Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
így van..ahelyett,hogy az a b*rom is hogy tett volna valamit,cska vigyorgott,mint egy jóllakott napközis..amit felépített le is rombolta szépen...baas11 írta:Ronaldinhoval kezdődött majd kupa , bajnokság , Bl, becsület , Frank és ez lett a vége !--- Laporta úr pedig jó magasról végig nézte! Köszünjök
OFF!Varga Tamás írta:gekkodanment egy pü!
A véleményemet külön hsz-ben írom le, ha megengedik a modik. Köszönöm.
Az teljesen más szitu, semmi köze ehhez, ne keverjük már ide!Zsolti írta:most ez tényleg nem volt szép dolog..de gondolom völlernek sem esett jól,amikor fürtös leköte..
én akkor utáltam meg a hollandot. Nem igen tudom sajnálni ezért. Amúgy fel a fejjel, a fiaitok nem felejtettek el focizni, majd valaki gatyába rázza őket.de gondolom völlernek sem esett jól,amikor fürtös leköte..
Ez azér nem így van...Gomezinho írta:Csak nemmindegy hogy egy szupersztár köp le egy kiélezett meccsen vagy egy takony csóró katalán szurkoló! Erről ennyit!Itt a pont!![]()
Nem hiszem hogy mosolyog azon... A masik oldalrol pedig ha minden megmozdulasodnal futyol a sajat kozonseged hadlam rugj golt...jelwaz írta:MErt mit kellene még eltűrni? El kell azt tűrni, hogy egyjátékos, akit tisztelet övez, rengeteg pénzt, megbecsülést és bizalmat kap csak mosolyog azon, hogy ,,Jéé már megint egy meccs, ahol 4db 100%-os ziccert kihagytam". Hát én meg is rúgdosnám, mert nekem a szívem szakad meg attól, amin csak röhög. Takarodjon a sunyiba. Az meg hogy Rijkaardot leköpték nem egyértelmű...Rivaldo11 írta:A szurkolók is tehetnek egy szívességet...tényleg egy csürhe módjára viselkedtek ma. Nem számít senki és semmi...Eto'ot kifütyülni, Rijkaardot leköpni?....Akik ezt csinálták, nem is érdemelnek jó csapatot.
Igazán szívesen.Sacchi írta:Konkrétan a köpésre gondoltam, de ahogy elnézem nem vagyok egyedül a véleményemmel. Ja és köszönöm, hogy kultúráltan reagáltál a hozzászólásomra.Ha csönben maradtál volna...Feltétlen muszáj volt átjönnöd ide okoskodni? A játékosok megérdemelték azt, amit kaptak, sőt a meccsen maximálisan rá is szolgáltak erre.
Ott a pontZsolti írta:most ez tényleg nem volt szép dolog..de gondolom völlernek sem esett jól,amikor fürtös leköte..Gomezinho írta:Milyen jogon merték leköpni szerencsétlent?
Nem így búcsúzott volna, ha nem követ el ekkora hibát. Ennyi.ozsimiki írta:Meg is lepődtem volna,ha nem írsz vmi ilyesmit. Nem elég,hogy így búcsúzik,de azért még egy kis kritika nem árt sohasem.antiimperialista írta:Miért is kellene rijkaardot sajnálni? Ne felejtsétek el, hogy ezt a meccset is elkúrta a 4 csatáros játékával! Idióta...
MErt mit kellene még eltűrni? El kell azt tűrni, hogy egyjátékos, akit tisztelet övez, rengeteg pénzt, megbecsülést és bizalmat kap csak mosolyog azon, hogy ,,Jéé már megint egy meccs, ahol 4db 100%-os ziccert kihagytam". Hát én meg is rúgdosnám, mert nekem a szívem szakad meg attól, amin csak röhög. Takarodjon a sunyiba. Az meg hogy Rijkaardot leköpték nem egyértelmű...Rivaldo11 írta:A szurkolók is tehetnek egy szívességet...tényleg egy csürhe módjára viselkedtek ma. Nem számít senki és semmi...Eto'ot kifütyülni, Rijkaardot leköpni?....Akik ezt csinálták, nem is érdemelnek jó csapatot.
Hagyjuk már Ati...Nem érdekel, hogy mekkora [auto_cenzúra] csinált annó, a játékosok akkor is undorító módon viselkedtek. Lehozott 3 embert, és? Akik nem 150 ezer eurót hanem csak 60ezret markolnak fel nem tudnak megtartani egy 2gólos előnyt? Nevetséges.antiimperialista írta:Miért is kellene rijkaardot sajnálni? Ne felejtsétek el, hogy ezt a meccset is elkúrta a 4 csatáros játékával! Idióta...
tökéletesen egyetértek.....+ a cseréi is marha jók voltak..antiimperialista írta:Miért is kellene rijkaardot sajnálni? Ne felejtsétek el, hogy ezt a meccset is elkúrta a 4 csatáros játékával! Idióta...