Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
harcilepke
Jugador del Barça

2008.08.24. 11:49:22

3 a legfényesebből. Máris történelem.
gratulálok a fiúknak és a stábnak.
Nagy köszönöm Kemény Dénesnek.

Mi vagyunk a legnagyobbak...
Csak a Barca
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.24. 11:47:05

SZÉÉÉÉÉÉP VOOOOOOOOOOOOOOOOLT !!!

Grat a polosoknak !!! =D>

Köszönjük :lol: :lol: :lol: :wink:
Kép
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.24. 11:19:33

IGEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!

SZÉP VOLT FIÚK!!!! :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.24. 11:17:18

Hatalmas grat a csapatnak, nagyon megérdemelték :!: Kicsit szorosabb meccsre számitottam, de nem bántam, h nem lett az. :)
Titinho
Director del Fútbol

2008.08.24. 11:08:22

MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!! IGEEEEEEEEN!!!

Hatalmas grat a fiúknak és persze Kemény Dénesnek!!!! Te jó ég!!!!
Mérhetetlenül boldog vagyok!!!
Még meg is könnyeztem őket! De ilyenkor ki nem... :wink:

Bajnokok!!! Bajnokok!!! Bajnokok!!!

SZÉP VOLT FIÚK!

Köszönjük :cry:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.24. 11:04:44

KEMÉNY DÉNES A LEGNAGYOBB!
ÉN BÍZTAM BENNÜK, AZ OLIMPIA KEZDETÉN MEGÍRTAM: ŐK OLIMPIAI BAJNOKOK LESZNEK!
MÉG SOHASEM CSALATKOZTUNK BENNÜK!
KEMÉNY DÉNESNEK PEDIG A LEGMAGASABB ÁLLAMI KITÜNTETÉST KÖVETELJÜK!
SZÉP VOLT, CSODÁLATOS VOLT!
ÖRÖMTELI, KÖNNYEKKEL TELI! AZ ÖRÖMKÖNNYEKKEL TELI!
LEGYEN ÁLDOTT AZ ISTEN, AKI MELLETTÜNK ÁLLT EZEN A DÉLELŐTTÖN!
HÁROMSZOROS OLIMPIAI BAJNOKOK VAGYUNK!
NINCS MIT ÍRNI!
ÖRÜLÜNK, BOLDOGOK VAGYUNK!
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.24. 11:04:08

csak egy kérdés

SZERBFÓBIA ÉRDEKEL MÉG VALAKIT?
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.24. 11:00:54

Ez elképesztő..., csodálatos, jelzőkkel aligha illethető, fantasztikus, egész egyszerűen zseniális!!!!

Újabb könnycseppeket csaltak a szemembe... Szuperlatívuszokban lehetne áradozni a csapatról, a szurkolókról, s a magyar sport egyik legmeghatározóbb, korszakos zsenijéről, KEMÉNY DÉNESRŐL

Gyönyörű pillanatokat élhetünk át újra. Igazán megérdemelten, gyönyörű mérkőzésen kerekedtünk az ellenfél felé..., úgy, hogy ebben a csapatban még több is van.
A szövetségi kapitány mellett minden játékost megilleti a maximális TISZTELET, ELISMERÉS, hatalmas GRATULÁCIÓ!!!!
Ne feledkezzünk meg a Kemény Dénest segítő szakmai stábról...
Az elmúlt években legtöbbször fanyalogtunk eme zseniális csapat játéka, eredményei láttán, most azonban nincs helye szomorúságnak, mindenki kiválóan, VILÁGKLASSZISOKHOZ méltóan teljesítettek..., teljes mértékben megérdemlik a fiesta-t... Mi is ünnepeljük őket, s emlékezzünk rájuk még 20 év múlva is, hiszen ezzel a produktummal - Sydney-től Athén-ig - beleírták magukat a sportág történelmébe, egyedülálló módon..., ahogy más nemzet talán soha nem lesz képes...

KÖSZÖNJÜK NEKTEK, A VILÁG A LÁBATOK ELŐTT HEVER!!!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.24. 11:00:10

ehhez nincs mit hozzáfűzni

...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.24. 10:57:40

Olééééé,Olééééé,Olééééé!!!!

Gyönyörű volt srácok!!!!!! Köszönjük nektek,és had mondjak annyit,h a srácokon kívűl, teljes mértékben az Ordog lak szurkoló táborának,és Csongoréknál összejött eurobarcásoknak köszönhető!!! :D

Na meg persze az összes többi MAGYARNAAAAK!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.24. 10:56:02

Vizilabda válogatott >>> Edda:Háromszor \:D/ \:D/ \:D/
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.24. 10:55:47

MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
albicelesteX
A Vadász

2008.08.24. 10:55:41

Szenzációs!!!!
Kép
miihii
KHAL

2008.08.24. 10:53:36

EZ MESTERMUNKA VOLT SRÁCOK!!!!!SZÉP VOLT,FIÚK!SZÉP VOLT,FIÚK!!! MESTERHÁRMAS! :wink: 8)
JIIIIPPPPPPPYYYYYYJJJJÁÁÁÁÁÁÉÉÉÉ!!!!!
\:D/ =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.24. 10:49:48

meeeeegvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan... nagy volt a pofajuk az amerikaiaknak.... most megkaptak....
miihii
KHAL

2008.08.24. 10:39:29

Széép!3 gól,7 perc,ennek elégnek kell lennie!Naon jók a srácok!HAJRÁ AZ ARANYÉRT!!!

OFF
Szerk.:
Ez volt a félezredik hsz-m,tádáám 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.24. 10:17:44

Eddig mindkét csapat jó, kapusunktól kicsit több kellene,de Szecska meg fogja oldani!!!

9-8 félidőben...

HAJRÁÁÁÁ MAGYAROK!!!

Ordieknel, Atiék Csongoréknál kiszurkoljuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkk :!: :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.24. 09:43:31

b.azmeg montenegroi birot raknak a dontore.. amikor montenegrot vertuk meg az elodontoben... meg.b.asztak..
nicandro
Jugador del Barça

2008.08.24. 07:00:55

tagore írta:
kudu írta:http://sportgeza.hu/2008/peking/arcon_r ... aekwondos/

a magyaroknak is hasonlóan kellett volna :D
Ja, én is ezt mondtam a kézilabda meccs elcsalása kapcsán... :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=j47LLXU0 ... re=related
nem mellékesen :D
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.24. 07:00:29

jó, végülis tőlem akár utolsók is lehetünk az olimpián, csak legyen végre focink
:(
Agypiercing
Barça B

2008.08.24. 05:45:14

üdv! na, még egy ilyen hajnali bagoly? :D
igen, azt akartam kifejezni, hogy bár bizonyos sportágakban alulteljesítettünk, de voltak olyanok is, akik meg messze felül, ezért így talán mondhatjuk, hogy egálban van a szereplésünk. mondjuk az öttusa meg a vívás (-Mincza Ildi) rossz szereplését "kiváltja" Fodor Zoltán ezüstje, Kozmannék bronza, a kézis csajok négybe kerülése (és azért azt a bronzmeccset kb. masszívan elcsalták, na mindegy), meg a férfi vízilabdások eddigi szereplése, és még biztos akad, amit kihagytam.
szóval oké, előfordulhat, hogy itt alulteljesítettünk, de szvsz messze nem annyira, mint amennyire a sajtó beállítja. egyébként tényleg azt gondolom, hogy nagyjából ennyi van a magyar élsportban, ha egy kicsit mellénk áll a szerencse is, akkor több érmet hozhattunk volna, ez tény, de még így is olyan kőgazdag országokat előzünk meg, mint Belgium, Ausztria, Portugália, Svédország vagy Írország, akik sokkal többet költhetnek sportra, a területük és a népességük vagy hasonló a miénkhez, vagy kicsit kisebb, tehát szerintem az anyagi lehetőségeinkhez képest még mindig jók vagyunk.

Cseh Laci meg egy ember, és tőle sem várta ezt senki. azért mondjuk sacperkábé tizenöt éve volt két tuti bajnokunk, Egerszegi és Darnyi személyében, akik úgy mentek ki bárhova, hogy nyerni fognak, hacsak le nem eresztik menet közben a vizet a medencében, vagy el nem alszanak a verseny előtt. na ilyen már nem nagyon lesz szerintem, mert annyit nem tudunk ráfordítani, hogy mutánsokat tenyésszünk ki :). és ha nem amerikai lesz az "új Phelps", akkor ausztrál (ld. Thorpe, hasonló adottságokkal) vagy holland (ld. Hoogenband) vagy brit simán lehet, mondjuk aktuális lenne nekik is egy úszózseni 2012-re... szóval ezért látom én ezt ilyen sötéten, viszont örülök, hogy válaszoltál :).
Visca el Barça!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.24. 05:00:36

egy részével egyetértek annak amit írtál, de azért gondolj bele: leírod, hogy ettől meg ettől többet vártál, mégis jó az olimpia? mégis ennyi van a magyar élsportban?
azért arra nem igazán van mentség, hogy a világbajnok, meg hasonló címekkel rendelkező vívóink egy darab bronzot bírnak felmutatni. saját magunkat vertük meg. az öttusára sincs mentség, ahogy kammererék teljesítményét se magyarázzuk már azzal, hogy meghalt szegény kolo, plusz a repcsin beszóltak nekik.
lehet, hogy athénban túlteljesítettünk, meg mákunk is volt, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy most nem teljesítünk alul, és nincs mellé még pechünk is. elfogadom, hogy nem a 8 arany a realitás, de azt se mondja senki, hogy 2 (3).

"ja, ahhoz meg szokjunk hozzá, hogy úszásban nem lesz több Darnyi, Egerszegi, Güttler, Czene, Zubor stb.-hez fogható aranygenerációnk. sőt, szvsz ennél csak rosszabbak leszünk. "

miért? cseh laci phelps-szel egy kategória. najó, nem egy kategória, de a legjobban ő közelítette meg. szerintem laci van olyan jó, mint darnyi, csak ez a mutáns mindenkinél jobb. és azért nem lesz mindig egy phelps amerikában, csúcsdopping ide vagy oda.
Agypiercing
Barça B

2008.08.24. 04:16:42

sziasztok,
érdekesen alakult ez a topik, elég sarkos véleményeket lehetett olvasni, ha nem bánjátok, leírom én is a magamét.
szóval: elsőként szerintem mindenkinek be kéne látnia, hogy a 8-10 arany, amivel a sajtó az olimpia előtt tömte a nép fejét, totál irreális célkitűzés volt. ez a 2 (esetleg 3, reméljük, a férfi pólósok nagyon jók :)) a realitás. ennek sok összetevője van, talán a lényeg, hogy amíg a cocializmusban a sport presztízskérdés volt, és a hatalom bármit bevetett, ha kellett egy pár olimpiai cím, (nézzétek meg Kínát, mellesleg) addig ez most nincsen. aztán meg, pechesek is voltunk. Athénban iszonyúan túlteljesített a csapat, és legtöbbször "befelé pattantak a kapufák", ha értitek, hogy mire gondolok.
én abszolút nem tekintem ezt egy rossz olimpiának, jelenleg ennyi van a magyar élsportban, és jobb lesz, ha ezt tudatosítjuk, és nagyon remélem, hogy a sajtó Londonban nem fogja ugyanezt a gusztustalan módszert bevetni, hogy felerősítik a várakozásokat, aztán meg osztják a sportolókat. :evil:

szóval olyan sokmindenkiről nem lehetne mondani, hogy betlizett, vagy katasztrofálisan teljesített volna. szerintem az öttusázók beégtek, ez tény, a vívóknál pedig Mincza Ildit leszámítva szintén gyengék voltunk. még lehetne mondani Kammereréket, akiktől mindenki többet várt, vagy Kővágót, aki a döntőbe se került, és aztán mindenkire ráfogta, aki szembejött vele kb., hogy azért nem ment neki, de az mondjuk előfordul, hogy valaki elmarad attól, amire képes. viszont cserébe Cseh Laci helyenként megszorongatta a nyilvánvalóan kitenyésztett Phelps-t (193 centi magas, 51-es lába van és 198 centi a kartávolsága, na persze, pont ilyen arányai vannak egy normális embernek :?), Kozmann és Kiss csodálatosat mentek, méltón emlékeztek meg ezzel Kolonicsról, Vajda is zseniális volt, és akármi lesz is a döntőben, a férfi pólósok is. biztos kihagytam még valakiket, de nekem ezek voltak a legszebb eredmények.
ja, ahhoz meg szokjunk hozzá, hogy úszásban nem lesz több Darnyi, Egerszegi, Güttler, Czene, Zubor stb.-hez fogható aranygenerációnk. sőt, szvsz ennél csak rosszabbak leszünk. egész egyszerűen azért, mert nincs elég pénzünk kifejleszteni azokat a szereket (növekedési hormonokat? nem tom) amiket a gazdagoknak van. nézzétek meg, tanulságos, hány csóró ország versenyzője ért el jó eredményt úszásban? na vajon. amcsik, ausztrálok, hollandok, britek, franciák végeztek az élen. nekik van erre elég zséjük.
szóval az olimpia már nem szól a coubertini eszméről, kb. politika, üzlet és dopping, és nekem ez sokkal-de-sokkal nagyobb csalódás, mint a mieink szereplése... :?

ja és még egy dolog: S(c)h(m)it(t) Pál húzzon el a vérbe. már rég meg kellett volna tennie. egyrészt azért, mert megosztó a személye, egy sportvezető ne legyen politikus, mert a sport az egész országot képviseli, a politika meg csak a saját szekértáborát. ez az egyik. a másik, hogy vagy inkompetens, vagy lexarja a jelentős feladatait, ez abban is látszik, hogy pl. szegény Igalynak a nagy NOB elnökeként sem tudta elintézni, amikor bajba került a lőtér miatt, hogy gyakorolhasson. könyörgöm, ki tudna akkor tenni bármit is, ha a NOB góréja nem? Gyárfástól viszont az ég óvjon meg bennünket, ő kb. egy keresztapa, semmi szükség rá a sportban, hacsak nem akarunk a bírók megvesztegetése vagy a dopping terén hatalmasat előrelépni. de különben ő mindig lehúzza a sok száz milkót az eleve esélytelen foci-eb pályázatokról, úgyhogy remélem megelégszik azzal a zsíros falattal. na, ennyit akartam csak, sorry a regényért :oops:.
Visca el Barça!
tagore
Barça B

2008.08.23. 23:43:06

Frank Rijkaard írta:
tagore írta:Ha valaki még van itt, meg tudná mondani, mikor kezdődik a vízilabda döntő? Előre is kösz.
M1 09.40
Magyarország - USA
:wink:
Nagyon köszönöm.
tagore
Barça B

2008.08.23. 23:42:21

LG írta:Ja, de ez nem humoros. 4 éve, amikor egy magyar atléta a seggét mutogatta a biroknak, na, az humoros volt.
Nem azt mondtam, hogy EZ humoros, hanem azt, hogy ÉN élek az eszközzel. Vagyis komolytalanul elképzeltem, ahogy megteszik ezt szegény kézis lányok. A lekezelő stílusból meg szerintem vegyél vissza, ha lehet. Kösz.
Lezárt