Elvileg a télen kölcsönadta a Spurs a Galatahoz, Frank kezei alá. Aztán hogy ott mit alkotott, és hogy mi lesz vele az én sem tom.House írta:Boldogat, bárhol is vagy.

House írta:Boldogat, bárhol is vagy.
Nekem se volt igazán szimpatikus, főleg a stílusa és a hozzáállása! Egy 19-20 éves játékos ne legyen olyan nagyképű, mint ő mert ez lesz belőle! Barcából fél év után Ipswich Town!Fernando írta:Sosem kedveltem, de azért egy európai viszonylatban nézve erős középcsapatban bizonyíthat vmit.
Ha vki képes még vmit kihozni belőle akkor az Frank. Nem lesz könnyű csapatba kerülni, mert a Galatasaray igen erős kerettel rendelkezik, de vélhetően több lehetőséget fog kapni, mint a Spursnél.Replay írta:Szezon végéig a Galatasaray-hoz került kölcsönbe.
Hátha Frank jó hatással lesz rá.
Én úgy tudom,h az Ipswich Town-nál van kölcsönben.fcjoc írta:tottenham-nél van jelenleg. nem nagyon kap szerepet, padozik szinte mindig.
J.
Szerintem sokkal nagyobb ígéret volt, mint Bojan. Sokkal tehetségesebb, erőszakosabb, technikásabb volt + jobban is mozgott.martin120 írta:Szerintem se lesz belőle semmi nem akkora nagy tehetség mint amilyenek mondták.Nekünk csak annyiból volt jó hogy jó pénzt kerestünk rajta.
Zsolti írta:Persze..midez idáig azt bizonyította folyamatosan,hogy mekkora klasszis,meg emellett még egy atom szerény gyerek is....xDtudomka958 írta:sírunk mi még utána...
a mexikoi válogatott őrá épül ez pedig jelent valamit...
ugyan már...bukott focista..hagyjuk
Hát, akkor az azt jelenti, hogy nem jó a mexikói válogatott.tudomka958 írta:sírunk mi még utána...
Itt a bratyó,semmivel sem rosszab,mint Gio. Csak éppen más poszt.Zsolti írta:Persze..midez idáig azt bizonyította folyamatosan,hogy mekkora klasszis,meg emellett még egy atom szerény gyerek is....xDtudomka958 írta:sírunk mi még utána...
ugyan már...bukott focista..hagyjuk
Persze..midez idáig azt bizonyította folyamatosan,hogy mekkora klasszis,meg emellett még egy atom szerény gyerek is....xDtudomka958 írta:sírunk mi még utána...
maxilopez írta:Azért nem hallotok róla mert nem közvetítik az angol tévét és Tottenham nincs anyira az újságírók fókuszába, hogy anyit halljatok róla