Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...vagy akármelyikünk felmehetne a pályára alibizni (se), ha lenne hozzá elég bőr a képén... sajnos sokaknak van...S T U P I D S H A R K írta:Ennyi erővel akármelyikünk leülhetne egy magyar csapat kispadjára.
Bocsika,nem kötözködésből de lichtensteini.Boixos írta: a vaduz svájci 2. osztály asszem.
Bicskei tanácstalanul ült a kispadon, nem tudta mitévő legyen. A magyar labdarúgásról mindennél többet elárul, hogy nemrégiben őt nevezték ki a szakmai képzés irányítójának.(index)
ezt a feladatot eléggé rapid jelleggel oldotta meg a berci bá'"Borzasztóan sajnálom ezt a mérkőzést, egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgokat. Körülbelül egy hete dolgozom a csapattal, de erre semmi nem utalt. A közönséget maximálisan megértem, tudom a kötelességem, így bejelentettem a tulajdonos úrnak, annyira nem érzem a bizalom jelét, hogy nem kívánok Újpesten tovább dolgozni"
ez igen!!!!!! tényleg kemény lehetett az ellenfél! és még mi akarunk eb-t rendezni, amikor a majdnem bajnokot egy olyan brigád ALÁZZA ITTHON, akik pár éve még kocka alakú labdával játszottak.......az ötös sarkán egyedül hagyott Kovács így is szépíthetett volna, miután az egyszerre kilépő liechtensteini védők elfeledkeztek arról a mérsékelten bonyolult szabályról, hogy bedobás után nem nagyon van les.(nso)
azt hiszem a szabály szerint a könyöklésért sárga lap jár rögtön, viszont ha súlyos sérülést okozott egyből fel kell mutatni a pirosat.legalábbis én ezt olvastam az új szigorításoknál....LG írta:Ha még olyan is volt a szabálytalanság(ami sztem nem volt annyira durva), akkor is: eloszor a f.axkalap sárgát adott, oxt meggondolta magát és pirosat, ilyen is csak itt van![]()