Jött bőven kérdés, megpróbálom összefoglalni.
Sajnos talán nem volt elég egyértelműen megfogalmazva a levél, amit visszaküldtünk.
Ez a szöveg "Az ön pólója megérkezett, adatai egyeztetése után megvásárolhatja a példányt a Lion's Sportban." - Azt jelenti, hogy ott van a pólód a boltban, lehet menni érte, már nem kellett volna sehova regisztrálni

, csak ott egyeztetni az adatokat.
Azt furcsálom viszont, hogy a házhozszállítást kérők is kaptak ilyen levelet, mert nekik azt kellett volna kapniuk (ha minden adatukat elküldék) hogy elkezdték a kézbesítést. Tehát már semmit nem kell csinálniuk, csak várni a pólót.
A póló átvételéhez a boltban sztem személyi sem kell, csak egyeztetik a nevedet és a mailcímedet. De nem baj, ha nálad van persze
Enrique21, most nem tudom, hogy te kaptál-e leveleket? Mert elvileg abban mindennek benne kellett volna lennie.
Ha visszaküldtél minden adatot, akkor már sínen van a dolog, szinte minden méret megjött már, az XXL-es az egyedüli, ami ezen a héten várható. De semmi gond nincs abból, ha elmész nyaralni, mert az adategyeztető mail biztosítja, hogy számodra az a póló félre van téve. De sztem ezt is leírtuk levélben. Tehát ha véletlenül XXL-est rendeltél, és nem jönne meg 14.-ig, akkor átveheted nyaralás után is, senki nem fogja elvinni előled, pláne ha esetleg még oda is telefonálsz hozzájuk, hogy "megyek majd érte ne aggódjanak".
Egyébként a póló 6000, a házhozszállítás 1300, ha kéri valaki. Egyelőre csak azok vásárolhatnak, akik igényelték, de mivel biztos, hogy mindenki nem fogja átvenni, megnyílik az út majd a többiek előtt is.