Kommentátori aranyköpések
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Az öngyólszerző Sergio Ramost Torresnek hívta...
Bzitos szóltak Madridban, hogy hagyja a védő, hadd játszon Zidane még egy meccset...
Bzitos szóltak Madridban, hogy hagyja a védő, hadd játszon Zidane még egy meccset...
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Léderer megint Vierizik
Szánalmas...

in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Sevilla Betis...Határeset.
Múltkor is ezt mondta, aztán javította magát jóval később hogy a sevillai Betis játékosa.
C.
Múltkor is ezt mondta, aztán javította magát jóval később hogy a sevillai Betis játékosa.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
"Jön Joaquin, a Sevilla játékosa"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ lehet ennél még mélyebbre süllyedni?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ lehet ennél még mélyebbre süllyedni?
Én csak azon gondolkodtam h ha vmelyik kommentátr épületes baromságot mondd, és többször is elmondja akkor nem szól neki vki h hé haver hülye vagy?? Gondolok itt pl Világi reddzsánájára meg Léderer miguelére meg most is a serdzsó ramoszára... Vki csak van ott aki tudja h hogyan kell kiejteni pár nevet
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Szerzsió Ramosról beszélsz?

-
- Entrenador del Barça
Rumig írta:Lujo írta:Bocs, de hibázott!Boixos írta: akkor ezúton kérek elnézést léderertől! bár sztem nem tette hozzá, h "egykoron", mert akkor fel sem tűnt volna. na, mindegy, asszem lesz még mit írni ebbe a topikba![]()
![]()
![]()
![]()
Ez esetben tényleg nem hibázott léderer, de ez akkor sem von le semmit abból, eddig szépen tönkrevágták a szórakozásunkat.
Elmondta, hogy emlékezhetünk rá, még amikor a Grasshopperssel a Fradi ellen játszott. De -mivel szokása, hogy majdnem mindenkinél elmondja, hogy hol játszik- kb. 20 perccel a fent írtak után, egy kirúgásnál:
Zuberbühler rúgja ki a labdát, aki ugye a Grasshoppers játékosa.![]()
ÍGY VAN!!!Rumignak van igaza,én is figyeltem!Szóval megint elbaszta

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
El kell keserítselek, mind a négy páros kint van. Hetthéssy Münchenből, Világi Lipcséből közvetített. Hajdú B. meg azért közvetítette az olasz meccset, mert az Kaiserslauternben volt, és előtte ő Stuttgartban volt (angol-meccs), amely két helyszín ugyebár a legközelebb van egymáshoz a nyolcaddöntő helyszínei közül.ozsimiki írta: Hy
Szerintem nem kell aggódj/aggódnunk,mivel már tegnapelőtti meccseket is Hajdú B. és Léderer közvetítette(Léderer miatt aggódhatunk persze) mivel szerintem csak ők vannak kint a helyszínen
![]()
Remélem igazam van,mert Alvilági+Verebesből ennyi is bőven elég volt!

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Entrenador del Barça
Bocs, de hibázott!Lujo írta:Boixos írta:akkor ezúton kérek elnézést léderertől! bár sztem nem tette hozzá, h "egykoron", mert akkor fel sem tűnt volna. na, mindegy, asszem lesz még mit írni ebbe a topikbasub_bass írta:Bocsi, de most igaza volt! Zubi a Grashoppersben játszott évekig! A Fradi ellen 95-ben is ő védett! És Léderer azt mondta, hogy ő egykoron volt a Grashoppers kapusa is, nem azt, hogy ma is ott véd!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ez esetben tényleg nem hibázott léderer, de ez akkor sem von le semmit abból, eddig szépen tönkrevágták a szórakozásunkat.
Elmondta, hogy emlékezhetünk rá, még amikor a Grasshopperssel a Fradi ellen játszott. De -mivel szokása, hogy majdnem mindenkinél elmondja, hogy hol játszik- kb. 20 perccel a fent írtak után, egy kirúgásnál:
Zuberbühler rúgja ki a labdát, aki ugye a Grasshoppers játékosa.

2006. május 17., 2009. május 27.,
Nemtom figyeltétek-e h Léderer Köbi Kuhnt az első félidőben Kobi Kühnnek mondta.Aztán a második félidőben hirtelen jól mondta biztos rászóltak a félidőben

- ozsimiki
- Adminisztrátor
HyGame90 írta:Ugye az olasz és az ukrán meccset Hajdú B és Léderer közvetítette. Akkor sztem a brazil és a spanyol meccset Alvilági és Hetthésy fogja közvetíteni. Hetthésy ezen a vb-n a 2. legjobb kommentátor sztem (Hajdú B mögött), ő közvetítheti a meccseket. Viszont Alvilági a Mágussal... borzalmas. Holnap azt fogom számolni, hogy hány szót nem értek, amit Mágus úr mondd.
Szerintem nem kell aggódj/aggódnunk,mivel már tegnapelőtti meccseket is Hajdú B. és Léderer közvetítette(Léderer miatt aggódhatunk persze

Remélem igazam van,mert Alvilági+Verebesből ennyi is bőven elég volt!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Lujo
- Capitá del Barça
akkor ezúton kérek elnézést léderertől! bár sztem nem tette hozzá, h "egykoron", mert akkor fel sem tűnt volna. na, mindegy, asszem lesz még mit írni ebbe a topikbaBoixos írta:sub_bass írta:Bocsi, de most igaza volt! Zubi a Grashoppersben játszott évekig! A Fradi ellen 95-ben is ő védett! És Léderer azt mondta, hogy ő egykoron volt a Grashoppers kapusa is, nem azt, hogy ma is ott véd!!!

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
-
- Llegenda del Barça
akkor ezúton kérek elnézést léderertől! bár sztem nem tette hozzá, h "egykoron", mert akkor fel sem tűnt volna. na, mindegy, asszem lesz még mit írni ebbe a topikbasub_bass írta:Bocsi, de most igaza volt! Zubi a Grashoppersben játszott évekig! A Fradi ellen 95-ben is ő védett! És Léderer azt mondta, hogy ő egykoron volt a Grashoppers kapusa is, nem azt, hogy ma is ott véd!!!

nagyon rossz a szemük, ha ennyire csak látnak bele az átigazolásokbaRivaldinho írta:sztem nem irtak hülyeséget, csak ők belelátnak az átigazolási ügyekbe!

amúgy is grossót pl palermoinak írták, pedig már az inter nyári "nagy" fogása

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
sztem nem irtak hülyeséget, csak ők belelátnak az átigazolási ügyekbe!Boixos írta:'zé az index is tud baromságot írni:
ezt 3 millió római nevében kikérem magamnakA nap cseréje: Francesco Totti (Olaszország, AC Milan)![]()
![]()

- sub_bass
- Príncipe Sastre
Bocsi, de most igaza volt! Zubi a Grashoppersben játszott évekig! A Fradi ellen 95-ben is ő védett! És Léderer azt mondta, hogy ő egykoron volt a Grashoppers kapusa is, nem azt, hogy ma is ott véd!!!Boixos írta:jah, meg léderer ismét jó volt a grashopperses zuberbühlerrel, aki egyébként a baselben játszik. hogyan készül fel ez az ember egy meccsre? áhhhh...

-
- aka Game90
Ugye az olasz és az ukrán meccset Hajdú B és Léderer közvetítette. Akkor sztem a brazil és a spanyol meccset Alvilági és Hetthésy fogja közvetíteni. Hetthésy ezen a vb-n a 2. legjobb kommentátor sztem (Hajdú B mögött), ő közvetítheti a meccseket. Viszont Alvilági a Mágussal... borzalmas. Holnap azt fogom számolni, hogy hány szót nem értek, amit Mágus úr mondd.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
Tényleg össze lehet keverni őket hiszen az U17-es csapatban együtt játszottak. Külsőleg is majdnem megvan a hasonlóság, csak Senderosnak nincs haja nem ügy mint Freinek + Barnettának.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ez már felháborítóLos Banditos írta:Frei és Barnetta is Senderos újabban lédi szerint![]()
Jajj ne most a Kovács mester probálja megmagayrázni hogy miért keverte őket össze Senderossal...
LÉDERER TAKARODJ!

Ecseteli,hogy Senderos kidőlt a védelemből meg minden,erre pár percre rá felrúgják Barnettát és Senderost mond,majd Frei szabadot rúg és természetes Léderer szerint Senderos rúgta,utána még valakit le Senderosozott majd gondolom a fülére szóltak

elnézést kér

Hát ilyet,takaródjanak a p-be ezek a tehetségtelen marhák,én nem szoktam kifakadni ennyire,de ez már kúr..va sokkkk

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.