Igazán nem szeretnék vérre menő vitába keveredni senkivel, eleget vitatkoztunk Frankról, és talán még emlékeztek, hogy én a végsőkig védtem őt. A taktikáját, az alaőpfelállást tartották sokan kiismerhetőnek, elavultnak, és mindenki a sikeres jövőt egy merőben új csapat merőben új edzői szemléletével együtt látta. AZt gondolom lassan ki merhetem (

) jelenteni, ezek a efltételezések megdőltek, nem Rijkaarddal volt a baj. A csapat ugynazt a Rijkaard által favorizált 4-3-3-at játsza, mint évek óta megszoktuk, a csapat ugyanazokból az emberekből áll, akiket Frank is favorizált. Ami megváltozott: Deco és R10 távozott, és ettől a csapat FELSZABADULT. Szomorú, de így van. Iniesta és Xavi helye a kezdőben így már megkérdőjelezhetetlen, a nagy négyest nem kell folyton rotálni, a 3 csatárunk, ha jó erőben van, akkor játszhat, és Alves jó igazolásnak bizonyult, az ő szintjét korábban Belletti vagy Zambrotta csak nagy ritkán tudta hozni. Én ennek nagyon örülök, számomra a mai csapat sikereinek megalapozója -- félreértés ne essék, Pep érdemei vitathatatlanok! --- Rijkaard!