehet a csereje
Ronaldinho marad és kész.
Szerencsére nem a tiéd a döntés...boggabor írta:En azzonal eladnam 100ME es mehet a orosz [auto_cenzúra] es hozzunk helyet embereket es inkabb 4 jo ember mint egy zseni aki felti magat es b@k meghalni a palyan es Rivaldo is volt csere es a kozonseg elfogadta Gaal a edzo ove a dontes Reijkaard mar eszrevehetnel nem csinal semit csak aldogal a palyan ha nincs is formaban akkor legabb lehesen latni, hogy akar de en eszt rajta nem lattom eddig legalabb a nagyok ellen akart de most mar a nagyok ellen is [auto_cenzúra] remelem a Chelsea tenyleg akarja ot es veszunk valakit a helyire pl ALex a Fenerbol szuper jatekos de en Van der Vaart akarom sot kovetelem Ronni lehet a csereje
Azért nem lenne jó ha ő is megsérülne... Kit raknál a helyére?redlions írta:Ne haragudj, de ez hülyeség!!! Egy Valencia ellen nem engedhetem meg, hogy a sztárom ne csináljon semmit... Vigyázzon magára a kis csapatok ellen, ne a nagyok ellen...eszter21 írta:Igazatok van most tényleg nem annyira jó, de szerintem Rijkaardék is tényleg mondhatják, hogy vigyázzon nehogy megsérüljön. A szabadrúgások vhogy mindig mellé mennek(szél), de azért miért ne próbálkozhatna? Biztos összeszedi magát,a fontos mérkőzéseken meg amúgy is jól játszik.
Köszönöm.Több kérdésem nincs.Menjen akkor a Cselzibe.A mostani formája asszem nem is hiányozna a csapatból.redlions írta:Ha ez igaz, akkor értem a rossz játékot...index.hu írta:Ronaldinho a Chelsea-ben játszana
december 19. 22:25
[MTI]
Angol lapértesülés szerint Ronaldinho, az FC Barcelona brazil csillaga szívesen futballozna a Chelsea csapatában.
"Jól érzem magam Barcelonában, de elképzelhető, hogy más országban is fogok még játszani. Szeretném kipróbálni, mire megy egy technikás játékos a Premier League-ben - nyilatkozta a világbajnok labdarúgó a News of the World című lapnak. "A testvérem, aki egyben a menedzserem is, már több alkalommal beszélt a Chelsea irányítóival. Elképesztő jó csapat, biztos vagyok abban, hogy a jövőben még nagy dolgokat hajtanak végre.
Ronaldinho megemlítette, hogy Barcelonába szerződése előtt a Manchester Uniteddel is tárgyalt:
"Akkoriban még nem érdekelt annyira az ügy, ráadásul itt több pénzt adtak. Lehet, egyszer még Londonban fogok lakni: a szurkolók csodálatosak, a stadionok nagyszerűek és a fizetés sem rossz".Ha nem, akkor Ronnie mutathatna végre valamit.
Ha ez igaz, akkor értem a rossz játékot...index.hu írta:Ronaldinho a Chelsea-ben játszana
december 19. 22:25
[MTI]
Angol lapértesülés szerint Ronaldinho, az FC Barcelona brazil csillaga szívesen futballozna a Chelsea csapatában.
"Jól érzem magam Barcelonában, de elképzelhető, hogy más országban is fogok még játszani. Szeretném kipróbálni, mire megy egy technikás játékos a Premier League-ben - nyilatkozta a világbajnok labdarúgó a News of the World című lapnak. "A testvérem, aki egyben a menedzserem is, már több alkalommal beszélt a Chelsea irányítóival. Elképesztő jó csapat, biztos vagyok abban, hogy a jövőben még nagy dolgokat hajtanak végre.
Ronaldinho megemlítette, hogy Barcelonába szerződése előtt a Manchester Uniteddel is tárgyalt:
"Akkoriban még nem érdekelt annyira az ügy, ráadásul itt több pénzt adtak. Lehet, egyszer még Londonban fogok lakni: a szurkolók csodálatosak, a stadionok nagyszerűek és a fizetés sem rossz".
Ne haragudj, de ez hülyeség!!! Egy Valencia ellen nem engedhetem meg, hogy a sztárom ne csináljon semmit... Vigyázzon magára a kis csapatok ellen, ne a nagyok ellen...eszter21 írta:Igazatok van most tényleg nem annyira jó, de szerintem Rijkaardék is tényleg mondhatják, hogy vigyázzon nehogy megsérüljön. A szabadrúgások vhogy mindig mellé mennek(szél), de azért miért ne próbálkozhatna? Biztos összeszedi magát,a fontos mérkőzéseken meg amúgy is jól játszik.
Melyik meccset nézted???Bodi írta:Most senki sem szidhatja Ronnie-t,mert szerintem a meccs legjobbja volt,kb 2 gondolattal mindig a többiek előtt járt,és most látszott rajta,hogy élvezi a játékot.
A többiek valahogy nem vállaltak annyit tegnap,mint szoktak.
okés, megértem a véleményedet, de tartom az enyémet is. egy ekkora királynál télleg kiábrándító lehet a gyengébb bugikat végignézni. imádni és isteníteni meg pont azért nem kell sztem, mert ő is csak egy ember, akinek lehetnek jó és kevésbé jó, sőt kifejezetten [auto_cenzúra] napjai is. ettől függetlenül, nem sok olyan ember van a világon, aki azt tudja a labdával, amit ő. az a kevés is mind BRAZIL!Silvanus írta:Az tény, hogy vigyáznia kell magára, és talán még azt is el tudom képzelni, hogy erre még a Rijkaard-ék is biztatják őt, DE!!! Gondolod, hogy ilyen kiélezett csaták közben - mint pl. a tegnapi is - erre gondol??? Mert ha igen, akkor ott NAGY A BAJ!!! Ő azért van ott, hogy az 'élete kockáztatásával is', de odarakja magát, mindig, amikor csak lehet, cselezzen, figurázzon, gólokat lőjön.... ezért kapja azt a rakás pénzt!!!
Ezért sokkal, de sokkal többet várnék, várnánk tőle!...
Egyébként imádom, és istenítem őt, ez nem kérdés, de ezt el kellett mondanom....
Én egyébként úgy érzem, hogy a tavalyihoz képest már Ronaldinho nem egyenlő a Barcelonával, de még mindig sok múlik rajta, ezért NEM ENGEDHET KI, IDÉN MÉG NEM!!!! PErsze ha a pályán lenne Motta, Gabri, EDMILSON, minden más lenne, DE...... most ez van!!! Ha ők visszajönnek, vagy ha most télen jön 1-2 jó játékos, akkor Ronaldinho is csak 1 sztár lesz a sokból a Barcában, és nem múlik majd CSAK rajta meccsek sorsa......