2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Affellay is bevethető elől. Bár még nem nagyon bizonyított, de nagy valószínüséggel, lehet rá számítnai a támadósorban. Egyébként meg nem valós téma szerintem Jeffren eladása, csupán felvetődött.Messithebest írta:Én nem adnám el. Akkor lenne 4 csatárunk. Ha a 4ből mondjuk Villa és Messi neadjisten lesérül, akkor Bojan lesz középen?![]()
Nem akarom....(a jelenlegi görcsös formájában nem)(Igaz,Jeffren nem közép csatár,de Pedro talán elbírna a feladattal)
Az kemeny,a Malaga nagyon beerosit...Es meg egy jo edzo is ul a padon.Nem vesznek 50 millakert jatekosokat,mint a City,hanem szepen gazdalkodnak.LM10 írta:A SPORT szerint a Malaga a nyáron 4 milliót fizetne Jeffrenért. 2012-ben jár le a szerződése.
Szvsz érdemes lenne eladni, én semmit nem látok Jeffrenben, Pep sem nagyon játszatja, a Malaga ideális lenne neki, és érte a 4 millió sem rossz pénz..
Én is tudok neked példát állítani: Lionel Messi. Emlékezhetsz, hogy 4-5 éve mennyire volt fogékony a sérülésekre, de aztán ma már ebből szerencsére semmit sem látni. Nem minden szervezet egyforma, de egy idő után akaratlanul is felkészül a test arra, hogy bármikor érhetik ütések-rúgások a játékost és persze maga az érintett is sokat tud tenni ezügyben a konditeremben. És mind fiatal játékos nagyrészt. 24-25 és afölötti játékosok csak extrém esetekben sérülnek le, főleg nem folyamatosan. Ronaldo is annyi minden miatt sérülékeny, kezdve fiatalon a fogaitól a mai napig a súlya miatt.Barcaforever írta:Sok kis sérüléstől vérteződni?Lionel85 írta:Szerintem meg a sok kicsitől vérteződik fel és ellenállóbb lesz a teste egy idő után. Amúgy meg nem lehet arra készülni, ki mikor rúgja fel, még a legharcedzettebb focistát is partvonalon kívülre lehet rakni. Viszont a fizikai erőnlét sokat számít.Ha vki, akkor én sérülékeny játékos voltam, aztán amire egyszer rásérültem az később visszajött, bár tény mögöttem nem volt olyan komoly csapat, mint mögötte.De egyszerű példa komoly háttérrel a nagy Ronaldo.Ha vki ő igazán felvérteződhetett volna....Később ezek újra és újra visszajönnek majd neki.
Am meg vmelyik középcsapat elvihetné, mert én még annyi potenciált se látok benne, mint G. Dos Santosban, nem hiszem, h valaha is meghatározó játékos válna belőle.
Sok kis sérüléstől vérteződni?Lionel85 írta:Szerintem meg a sok kicsitől vérteződik fel és ellenállóbb lesz a teste egy idő után. Amúgy meg nem lehet arra készülni, ki mikor rúgja fel, még a legharcedzettebb focistát is partvonalon kívülre lehet rakni. Viszont a fizikai erőnlét sokat számít.messideco írta:Azért az ilyen sok kis sérülésből lesz egy komoly sérülés...
Remélem nem lesz sérülékeny játékos belőle...
csak az a baj, hogy jeffren soha nem úgy sérül meg, hogy valaki felrúgja. fut, aztán egyszer csak elkezd sántikálni és érzi valami szakadt vagy húzódott. az ilyen játékosokat hívják sérülékenynek..Amúgy meg nem lehet arra készülni, ki mikor rúgja fel, még a legharcedzettebb focistát is partvonalon kívülre lehet rakni.
Ebben van valami, sőt egyet is értek.Lionel85 írta:Szerintem meg a sok kicsitől vérteződik fel és ellenállóbb lesz a teste egy idő után. Amúgy meg nem lehet arra készülni, ki mikor rúgja fel, még a legharcedzettebb focistát is partvonalon kívülre lehet rakni. Viszont a fizikai erőnlét sokat számít.messideco írta:Azért az ilyen sok kis sérülésből lesz egy komoly sérülés...
Szerintem meg a sok kicsitől vérteződik fel és ellenállóbb lesz a teste egy idő után. Amúgy meg nem lehet arra készülni, ki mikor rúgja fel, még a legharcedzettebb focistát is partvonalon kívülre lehet rakni. Viszont a fizikai erőnlét sokat számít.messideco írta:Azért az ilyen sok kis sérülésből lesz egy komoly sérülés...
semmi extra, jövőhéten már edzhet, a hétvégit még kihagyja.madmushroom írta:milye sérült meg, valami húzódást szenvedett ? jobbulást neki....
Igen, az azert durva volt amikot 3 meteren korbefutotta Ramost a golja elott.Szepen osszehozta Bojannal.Jo tudni,hogy lehet szamitani rajuk.ab1daL írta:11-es is betalált. Mindenkire számítottam én már, de rá nem. Remélem feltudja venni a ritmust végre, és számítani lehet rá komoly szinten! Vamos Jeffren!
Abból szűröm le amikor látom játszani, és én jól játszani még nem láttam. Fut, küzd, hajt, dicséretes, csak éppen focizni nem tud. Ismétlem, a Barca szintjéhez képest!El fanático írta:Ha ezt a múlt idénybeli két meccséből sikerült leszűrnöd, akkor gratulálok, valamint utólagosan felhívnám a figyelmedet arra a tényre, hogy két alkalommal nem a posztján játszott, mivel támadó, de bekket kellett játszania, amikor - sajnos már pontosan nem tudom, melyik csapatok ellen volt, de eltiltások és sérülések miatt erre volt szükség, de megállta a helyét.Tocy írta:Hát én nem tudom...jó meccsét még nem láttam, tegnap értékelhető megmozdulása se volt, amíg játszott. Egyszerűen nem Barca-szint, semmit sem tud hozzátenni a játékhoz, futni tud, de ennyiből Bolt is játszhatna itt...
Sajnálom a sérülését, jobbulást neki!
Jah, és gólt lőtt április 3-án a Bilbaonak, majd 24-én a Xereznek is!