Én tudjátok szeretem Keitát, ez van

Nálam is megosztva Ini meg ő a meccs legjobbjai, Iniesta látványosabb játékos, de amit ma is precizitás szintjén leművelt Keita azt hívják, úgy hogy játékintelligencia!Lehet mondani alibi passzok meg nem kezdeményez, ő az a típusú játékos akit én szeretek, nem cifrázza túl, maximálisan a feladatára koncentrál, s arra, hogy ne adja el a labdát!Most is türelmesen ha kellett 1-2 testcsel, majd üres embernek, s azonnal tovább mozogva kérte vissza!Illetve védekezésben rendre nagyon jól helyezkedik, ezek azok a dolgok amik nem látványosak, de az én "elborult" agyam az ilyenek miatt szereti ezt a játékot!A tudatosság, minden mozdulat heléyn van!
Oké most jól játszott, s "könnyű" dicsérni, vannak pillanatok mikor elad labdát gólt kapunk, s jön a fórum haragja

De összességében én mindig is nagyra becsültem a hozzáállását, s játékát!
És az Afrika kupa után is mondta valaki, nálunk miért nem lő messzebbről, most lőtt

Szépen ahogy kell eltekerve!És hozzátenném Busiban pl hiányosságként nem szoktuk említeni pedig lehetne, hogy fejjel nem veszélyes az ellenfél kapujára pedig meglenne az adottsága a törpék között!
Keitában még ez a plusz, hogy ő fejjel is veszélyes, s távolról is tud lőni, egy ilyen ember nem fér el a padon???Úgyhogy bármikor új elemként bevethető ezekkel a tulajdonságokkal, szerintem elfér, ráadásul nem nyafog, ha beáll teszi a dolgát!
Pep-re mondják, hogy szerelmes belé, ilyen játékos kevés van a piacon ráadásul évek óta a csapatnál!
Na kiírtam a Seydou fanklub gondolataimat

Tuti elfogult vagyok vele szemben, nézze el mindenki