Ennyit a Messinél is jobb Joe Cole-rólZ.Chris írta:Szép bemutatkozó meccs J.Cole.Piros
Bár ez inkább sárga.
Az Arsenal meg úgy néz ki 47 perc után új sérültet avat
Így elnézve a cserepadot 99,9% h Song áll be
Ennyit a Messinél is jobb Joe Cole-rólZ.Chris írta:Szép bemutatkozó meccs J.Cole.Piros
Bár ez inkább sárga.
Ezzel nem vagy egyedül! Én sem tudom ott nézni...Fecooo írta:tomabence, nekem azt írja nincs közvetítés az oldalon, pedig be vagyok jelentkezve!
mértne lehetne nézni??? www.digisport.hu - én is ott nézemronaldinho89 írta:ja én is azt vártam hogy legalább a neten lehessen élőben. erre még ott sincs semmi. mekkora egy sz.rrágó banda..Fecooo írta:ez off lesz, de miféle szemét újítás ez, h nem adják le online a műsort? tavaly legalább ott lehetett nézni
ja én is azt vártam hogy legalább a neten lehessen élőben. erre még ott sincs semmi. mekkora egy sz.rrágó banda..Fecooo írta:ez off lesz, de miféle szemét újítás ez, h nem adják le online a műsort? tavaly legalább ott lehetett nézni
A kiesőként számontartott Blackpool vezeti a tabellát (és a párosításokat elnézve nem hiszem, hogy akárki beéri őket gólkülönbségben ebben még ebben a fordulóban).
eddig nem igazán jött be a megérzésedBe is szrok, ha Drogba közel 33 évesen nyom még egy ilyen szezont a PL-ben.
Helyén van az önbizalma a gólszerzőnek az tuti.geridoss írta:Mekkora gólt lőtt a Wolves ! szép volt
Ez tényleg nem semmi!
ja sajnos, pedig a Spurs megérdemelte volna a győzelmet én ezen a meccsen nekik drukkoltam.Nem írom a shopping cityt. Dos Santos jól nyomtaBarcaman14 írta:0-0 lett a vége. A Tottenham többet érdemelt volna ennél. Jobbak voltak! Nagyon egyben van ez a csapat, úgy gondolom versenyben lehetnek a BL helyekért. A City-nek még nagyon sok időre van szüksége hogy összeérjen. Ez a mai teljesítmény olyan semmilyen!Hart nagyon jól védett amúgy.
http://www.pirlo-tv.com/p/canal-veetle-hq.htmlS.Agüero írta:Linket tudsz adni?ab1daL írta:Nekem sincs digim, de a neten naghyon jól lehet követni, semmi akadás, tökéletesen megy, kiteszi az ember nagy képernyőre, vagy akár a tv-re köti a gépet, simán élvezhető. IGaz kényelmesebb lenne ha a TV-n kéne csak odakapcsolni, de ha egyszer ez van.![]()
Amugy tényleg jó a meccs, hihetetlen a hajtás, elsősorban a Spurs részéről, a City-nél Tevezen kívűl, valamint Harton kívűl más nem nagyon tud hozzátenni a játékhoz.
Be is szrok, ha Drogba közel 33 évesen nyom még egy ilyen szezont a PL-ben.Game90 írta:...
Ezt csak megerősíteni tudom...embertelen iram volt az első félidőben... a City meg csak nyomozza az PL hivatalos brand new nike labdáját...hát-hát...ez a City-t még nem nevezném a PL challengerének..méég nem!Szakacs írta:Erősen jó ez a Spurs-City meccs, van hajtás, van Toure, hihetetlen Spurs helyzetek, és egy hihetetlen napot kifogo Joe Heart...Jó meccs, aki tud az kapcsolodjon beMegéri.
Ezen a meccsen hajrá Spurs!