Leszedtem a 12-t, és nekem nagyon bejött. Jobbak a lövések meg a kiugratások mint a 11-ben, szóval ami eddig nem tetszett annyira az előzőben azt javították - na meg ha szerelni akarok akkor nem csak a csatár előtt egy méterrel totyog a védőm, hanem oda is lép, nekem ez nagyon jó, így könnyebben védekezek... A pes6 után végre áttérek egy újabb változatra - eddig az volt a kedvencem, azt semmi se űberelte nekem, de ez most jobban bejött. Az viszont eléggé zavar, hogy Messivel vagy Iniestával ha cselezek, akkor simán elnyom a védő, nem tudom lefutni se... Mindezt csak Regular szinten - amatőr vagyok, nekem ez is nehéz.

-, a többi nehézségen bele se merek gondolni milyen lehet... De amúgy szerintem nagyon jó lett, sikerült kitalálnom egy jó kis taktikát amivel ontom a helyzeteket, meccsenként rúgok 6 kapufát kb - valahogy sosincs szerencsém... -, már csak be kéne lőni a helyzeteket. Ami még nem tetszik, hogy Messi 1v1-be egy csomószor mellé rúgja, ha meg gyengébben lövöm akkor a kapusba. Élőbe hatékonyabb mint a PES-be...