Hát remélem itt többet tud játszani mint Mallorcaba és fejlődik!nicandro írta:Na tán megoldódik Maxi helyzete!!!![]()
A Sporting jó kis csapat remélem játszani fog Maxi!
Maxi López
Na tán megoldódik Maxi helyzete!!!

-
- Entrenador del Barça
...nem egy Mallorca, de oda sem fért be. Nem értem mért csak kölcsönbe akarjátok adni. Neki nincs jövője nálunk, itt lesz dos Santos és (ha most nem is, jövőre már biztos) Krkics is, meg a 4-es sem fog még elmenni 2 éven belül, amikorra lejár Maxi szerződése. Most kell eladni (23 évesen), amíg még tehetségesnek tartják, annak ellenére, h nem sokat bizonyított eddig.el fuero írta:Remélem h elviszi a Sporting. Itt úgy se játszana ott meg több esélye lenne és a Sporting mégse egy Mallorca...
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezt támogatom én is! Nem olyan rossz ő,csak megfelelő csapat kell neki,sajnos a BArca túl sok hozzá....noname írta:Mehet a Sportingba, de csak kölcsönbe.A Sporting nagyon sokat foglalkozik a fiatalokkal, ott fejlődhetne Maxi.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Szerintem Maxiban jóval több van mint Ezquerroban. Csak oan csapathoz kéne kölcsönadni ahol jóval több lehetőséget kap!TeeeB0R írta:Én csak a cserepadon látom, és sajnos ugyanolyan sorsot mint Ezquerronak...
-
- Capitá del Barça
Ebbe én nem reménykedek sajnos. Akar de nem megy neki.noname írta:Remélem Maxi egyelőre kölcsönben marad(egy másik csapatnál).Eladni semmiképp se érdemes, mert most semmit se kapnánk érte és én még amúgy is remélem h úgy 1-2 év múlva már lesz olyan szinten h visszahívják.
- noname
- Llegenda del Barça
Remélem Maxi egyelőre kölcsönben marad(egy másik csapatnál).Eladni semmiképp se érdemes, mert most semmit se kapnánk érte és én még amúgy is remélem h úgy 1-2 év múlva már lesz olyan szinten h visszahívják.
A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Nem játszott itt sokat, de nekem a cselszki elleni meccs maradt meg bennem a legjobban. Beállt a 2. félidőben és rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt. De a visszavágó eredményét már ismerjük...
Forza Lazio!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ezek az argentin tehetségek, vhogy nem szeretik a barcát.Maxi,Savi,Riquelme vhogy egyiküknek se jött be a katalán levegő.Itt a brazilok vannak otthon.nicandro írta:HajajjjMi lesz Maxival?????Hova megy???Mert itt biztos nincs helye ár én szimpatizálok a németargentinnel

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én is! Nagyon örültem az igazolásának! Kár, hogy nem maradt Barcában!nicandro írta:HajajjjMi lesz Maxival?????Hova megy???Mert itt biztos nincs helye ár én szimpatizálok a németargentinnel
Hajajjj
Mi lesz Maxival?????Hova megy???Mert itt biztos nincs helye ár én szimpatizálok a németargentinnel 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Akkor ez miattad van! Előre inni a medve bőrére!Zozzy 5 írta:Áhh, én is nézem-nézem...Gurul...A szemem a már a képernyőn van...Már bontottam a pezsgőt, ééééééés. Mellé...Azthittem megzavarodoklionelmessi19 írta:Jaja, az kumma nagy volt. Pont abban a pillanatban kapcsoltam át kicsit, és láttam ahogy gurul a labda az üres kapuba. Hát rosszul láttam. Hülye léderer mondta is, hogy ez 13,5 cm-n múlott...Zozzy 5 írta:Szépen lefutottta Cannát, de már túl közelt volt Casillas...A Mallorca előző helyzete, asszem Varelánál nagyobb ziccer volt.![]()

-
- Llegenda del Barça
Áhh, én is nézem-nézem...Gurul...A szemem a már a képernyőn van...Már bontottam a pezsgőt, ééééééés. Mellé...Azthittem megzavarodoklionelmessi19 írta:Jaja, az kumma nagy volt. Pont abban a pillanatban kapcsoltam át kicsit, és láttam ahogy gurul a labda az üres kapuba. Hát rosszul láttam. Hülye léderer mondta is, hogy ez 13,5 cm-n múlott...Zozzy 5 írta:Szépen lefutottta Cannát, de már túl közelt volt Casillas...A Mallorca előző helyzete, asszem Varelánál nagyobb ziccer volt.

- Andris
- Adminisztrátor
Nemtudom már... lehetLos Banditos írta:Alvilági közvetített, nem?Én arra emlékszem, hogy rengetegen beírtuk, hogy mekkora helyztetet hagyott ki Varela.
![]()

Sok különbség nincsen a hozzáértésüket, kommentátori kvalitásaikat illetően...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Alvilági közvetített, nem?
Én arra emlékszem, hogy rengetegen beírtuk, hogy mekkora helyztetet hagyott ki Varela.

in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Jaja, az kumma nagy volt. Pont abban a pillanatban kapcsoltam át kicsit, és láttam ahogy gurul a labda az üres kapuba. Hát rosszul láttam. Hülye léderer mondta is, hogy ez 13,5 cm-n múlott...Zozzy 5 írta:Szépen lefutottta Cannát, de már túl közelt volt Casillas...A Mallorca előző helyzete, asszem Varelánál nagyobb ziccer volt.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sajnos nem lett gól, pedig nagyon kellet volna! Sajnos nem ezen a gólon múlott!elprat írta:Sajnos nem tette...volt egy komoly helyzete de "elszerencsétlenkedte",túl szép is lett volnaEvilgrim írta:Épp Maxi ezt mondja:Ilyen nagy gólt fogok lőnni nektek,féljetek blancók!!