Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na, ebből is látszik, h zseni. ugyan állandóan nem lehet a topon, de ha elkapja a fonalat, akkor egyszerűen fenomenális. egyértelműen a világ jelenlegi legjobb játékosa.boggabor írta:En egesz evben szittam R.G-ot, de amit mostanaban csinal az nem emberi ilyenkor mondom aszt, hogy megeri a penzet, de nem ertem mert nem tud az egesz evben igy jatszani lenyeg, hogy bajnokok lesz
Én is így gondolom, közben meg Seva kapja az aranylabdát, aki jó játékos, de Ronnie-nál nem jobbmrmonster írta:Sosem szeretem kedvenc csapatom játékosait a "legnagyobbaknak" nevezni, nehogy elfogultnak tituláljanak, de azt mindenki előtt kimerem jelenteni, hogy Ronesz a világ legjobb játékosa.
Nem fog senki sem elfogultnak titulálni mert ami tény az tény!mrmonster írta:Sosem szeretem kedvenc csapatom játékosait a "legnagyobbaknak" nevezni, nehogy elfogultnak tituláljanak, de azt mindenki előtt kimerem jelenteni, hogy Ronesz a világ legjobb játékosa.
Biztos télen megcsapta a hideg, azt meg nem szereti...boggabor írta:En egesz evben szittam R.G-ot, de amit mostanaban csinal az nem emberi ilyenkor mondom aszt, hogy megeri a penzet, de nem ertem mert nem tud az egesz evben igy jatszani lenyeg, hogy bajnokok lesz
Ebben ne nagyon reménykedj,mert a Margit akármilyen [auto_cenzúra] játékkal is,de sajnos megveri a Racingot.retek írta:Remélem a Racing jól elveri a madridot!Bodi írta:Szenzásiós volt Ronnie!Ha a Valencia ellen is így játszik,és Eto'o is feljavul,akkor vasárnap gyakorlailag bajnokok leszünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és akkor bajnokok vagyunk!!!