Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem játszanék vele.sjd írta:Játszott már vki ilyen labdával? Megbízható, minőségi?
Működik a maffia Kolumbiában...nem az első esetPuyol05 írta:Valós a Facebook-halállista!
Nálunk, Székelyföldön híre sincs a rossz időnek! Egy hete körülbelül nagyon jó idő van, habár a reggelék és az éjszakák már hűvösebbek, fel kell öltözni...Krojf írta:Kinél hol tart és mit művel a hidegfront?
Balassagyarmaton szitál az eső és tornáznak a fák a szélben.
K.
Itt nálunk Kecskeméten pusztulat meleg van. 31 fokot mutat a hőmérő, a szél nem igazán fúj, és elég nagy a páratartalom, úgyhogy az még rádob egy kicsit...Krojf írta:Kinél hol tart és mit művel a hidegfront?
K.
Nálunk hőség volt egész nap. Délelőtt fújt kicsit a szél de ennyi.Krojf írta:Kinél hol tart és mit művel a hidegfront?
K.
Igen, de most vettem én is észre, h ha kihúzom az egeret az oldal szélére akkor fekete az irás.davidvilla77 írta:
Egyébként asszem a Chrome is olyan hogy pirossal ír..
Tényleg. És ez mitől van?davidvilla77 írta:Nekem is pirossal ír, de ha kihúzom az egeret ide a lap szélére teljesen, akkor pl itt is visszavált feketére.Lionel85 írta:Nekem a menüje magyar, de viszont mindent pirossal ír.
Én Kipróbáltam, nekem tetszik. most is azt használom.Lionel85 írta:Kipróbálható a 4-es Mozilla bétája
Egyszerűbb, letisztultabb lesz az új Firefox, mint a régebbi, valamivel gyorsabb és még néhány újítás is lesz.
The Lab hírlevél írta:Augusztus 28-án, most szombaton, különleges akció minden Speed-ben és a The Lab-ben! Az új, őszi Vans, etnies, éS, emerica és Eastpak kollekcióra 20%, minden más az üzletben fellelhető termékre 50% kedvezményt adunk!
Bale góljára szavaztam mert néha én is elszoktam ereszteni a bal lábammal(jobblábas vagyok) hasonló lövéseket és nekem nagyon tetszenek az ilyen gólok
Sanchez Get Highsocio66 írta:
emlékszem volt egy időszak mikor az mtv-n így sorban ment este vagy négy ilyen baromság,egy jackass-szerű cucc,amiben két fazon mindig kereste a 'tökéletes trip-et',utaztak mindenfele és kipróbáltak minden fasságot
jah,az nagyon ütött.levproff írta:Ja, a Zen ökle.![]()
Az nagyon beteg műsor. Régebben rohadt sokat néztem, de már nincs MTV-m.
Mondjuk azt szerintem nem japó volt, csak a mester volt az.
"Bár a betiltásról szóló vita hivatalosan az állatok jogairól szól, a BBC helyi tudósítója szerint nemzetiségi ellentétek is megjelentek benne: a nacionalista, függetlenségpárti katalánok a bikaviadal eltörlésével is megkülönböztethetik magukat a többségi spanyoloktól."