2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()
Ezek után ezt nehéz nem szándékos provokációnak venni. Ki is rakom, mivel már volt banja, így minimum egy hónap, de ha nem szól, én nem engedem visszaferninho írta:3:20 alatt jött rá 3 válasz, tudtam hogy ez leszkihagyhatatlan volt, bocsi
Értem én,csak valahogy meg kellene alapozni ezt a sztorit,mert az hogy Pique madrid játékos lesz,kb annyira hihető önmagában mintha Puyol igazolna oda. Bár ha lenne egy képünk Perezről és Piquéről,ami titokban készült,más lenne a leányzó fekvése..Mondjuk Slither ha jól tudom fekete öves photoshopban,összedobhatna egy ilyetmiihii írta: Pont azért menne a madridba,mert mocskosul vérig sértette,h Pep beleszól a magánéletébe és a feje felett egyeztet Rossell-el a menesztéséről.Vhogy úgy gondoltam,h egy Shakira koncert kapcsán megy Madridba,ahol meglátták,h találkozott Perezzel és úgy köszönt el a végén,h oké,Bernabeu megy a BernabeubaPepét nem hoznánk el,ő menne a City-be,ahol jó barátja,Balotelli is játszik és jól megértenék egymást,mint két méltatlanul bántott ember
Azóta még bejött a képbe Alba nálunk,akinek az ügye éppen Piqué miatt gyorsult fel.
Kábé így gondoltam.
Pont azért menne a madridba,mert mocskosul vérig sértette,h Pep beleszól a magánéletébe és a feje felett egyeztet Rossell-el a menesztéséről.Vhogy úgy gondoltam,h egy Shakira koncert kapcsán megy Madridba,ahol meglátták,h találkozott Perezzel és úgy köszönt el a végén,h oké,Bernabeu megy a BernabeubaTim írta:A Piqué sztori nem rossz,csak csiszolni kéne rajta egy kicsit..Ne a madridba menjen,mert azt nem nyalják be.Legyen inkább a city,vagy a cselszki,az hihetőbb. És helyére ne azt a kő agyú pepét hozzuk,hanem mondjuk a xabi alonso-arbeola páros egyikét. Előtte persze felvezetésként kéne egy kamu cikk olyasmi hírrel hogy "Botrány az öltözőben-Csaknem tettlegessé fajult a vita Pep és Pique közt" Persze nem fogják elhinni,de az eligazolós hírnél eszükbe fog jutni,és máris nyert ügyünk van![]()
Örülniük KELLENE! Aki nem tiszta szívből gratulál a staff tagoknak a nyereményeikhez, az 1 hónap banán:) elvégre is demokrácia vanTim írta:Vajon milyen lenne a közhangulat ha minden cuccot a staff nyerne?
Én ennyit tudtam kihozni belőle,remélem egyet értetek a rá vonatkozó részekkel és ez így megfelelő megfogalmazás.Ill köszi,ha egyáltalán végigolvassátokmiihii írta:Az első mondatodhoz annyit,h nem úgy tűnik.Tegnap óta kábé harminckétszer magyaráztad el mindenkinek egyesével az álláspontosat,amivel láthatóan nem tudod megtéríteni azokat,akiknek írod.Mellette elbagatellizálod a már megnyert kupáinkat,emlegeted az elmúlt éveket érintőlegesen,de ne a múltról beszéljünk,mert abban is ugyebár a reál a jobb,meg hasonlók...Csodálom,h még visszaengedünk,mert ugyan nem trágár a stílusod,de a vitaszitásban nagyon pályán vagy.Am is áll a bál a bírók miatt,de te még lapátolsz rá lelkesen a nézeteiddel.Nincs megtiltva,h elmondd,félre ne érts.De egyrészt szélmalomharc,másrészt kissé idegesítő már,h magadat ismételgeted végtelenítve (nyilván,mert unod a témát...) ,amikor meg vki vmit hozzáfűz még,azt lesepred egy lekicsinylő mondattal és megy tovább a lemez...zsírosdeszka írta: Lehet kicsit nyers vagyok, de már én is unom a témát. Nekem nem volt elegem az elmúlt 3 szezonból, pedig végig tudtam, hogy ti vagytok a jobbak.
A másodikhoz meg annyit,h mi meg azért vagy ki az idei szezonra,mert nem vagytok jobbakTöbb pontotok van,de a jobb csapat ettől még mi vagyunk még mindig.
miihii írta:Nem bagatellizálod el...zsírosdeszka írta:
Erről szól a topik, hogy a különböző nézeteinket megvitassuk. Versus=ellen. Senki nem bagatelizálja el a kupáitokat, a tiétek. Írtam rá, hogy legyetek büszkék az elmúlt 3 évre, becsüljétek meg. Ti bagatelizáljátok el az "összetört kupát", ami tavaly még semmit sem ért, de idén már sokkal többet. Nem gondolom, hogy egy Klub VB címet egy kalap alá lehet venni a BL-lel vagy a bajnoksággal. De most, hogy mi állunk jobban a bajnokságban, most már sokaknak az sem fontos itt, csak a BL, mert hát az a legfontosabb. Az a jobb, aki előrébb áll jelenleg a táblázaton. Most mi, tehát szerintem mi vagyunk a jobbak. Más tészta, hogy lehet hogy ez változik 2-3 hónapon belül, de most jelenleg ez a helyzet. A labdatartásban ti vagytok a jobbak, ez kétségtelen. Nem áll szándékomban sem trágárkodni, sem a fórum szabályzatát megsértve személyeskedni. Elolvastam a szabályzatot, igyekszem betartani. A véleményem viszont áll. Ha ezért tiltanának ki engem akkor az a madridi mivoltom miatt lenne, nem azért mert "vétkeztem". Mindenesetre elnézéseteket kérem, megpróbálok nem ennyire sarkasan fogalmazni!Az igaz,h egyik sem ér fel egy bajnoki v egy BL címmel,de azért kettő megnyeréséhez mégiscsak oda kell érni a BL élére.Ezek után pedig a második számú európai trófea győztesével kell játszani,a másikban pedig a régiók bajnokaival (mégha olyanok is,amilyenek...).A spanyol szuperkupa pedig rajtatok keresztül volt elérhető,ami cs megnöveli az értékét (pláne tudva az előzményeket,nulla alapozás).zsírosdeszka írta: Ne haragudj, de ti sem nyertetek még semmi érdemlegeset. Se kupa se BL a bajnokság meg már tutkó nem.
Viszont azt elvárod cserébe,h mi meg emeljük kalapunkat előttetek,mert leesett a CDR.
Aztán.Írod,h a bajnokság már tutkó nem lesz meg idén,aztán meg,h már sokaknak fontosabb itt a BL,a bajnokság már nem is ér annyit,mert ti vagytok elöl.Pedig asszem tudod te azt nagyon jól,h nem lesajnálva van a bajnokság,mert ti vezettek,hanem cs fontosabbá válik az a trófea,ami még reálisan fogható,nemde?Uh nem kellene ezt a kettőt összekeverni.A legfontosabb sztem a bajnokság (és a többség is így gondolja itt,az tuti),de ha már nem úgy tűnik,h védhető lesz,akkor a következő célpontot kell keresni,lásd BL,kupa. Vagy te tavaly mondjuk a 4es sorozat közben elsőszámú szempontnak érezted a bajnoki meccs megnyerését és cs utána a BL elődöntőket és legvégül a kupadöntőt? Erősen kétlem.Erről ennyit.
A te véleményed az,h ti vagytok a jobbak,mert 10 pont a fórotok.Nekem meg az,h amíg az elműlt 13-14 meccsünkből volt össz-vissz egy fél órátok,amikor domináltatok ellenünk,akkor hadd ne gondoljam már ezt így.A 10 pont előnyötök tudatában persze nyilván van olyan szempont,ami szerint igazat adok neked.A bajnokságot az nyeri,aki a legjobb...általában.Idén meg az,aki több pontot gyűjt. Valóban mi sem vagyunk olyan toppon ,mint az elmúlt években,ez döntően,alapvetően befolyásolja a szezont.Mindamellett,h a hátráltató tényezők is bizonyos szinten benne vannak,amik idén kicsúcsosodtak.Ilyen a rengeteg sérülés (tudom,mindenkinél benne van,de nálunk ez a mennyiség és folytonosság szokatlan és markáns tényező),meg a bírók pofátlan teljesítménye. Utóbbiról te nem veszel tudomást,mert ugyanezek megvannak bizonyára nálatok is.Ahhha,pont odaát fordul elő az,h egy meccsen mondjuk 3 fújható 11-ből egyet nem kaptok meg (ráadásul ez nem ritkán fordult elő ideát). Mindegy,én nem fogom veled lejátszani a köröket ezügyben,sosem fogunk egyet érteni.Mint ahogy a többiek sem fognak,akikkel volt szerencséd a szélmalomharcodat vívni.Mégis megvívod,bár esélytelen vagy benne,de kitartóan nyomod a süketelést akár 30 embernek is.Önmagában semmi gond vele,a te türelmedet,kitartásod dícséri.Viszont ahogy lovallod bele magad a magyarázkodásba,a dolgok élének elvételébe,úgy kerülsz egyre messzebb az eredeti,objektív,kimért megfogalmazásodtól.És be-becsúsznak olyan fél vagy egész mondatok,amikre elég sanszosan fognak néhányan reagálni,mivel elég messze áll az itteni átlagvéleménytől ezekben a bizonyos dolgokban.Nem fogom beidézgetni ezeket,én annál lustább vagyok![]()
Viszont látva mi megy itt megint mióta visszatértél újra (és újra) ,érezhető,h erőteljesen megosztó,vitaindító,indulat és hangulatkeltő személyiség vagy a "sarkos fogalmazásaid" végett.És ugyan valóban nem vagy trágár,nem személyeskedsz és az alapvető szabályokat igyekszel betartani,de ettől függetlenül kevesebbért is mentek innét már pihire versenyzők,SAJÁTUNK IS bőven...
Sokan kivagyunk erre a bírózásra,pontosabban arra,h vannak,akik nagyon kezdik beleélni magukat,h szinte cs ebben keresendő a hátrányunk.Viszont az látható,h meccsenként annyi botrányosan böszme ítélet sújt minket a részükről (akarva-akaratlan) ,h óhatatlanul besokall az ember szervezete tőle.Tehát megy a szájkarate több topicban is erről,mint itt is.Erre jössz itt a keresztes háborúddal,h márpedig ez nem is létező jelenség,meg am sem számít,mert a különbség csakis a tudásotoknak köszönhető,mert jobbak vagytok. Szted ez nem bicskanyitogató ITT,pláne az említetteknél,akik erősen fújnak már a mélyen tisztelt bírói testületre?
Lehet,h igaznak érzed,amit mondasz,isten látja lelkem részben egyet is értek veled,de van az a határ ami után már nem.És ez a határ sztem többeknél alacsonyabban lehet,mint nálam,és még jobban állni fog a bál,ami am is megvan.Tehát a részben jogos véleményed cs olaj a tűzre,pont a RÉSZBEN dolog miatt.HA esetleg tiltva leszel ismét,akkor az ezek miatt lehet,nem a madridistaságod miatt.Ha ez önmagában elég lenne hozzá,akkor az első reálos post után csuklóból bannolnánk az illetőt,h aki nem velünk,az ellenünk.Ez meg nincs így.Viszont meggondolandó,h megéri e állandóan "őrizni téged" és a topicot,h nehogy elvesd a sulykot és lehessen törölgetni a reakciókkal együtt.Mert igen nagy ellentmondásokba ütközöl sokakkal (ami fórumon ugyan természetes,de te többször is ilyen többnapos kúrákba mész bele,így életben tartva a vitákat,hovatovább veszekedéseket,ami nekünk nem éppen kedvező) ,alkalmanként magaddal is és tényleg a te és a fórum (viszonylagos) nyugalma érdekében javasolnám,h az ilyen esélytelen vitákat,pláne ennyi emberrel szemben inkább add fel,mert látod,h nem megy és állítólag piszkosul unod isKöszcsi
Van bizony,ezt aláírom.Cs azzal szoktak a bajok lenni nála,amikor már belemelegedik a szélmalomharcba és elveszíti az eredeti gondolatmenetet és úgy állítja be,h tök természetes,amikor 3 büntetőből egyet sem adnak meg,mintha náluk is így lenne. Ráadásul pont olyankor,amikor alapból is ugye nem egy topicban megy már a bírós téma,ő meg még hajtogatja is,h ez hülyeség.Plusz még a körítés is ami becsúszik mellé,nyitogatja a bicskákat,sztem jogosan.És nem először,hanem már vagy 6. alkalommal szítja tovább a tüzet.Tim írta:Nem akarok az ördög ügyvédje lenni,de van ám amiben igaza van..
Szánalmas volt amikor a madridisták a bírókkal jöttek,de ugyanúgy az,ha
mi tesszük. Nem a bírók miatt van 10 pont különbség a két csapat közt,hanem mert tényleg gyengébben játszunk. Ezt nehéz elfogadni a kölyköknek,és mindenféle összeesküvés elméleteket gyártanak,a frusztrációjukat meg egy erre járó madridistán akarják levezetni,akinek nincs annyi esze hogy ne menjen belei ilyen parttalan vitákba.
már pár hónapja ugyanezt írtam, semmi értelme.Drigo írta:ezzel pedig abszolút egyetértek. Tököm se szokta olvasni a cikkek végén a hsz-ket, de most oldalakat töröltem ki, ráadásul ha nem az első oldalról törlök, akkor utána visszaugrik az elsőre. Így kénytelen voltam az első oldal aljától folyamatosan törölniReplay írta:Látva a hírekhez született hozzászólásokat, talán nem lenne rossz megszüntetni a hírekhez való kommentelés lehetőségét.de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács...
Ki kell [auto_cenzúra], aki nem bír magával, nem lezárni, aztán majd észheztérnek, ha meg nem, legalább elfogynak a majmokTim írta:Egyre hervasztóbb a Barca-Madrid topik. Ugyanazon a marhaságokon képesek rugózni,oldalakon keresztül. Azon gondolkodom,ha még egyszer előjön valaki a bírókkal,be kellene zárni egy időre,míg észhez térnek.
ezzel pedig abszolút egyetértek. Tököm se szokta olvasni a cikkek végén a hsz-ket, de most oldalakat töröltem ki, ráadásul ha nem az első oldalról törlök, akkor utána visszaugrik az elsőre. Így kénytelen voltam az első oldal aljától folyamatosan törölniReplay írta:Látva a hírekhez született hozzászólásokat, talán nem lenne rossz megszüntetni a hírekhez való kommentelés lehetőségét.
ezt már én sem tudom követnimiihii írta:Srácok,ezzel a ferninho-val most mi a szitu?Többször ki lett rakva fél napra,egy napra,ha jól emlékszem volt,h nem írhat,cs a hax miatt. Aztán mégis mindig fel-felbukkan.És nekem konkrétan már nagyon tele van vele az összes nemiszervem.Állandóan benyögdécsel egy-két érdekeset a BARCA vs reálba és megkeveri a córeszt,aztán a szokásos naív,ártatlan báránykaként csodálkozik,h cs a baj van belőle.Most kiosztottam kicsit,de tényleg nem unjuk már meg?