Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
asszem jövőre ismét számolni kell a Valenciával..NSO írta: Valencia: Kluivert 3+1 évre aláírt
NSO, 2005-06-03 14:42
Patrick Kluivert (képünkön) ismét Spanyolországban! A holland csatár sikertelen, mindössze egy éves angol kitérőt követően tért vissza ismét az ibériai félszigetre, igaz volt klubja, a bajnok Barcelona - hat évet játszott a katalánoknál - ezúttal nem kereste, így ő aláírt a tavalyi bajnok FC Valenciához.
Más forumkról!A. Gábor írta:Honnan vannak ilyen tutti híreid????Maxi írta:Martin PetrovAthletico Madrid!lehet hogy már volt írva...
Sztem jól jártak vele!
Nem. 10 játékos beálna a kapuba a 11-ik meg kereszteb fekudne folottuk.Zsolti írta:akkor 8védő,2kapus,1vkp.Maxi írta:
Ha összekerülnek jövőre velünk és Henry leesne akkor az biztos!
Ha összekerülnek jövőre velünk és Henry leesne akkor az biztos!Zsolti írta:8védős taktikával fognak játszani.Maxi írta:És akkor mi lesz Bridge-el?Sztem ő is nagy játékos!LG írta:A cselszkinek idén az volt a baj h nem volt balbekkje csak Bridge, de o is sérult. Hát most vexnek 1bol ketot. Texnek rola, h még1x nem legyen ilyan, és meg is tehetik.
8védős taktikával fognak játszani.Maxi írta:És akkor mi lesz Bridge-el?Sztem ő is nagy játékos!LG írta:A cselszkinek idén az volt a baj h nem volt balbekkje csak Bridge, de o is sérult. Hát most vexnek 1bol ketot. Texnek rola, h még1x nem legyen ilyan, és meg is tehetik.
Hát ez már télleg vicces!Boixos írta:inter: emre v. cruz + 10 misi = gerrard
ezt teszi a sok alkoholizálás.