Mr. Master írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=92290 í-- Hehe, vicces
miért is?nem lehetetlen..főleg nem RONALDONAK

Mr. Master írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=92290 í-- Hehe, vicces
Messi alapban 13.1-esHAnonymus írta:Ezek szerintem sose jönnek be. Hallottatok már Ruszlan Nyigmatulinról? Na, 3-4 éve a CM 2002/03 ő volt a 6. legjobb játékos (egyébként egy orosz kapus a pofa), most meg sehol nincs. Messi ha jól tudom ilyen 7-8 körülire van megcsinálva, bezzeg egy Alexander Knavs nevű szlovén védő olyan 14 körül volt tavaly... Ez a dolog tisztára ilyen hasraütés szinen megy...Morminho írta:Én is a TCM2005-ből ismerem őketA. Gábor írta: Ismerem őket a TCM 2005-bőlmindig megveszem őket! Ott nagy tehetségek...élőben nem tudom...te??
Venden Borre nálam már 18 évesen 15.2-es szintje van
Rivaldonak meg 17.2-es a csatár poszton
Mindig megvesezm őket
Ezek szerintem sose jönnek be. Hallottatok már Ruszlan Nyigmatulinról? Na, 3-4 éve a CM 2002/03 ő volt a 6. legjobb játékos (egyébként egy orosz kapus a pofa), most meg sehol nincs. Messi ha jól tudom ilyen 7-8 körülire van megcsinálva, bezzeg egy Alexander Knavs nevű szlovén védő olyan 14 körül volt tavaly... Ez a dolog tisztára ilyen hasraütés szinen megy...Morminho írta:Én is a TCM2005-ből ismerem őketA. Gábor írta:Ismerem őket a TCM 2005-bőlMorminho írta:Tudom, h senki se ismeri őket de a következő játékosok nagy tehetségek
Anthony Vanden Borre (Anderlecht, jobb védő)
Vincent Kompany (Anderlecht, középvédő)
Gonzalez Kiese Rivaldo (Venezia-most igazolt a Leeds-hezcsatár
Elsőre ennyi jut az eszembemindig megveszem őket! Ott nagy tehetségek...élőben nem tudom...te??
Venden Borre nálam már 18 évesen 15.2-es szintje van
Rivaldonak meg 17.2-es a csatár poszton
Mindig megvesezm őket
Én is a TCM2005-ből ismerem őketA. Gábor írta:Ismerem őket a TCM 2005-bőlMorminho írta:Tudom, h senki se ismeri őket de a következő játékosok nagy tehetségek
Elsőre ennyi jut az eszembemindig megveszem őket! Ott nagy tehetségek...élőben nem tudom...te??
Kompany-n kivűlBarcelonafan írta:Szerintem nem sok olyan ember van aki nem ismeri Kompany-t! Állati jó védő!Morminho írta:Tudom, h senki se ismeri őket de a következő játékosok nagy tehetségek
Elsőre ennyi jut az eszembe
a cicinnyó amugy nem sao paolós?LG írta:Es Ricardinhoval mi vanBoixos írta:azé nem olyan kutya ez a cicinnyó, a santosban(?) eléggé magasan jegyzik. a libertadores kupa meccseken elég jól szokta nyomni.Most írtak rola az AS-n valamit, de 1 kukott sem értettem belole
Es Ricardinhoval mi vanBoixos írta:azé nem olyan kutya ez a cicinnyó, a santosban(?) eléggé magasan jegyzik. a libertadores kupa meccseken elég jól szokta nyomni.
Ismerem őket a TCM 2005-bőlMorminho írta:Tudom, h senki se ismeri őket de a következő játékosok nagy tehetségek
Szerintem nem sok olyan ember van aki nem ismeri Kompany-t! Állati jó védő!Morminho írta:Tudom, h senki se ismeri őket de a következő játékosok nagy tehetségek
Jó kicsit túloztam, nem jobb bellettinél de ő lehetne a barca következő igazolása, tök jó lenne szerintem.Badi írta:Sehol sincs Bellettihez képest (egyellőre), de nagyon tehetséges, és nem tucatjátékos..