Szerintem azokat nem ő nyerte hanem a csapat! Ennyi erővel adhatták volna Motta-nak isRoni mellett szól a két díj...PD, BL.
Aranylabda, FIFA Év Játékosa
Én már elmondtam, hogy Puyolnak se, sőt semmilyen védőnek nem adtam volna oda az Aranylabdát. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy sokakanak nem azzal van a baja hogy vagy 4 hónapja Cannavaro a Real játékosa. Egyébként Roni csinált "pár" olyan dolgot a VB-ig, ami miatt meg is kaphatta volna. Henry is megérdemelte volna viszont Roni mellett szól a két díj...PD, BL.wakii írta:Titeket az zavar legjobban hogy nem a dinnye kapta meg se az aranylabdát se ezt a díjat (ha tényleg canna kapja) meg az, hogy Canna védő és, hogy kaphatja egy védő... kiváncsi lennék mit mondanátok, ha puzsol kapta volnapersze egyesek csőrét még az bántja, hogy a realba játszik
és ha érdekel valakit sztem se érdelmi meg mert henrynak kellett volna kapnia mindkét díjat...
- elprat
- Capitá del Barça
J és Wakii,tegnap azért nem jogosan állították ki,ne feledd!
A Kanna meg azért kaptt aranylabdát mert ügyesen kihúzta magát a bundabotrány alól,pedig eléggé sáros a srác,szóval lehet keverik az Oscarral a dolgokat,gusztustalan focigyilkos.
Az a lényeg hogy MIÉRT kapja egy focista,de ez esetben már megint a bunda nyert.Valamivel el kellett terelni kicsit az olasz szennyről a szót,szóval megint csak bunda....Vagy már azt sem tudom mit beszélek....ennnyire elfogult nem lehetek:-)
A Kanna meg azért kaptt aranylabdát mert ügyesen kihúzta magát a bundabotrány alól,pedig eléggé sáros a srác,szóval lehet keverik az Oscarral a dolgokat,gusztustalan focigyilkos.
Az a lényeg hogy MIÉRT kapja egy focista,de ez esetben már megint a bunda nyert.Valamivel el kellett terelni kicsit az olasz szennyről a szót,szóval megint csak bunda....Vagy már azt sem tudom mit beszélek....ennnyire elfogult nem lehetek:-)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
szeintem zidane még jövőre megkapja az aranylabdát...de ez csak az én véleményem ....nagyon megérdemelné hogy megkapja....
nevetséges

nevetséges
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Titeket az zavar legjobban hogy nem a dinnye kapta meg se az aranylabdát se ezt a díjat (ha tényleg canna kapja) meg az, hogy Canna védő és, hogy kaphatja egy védő... kiváncsi lennék mit mondanátok, ha puzsol kapta volna
persze egyesek csőrét még az bántja, hogy a realba játszik
és ha érdekel valakit sztem se érdelmi meg mert henrynak kellett volna kapnia mindkét díjat...

- elprat
- Capitá del Barça
Ok Zozzy én is sajnálom hogy nem Dinho nyert ,Zidane sosem volt nálam favorít,de nagy dolgokat csinált és nem semmi pályafutás áll mögötte!Minden elismerés az övé,legyen ez az uccsó nagy díj amit átvett...
És úgy van ahogy mondod,már biztos a karosszékében pihizik,viszont több ilyet már nem gyűjt be,ám Ronaldinho még soxor megteheti ezt,és meg is kapja őket csak figyelj -ÉS EZ A NEM MIND1,ZIDANE EZT UTOLJÁRA AZÉRT MEGÉRDEMELTE(ltök mind1 mit tett a vb döntőn),CANNAVARO MEG 100* EGYMÁS UTÁN B...6JA!-NO COMMENT
És úgy van ahogy mondod,már biztos a karosszékében pihizik,viszont több ilyet már nem gyűjt be,ám Ronaldinho még soxor megteheti ezt,és meg is kapja őket csak figyelj -ÉS EZ A NEM MIND1,ZIDANE EZT UTOLJÁRA AZÉRT MEGÉRDEMELTE(ltök mind1 mit tett a vb döntőn),CANNAVARO MEG 100* EGYMÁS UTÁN B...6JA!-NO COMMENT
Nálam meg 1.Robinho 2.Ramos 3.Raul1.Rinho,2.Etoo,3.Messi nálam!!
Elfogultság pff

belópodzik a szobájába és kilopja a vitrinből vagy hogy????ehelyett díjakat lop el másoktól...
-
- Llegenda del Barça
Előre bosszant az a kép ahogy Cannavaro meg Zidane ott áll Dinho felett
Miközbe ha Dinho akarná mostanság oda vissza behúzna Cannavaro-t, ha elejtené a "jól megérdemelt" aranylabdáját dinho előbb behúzná vele majd feladná a kezébe
Zidane-hoz nem akarok semmi többet írni, elismerem h nagy játékos volt de VISSZAVONULT. Menjen haza és üljön le a karosszékébe, ehelyett díjakat lop el másoktól...
Jah és felkérnék mindenkit h kezdjünk el pénzt gyűjteni a szövetségi kapitányoknak és újságíroknak h vegyenek egy kis tévécskét maguknak h lássák a meccseket és az alapján tudjanak dönten, ne pedig pénzfeldobással!

Jah és felkérnék mindenkit h kezdjünk el pénzt gyűjteni a szövetségi kapitányoknak és újságíroknak h vegyenek egy kis tévécskét maguknak h lássák a meccseket és az alapján tudjanak dönten, ne pedig pénzfeldobással!

elfogult meg én vagyok ugye?Ronal.10 írta:most ez mi?? Ronaldinho a 3.??? miiiii?? Cannavaro ezt is mire fel nyerte meg?? tegnap álitották ki!!! égés az az ember!!!
És a Zidán mit keres még a fifa-nál?? abba hagyta hagyuk békén szevasz!!!! még mit fog nyerni???????![]()
1.Rinho,2.Etoo,3.Messi nálam!!

-
- Llegenda del Barça
Na jó. Nálam most kezd betelni a pohár!! Mit képzelnek ezek magukról??
Nem elég h amiatt h volt 1-2 rossz meccse egy amúgy is szánalmas VB-n és mert a szezon elején nem csillogott emiatt rögtön elkedzik fikázni h ennyi volt Ronnie meg minden nap úgy "Dinho utódokról" beszélenk most ez is. Cannavaro első? Zidane második? Ugyanmár kérem...Cannavaro-t ha naon akarom megértem habár azért a pár meccsért a VB-n én nem adtam volna aranylabdát se, annak a játéknak a "jutalma" annyi tökéletesen elég lett volna leigazolta a naaaagy Real Madrid...Zidene-t meg hagyjuk. Nála tökéletesen szószerint értehető az az 1-2 meccs. A tavalyi szezonban csak SZENVEDETT a Real-lal. Ráadásul az a fejes...Büntetést érdemelt volna nem díjakat!! Dinho-nak azért "ment kárba" egy egész évi munkája mert a kis Zidane-nak épp visszavonulni van kedve és életműdíjként 2. lehet?! szánalmas, szánalmas, IGAZSÁGTALAN!!!
Csak ismételni tom magam...
Nem elég h amiatt h volt 1-2 rossz meccse egy amúgy is szánalmas VB-n és mert a szezon elején nem csillogott emiatt rögtön elkedzik fikázni h ennyi volt Ronnie meg minden nap úgy "Dinho utódokról" beszélenk most ez is. Cannavaro első? Zidane második? Ugyanmár kérem...Cannavaro-t ha naon akarom megértem habár azért a pár meccsért a VB-n én nem adtam volna aranylabdát se, annak a játéknak a "jutalma" annyi tökéletesen elég lett volna leigazolta a naaaagy Real Madrid...Zidene-t meg hagyjuk. Nála tökéletesen szószerint értehető az az 1-2 meccs. A tavalyi szezonban csak SZENVEDETT a Real-lal. Ráadásul az a fejes...Büntetést érdemelt volna nem díjakat!! Dinho-nak azért "ment kárba" egy egész évi munkája mert a kis Zidane-nak épp visszavonulni van kedve és életműdíjként 2. lehet?! szánalmas, szánalmas, IGAZSÁGTALAN!!!
Csak ismételni tom magam...
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
most ez mi?? Ronaldinho a 3.??? miiiii?? Cannavaro ezt is mire fel nyerte meg?? tegnap álitották ki!!! égés az az ember!!!
És a Zidán mit keres még a fifa-nál?? abba hagyta hagyuk békén szevasz!!!! még mit fog nyerni???????
És a Zidán mit keres még a fifa-nál?? abba hagyta hagyuk békén szevasz!!!! még mit fog nyerni???????

Nos Cannavaro első helyét meg lehet érteni. De, hogy Zidane mit keres egyáltalán egy olyan listán, ahol ÉV(!!!!!!!!!!) játékosáról van szó, ez nevetséges. Láttam a vb-t (ami egyébként 0 volt, szóval a játékosok sem lehettek sokkal jobbak) játszott két és fél jó meccset, és végül fejelt egy Materazzit. Utána visszavonult. Tavasszal nem csinált semmi különöset, szóval nem értem, hogy lehet egyáltalán a listán. Elismerem nagy játékos volt, de akkor meg lett jutalmazva szépen aranylabdával.R.M.C.F írta: szerintem az összes szavazó kapitány/lehettek vagy 250-en / tévedtek....a 4 hónapig jól játszó gondolom Zizu akart lenni.azt ne felejtsd el hogy Zizu vitte a franciákat a VB-n nem Henry.Zizu volt a csapat legjobbja....kár hogy nem láttátok a VB-t.Azt hogy Dinnyo is elérte azt mint Zizu hát nem tudom...lehet hogy eléri majd egyszer....abban biztos lehetsz hogyha 3 HENRY van a pályán akkor sem lett volna Franciao Európa és Világbajnok csak Zizuval.A döntőben egymaga intézte el a kedvenceimet....
Ha már vb-ről szedik elő a hősöket, akkor ott lehetnének a németek közül is páran nah meg még jó pár olasz... nem értem miért kell benyalni egy sztárnak ha visszavonul, vagyis miért ilyen úton kell.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Game-nek teljesen igaza van. Mindenki elismeri, hogy Zidane remek futballista volt. De az év végén átadott díjak nem életműdíj-céljául szolgálnak, hanem az azévi elért eredmények számítanak. Szóval Zidanenak ott semmi keresnivalója sem volt. Cannvaro meg az év vicce. Doppingolt, csalt, meg amit csak el lehet képzelni, a Realban meg egy nagy kalap......szal nem vagyok elfogult, de ez a két játékos simán nem lenne nálam a listán se. Még1x mondom.csupa nagybetűvel: VICC 

-
- aka Game90
És Franciao. mikor lett Európa-és VilágbajnokR.M.C.F írta:abban biztos lehetsz hogyha 3 HENRY van a pályán akkor sem lett volna Franciao Európa és Világbajnok csak Zizuval.A döntőben egymaga intézte el a kedvenceimet...., akkor már nem kaphatják ilyen fehérpólós, egyhónapigjóljáccós, egyáltaláncsak4hónapigjáccós meg hasonló zsenik az év játékosa címet! Ha meg már Zidane második, mert tiszteljük, elismerem, hogy kiemelkedőt produkált a futballtörténelemben... nadehát ezzel az erővel Dinho is, ráadásul ő nég ebben az évben gyűjtögetett is egy-két trófeácskát... Razz szal mondom, jövőre is ez kell, aztán már nincsen vb meg ilyenek...

Zidane-nak van egy VB-ezüstje. A VB-n volt 1-2 jó meccse, a bajnokságban meg ha 4

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
szerintem az összes szavazó kapitány/lehettek vagy 250-en / tévedtek....a 4 hónapig jól játszó gondolom Zizu akart lenni.azt ne felejtsd el hogy Zizu vitte a franciákat a VB-n nem Henry.Zizu volt a csapat legjobbja....kár hogy nem láttátok a VB-t.Azt hogy Dinnyo is elérte azt mint Zizu hát nem tudom...lehet hogy eléri majd egyszer....abban biztos lehetsz hogyha 3 HENRY van a pályán akkor sem lett volna Franciao Európa és Világbajnok csak Zizuval.A döntőben egymaga intézte el a kedvenceimet...., akkor már nem kaphatják ilyen fehérpólós, egyhónapigjóljáccós, egyáltaláncsak4hónapigjáccós meg hasonló zsenik az év játékosa címet! Ha meg már Zidane második, mert tiszteljük, elismerem, hogy kiemelkedőt produkált a futballtörténelemben... nadehát ezzel az erővel Dinho is, ráadásul ő nég ebben az évben gyűjtögetett is egy-két trófeácskát... Razz szal mondom, jövőre is ez kell, aztán már nincsen vb meg ilyenek...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kár hogy ez ellen nem lehet fellebbezni, mert meg lehetne játszani a dolgot...
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
NEVETSÉGES, AMIT IDÉN A SZAVAZÓK (mind a kapitányok, mind pedig a France Football munkatársai) MŰVELNEK!!!

A megoldás: nem vb/eb évben kell bl-t nyerni... mert ha jövőre hozzuk ugyanezt a sorozatot (bajnokság, bl, gólkir...) plusz megspékeljük egy eu-i supercup-pal és a WCW-döntőt nem veszítjük el, akkor már nem kaphatják ilyen fehérpólós, egyhónapigjóljáccós, egyáltaláncsak4hónapigjáccós meg hasonló zsenik az év játékosa címet! Ha meg már Zidane második, mert tiszteljük, elismerem, hogy kiemelkedőt produkált a futballtörténelemben... nadehát ezzel az erővel Dinho is, ráadásul ő nég ebben az évben gyűjtögetett is egy-két trófeácskát...
szal mondom, jövőre is ez kell, aztán már nincsen vb meg ilyenek...

Én csak tippelni tudok....szerintem kisorsolhatták.Pont őt huzták ki,szerencsés fickó.VictorValdes19 írta:ez nem igaz hogy kaphatta meg canavarro
![]()
![]()
-
- Capitá del Barça
http://origo.hu/sport/focivilag/20061217aworld.html
már itt is cannavaro lett a legjobb, DE legalább némelyik kategóriában elismerik a Barca érdemeit...
már itt is cannavaro lett a legjobb, DE legalább némelyik kategóriában elismerik a Barca érdemeit...
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Igazad van, ez igazságos út lenne. Csakhogy, mint valkakinek az aláírásában is szerepelt: "sajnos minden a pénzről szól az élet asztalán", és ezekben a díjátadókban elképzelheteten nagy összegek vannak számunkra földi halandóknak. Reklám-bevétel, reklám-bevétel, reklám-bevétel... A híradók megveszik a jogot, h bemondhassák a tévében, az átadóműsor közbeni nézettség miatt óriásiak a reklámárak, hatalmas pénzt fizet a televizó televíziós jogdíj nélkül, a játékoshoz ezek után ömlenek a szponzorok, h aztán újabb termékeket lehessen velük eladni újabb meccsek szünetében... Szóval irtózatosan bonyoluult egy dolog és nem lehet megjátszani azt, h hhol va díj, hol pedig nincs. Egyébként én sem értek egyet az első hárommal. Teljes mértékben elfogadhatatlannak tartom.valdo88 írta:sztem az lenne talán a jó megoldás,h ha csak akkor adnának ilyen díjakat,ha az adott évben vki kimagaslót nyújtott.ezt pl lehetne úgy venni a szavazásnál,h lenne egy bizonyos százalék,amit meg kell kapnia a játékosnak.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ez már szánalmas,hogy ezt is Canna nyeri,Zidane meg mit keres a 2. helyen,te jó Ég.Nem azt mondom,hogy Ronnienak kellene nyerni itt,de nem Cannanak az biztos,Zidanet meg az 5. hely közelébe se engedném..

,,Azt hitted, hogy mi történt."