2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én monnyuk a Gilardinonak örülnék legjobban és a felsoroltak után raknám csak Torrest! De ezt ŐK döntik el! Bár szerintem nem sok szükség van csatárra!Maxi írta:Sztem ha nem jön Henry minden bizonnyal Torresre hajtanak rá!Ronaldinho22 írta:Ha Henry nem jön, és annyira sztár támadót akarnak akkor még van egy pár jó focista! Gilardino, Cassano, Oliveira (szerintem), Adriano, stb!
Sztem ha nem jön Henry minden bizonnyal Torresre hajtanak rá!Ronaldinho22 írta:Ha Henry nem jön, és annyira sztár támadót akarnak akkor még van egy pár jó focista! Gilardino, Cassano, Oliveira (szerintem), Adriano, stb!
Hát ya! Bár én naon kedvelem! Zsiroskenyér a játéka! Tudom, hogy tudod!Maxi írta:Meg ide nem is jött volna mert ő kezdő akar lenni és tt nem lett volna az!(Tudom hogy már tudod)!Ronaldinho22 írta: Semmi gond haver!!!
Monnyuk Edut nem is tudtuk volna hova rakni!![]()
Meg ide nem is jött volna mert ő kezdő akar lenni és tt nem lett volna az!(Tudom hogy már tudod)!Ronaldinho22 írta: Semmi gond haver!!!
Monnyuk Edut nem is tudtuk volna hova rakni!
Semmi gond haverMaxi írta:Jól van már na!Ronaldinho22 írta:ÓÓÓÓ ne mond már! Én ezt már régen tudom, mikor bejelentették! Amúgy is olvasd el hogy hogy írtam! "Azér nem is kergettük tovább az edut, nehogy azér berágjanak"! Múlt idő!!!Bocsáss meg rosszul láttam!
![]()
Jól van már na!Ronaldinho22 írta:ÓÓÓÓ ne mond már! Én ezt már régen tudom, mikor bejelentették! Amúgy is olvasd el hogy hogy írtam! "Azér nem is kergettük tovább az edut, nehogy azér berágjanak"! Múlt idő!!!
ÓÓÓÓ ne mond már! Én ezt már régen tudom, mikor bejelentették! Amúgy is olvasd el hogy hogy írtam! "Azér nem is kergettük tovább az edut, nehogy azér berágjanak"! Múlt idő!!!Maxi írta:Az Edu már a Valenciáé!Ronaldinho22 írta:Szerintem meglehet az Anry! Amúgy meg szerintem azér nem is kergettük tovább az edut, nehogy azér berágjanak ránk! Szerintem!
Nagyon remélem hogy igazad lesz!Boixos írta:BIZTOS eljön az anri. mondom, a decoval ugyanez volt. röhögtek, " micsodaaaaaaaaaa??? ennyiért? NEM" azóta már egy évet lenyomott itt a brazil-portugál-kínai kooprodukció.