Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyébként tényleg rendes volt. Például öröm volt nézni, ahogy Makelele minden felugrásnál hátbatérdelte aktuális ellenfelét, meg Duff 1 percen belül négyszer szabálytalankodott nem is kicsiket, és ő mindkét esetben rendes volt, aztán meg Puyolt elsőre lesárgáztaBadi írta:hát ez készNSO írta:A 92. percben aztán Van Bronckhorst a Barcelona tizenhatosán belül szabályosan szerelte Terryt, aki belerúgott, majd elesett, Markus Merk pedig rendes volt és büntetőt adott.![]()
![]()
![]()
hát ez készNSO írta:A 92. percben aztán Van Bronckhorst a Barcelona tizenhatosán belül szabályosan szerelte Terryt, aki belerúgott, majd elesett, Markus Merk pedig rendes volt és büntetőt adott.
Az a baj hogy az ilyen soha nem ébred fel.De nyertünk ez a lényeg és tavaly is mi nyertünk volna ha nincs kollina.sztem a merk a 11esen kivül jól fújta a meccset.cps46 írta:Azért Murinho nem semmi. Az 1. vereséget ráfogja a kiállításra, most meg annak örül, hogy nem tudtuk legyőzni, miközben 180 perc alatt összesen egy öngólra, meg egy kamu 11-esre (ami előtt legalább 4-en voltak lesen) futotta az erejükből, de majd csak felébred.
Én is! De Henrynak jobban!HAnonymus írta:Ne legyünk gyökerek, Sacchi át is jött hogy a Cs. ellen drukkol. Még az se kizárt hogy holnap meg én cserébe nekik fogok (öcsém is reálos...)
Sztem mindenki nevében KÖSSZ.Swineherd írta:Gratulálok!
Megérdemeltétek.