ronaldinho89 írta:Hát akkor Sokat Boldogat Puyol05! ( am egy napon születtünk )
Boldogat mindkettőtöknek
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
valakit, aki nézi majd az esti meccset, szeretnék megkérni arra, hogy legyen oly kedves és küldje el nekem a meccs végeredményét sms-ben. Sajnos nem tudom majd megnézni, és nem tudom, hogy mikor kerülök majd netközelbe, ezért szeretnék valakit megkérni erre.
aki vállalja, az legyen szíves jelezze itt, és majd akkor elküldöm PÜ-ben a számomat.
Maximum 13:00-ig várnék reakciókat!
köszönöm
szerk.: köszönöm fcbarca0827-nek
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!! Koorpiklaani - Tequila
Ma éjjel ne lógjatok sokáig a fórumon, mert ma éjjel lesz a Perseidák-meteorraj csúcsa az éjszakai égbolton!
Aki tud, az húzzon el a településéről valamilyen fényszennyezés-mentes helyre és onnan lesse az eget!
Állítólag nagyon érdemes lesz "nemaludni"!
Szóval fórumkiürítést rendelek el!
K.
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Remélem nem lesz gond emiatt az üzenet miatt:
Borsodban élő emberek figyeljetek XD
Rendelni fogok dvd-t elég olcsón és ha valakinek kellene szóljon, írjon pü-t és megbeszéljük. A honlap címét inkább ide nem írom le, de pü-be mindent. Tényleg olcsó, Írjatok!!!
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025