Bajnoki Mérkőzések #2
Igen ha mindig nálunk van a labda nem kell megszerezni, de a Chelsea ellen erre igenis nagy szükségünk lesz + a Mallorca legnagyobb helyzete is Albertiniről volt. De los Santos legalább 20 centivel magasabban volt, amikor a kapufát fejelte és hát ezt mindenáron meg kell akadályozni Terry-ék lehet, hogy ebből kőkeményen büntetnének. Éppen ezért nem játszatnám Demetrio-t és már korábban is mondtam, hogy a széleken Belletti és Gio védekezésén, valamint éppen a rögzített helyzetek kapu előtti hárításán nagyon-nagy hangsúly lesz. Emlékezzetek csak, ha nem ment a Chelseanek az idényben, akkor szögletből jött a gól, Gallas, Terry, Gudjohnsen vagy éppen Huth fejese nyomán és nyertek. Azért nagyon-nagyon bízom és érzem, hogy meglesz a mérkőzés.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jóúúú fiú mondasz vmit.gyiko írta:A hétvégi meccsen igen stabilan játszott a társaság, nekem csak azzal volt problémám, hogy Dinho rengeteg labdát eladott, vagy rosszul passzolt, vagy belevezette a védőkbe - persze volt egypár pazar, trükkös megmozdulása is, de neki kellene a legjobban megbecsülni a nehezen megszerzett labdát. Belletti és Gio játékának örülök, rájuk nagy feladat vár szerdán és Márquez is nagyon jó volt, remek keresztlabdákat küldött Ronaldinho felé, bár egy-kettő rosszul sikerült. Deco eredményessége magáért beszél és Giuly-t is próbálták remek labdákkal megjátszani, viszont nekem Albertini játéka nem volt meggyőző, hiszen neki is ütköznie kellett volna és labdát szereznie, ezt nem láttam sűrűn, én inkább Gerard-ra szavaznék a Chelsea ellen.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Albertinire kitérve:úgy nehéz labdát szerezni,ha az ellenfél alig-alig támad.gyiko írta:A hétvégi meccsen igen stabilan játszott a társaság, nekem csak azzal volt problémám, hogy Dinho rengeteg labdát eladott, vagy rosszul passzolt, vagy belevezette a védőkbe - persze volt egypár pazar, trükkös megmozdulása is, de neki kellene a legjobban megbecsülni a nehezen megszerzett labdát. Belletti és Gio játékának örülök, rájuk nagy feladat vár szerdán és Márquez is nagyon jó volt, remek keresztlabdákat küldött Ronaldinho felé, bár egy-kettő rosszul sikerült. Deco eredményessége magáért beszél és Giuly-t is próbálták remek labdákkal megjátszani, viszont nekem Albertini játéka nem volt meggyőző, hiszen neki is ütköznie kellett volna és labdát szereznie, ezt nem láttam sűrűn, én inkább Gerard-ra szavaznék a Chelsea ellen.
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Az hogy Ronaldinho tán kicsivel tobb labdát elszort en jo jelnek tekintem hisz ez azt jelenti hogy ujra vállalkozik szép passzokra, golpasszokra es ebben benne van az is,hogy hibázik. Na de ha a Chelsea ellen mind bejonnegyiko írta:A hétvégi meccsen igen stabilan játszott a társaság, nekem csak azzal volt problémám, hogy Dinho rengeteg labdát eladott, vagy rosszul passzolt, vagy belevezette a védőkbe - persze volt egypár pazar, trükkös megmozdulása is, de neki kellene a legjobban megbecsülni a nehezen megszerzett labdát. Belletti és Gio játékának örülök, rájuk nagy feladat vár szerdán és Márquez is nagyon jó volt, remek keresztlabdákat küldött Ronaldinho felé, bár egy-kettő rosszul sikerült. Deco eredményessége magáért beszél és Giuly-t is próbálták remek labdákkal megjátszani, viszont nekem Albertini játéka nem volt meggyőző, hiszen neki is ütköznie kellett volna és labdát szereznie, ezt nem láttam sűrűn, én inkább Gerard-ra szavaznék a Chelsea ellen.

Forza Barca!!!
A hétvégi meccsen igen stabilan játszott a társaság, nekem csak azzal volt problémám, hogy Dinho rengeteg labdát eladott, vagy rosszul passzolt, vagy belevezette a védőkbe - persze volt egypár pazar, trükkös megmozdulása is, de neki kellene a legjobban megbecsülni a nehezen megszerzett labdát. Belletti és Gio játékának örülök, rájuk nagy feladat vár szerdán és Márquez is nagyon jó volt, remek keresztlabdákat küldött Ronaldinho felé, bár egy-kettő rosszul sikerült. Deco eredményessége magáért beszél és Giuly-t is próbálták remek labdákkal megjátszani, viszont nekem Albertini játéka nem volt meggyőző, hiszen neki is ütköznie kellett volna és labdát szereznie, ezt nem láttam sűrűn, én inkább Gerard-ra szavaznék a Chelsea ellen.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Ezt nem hiszem el hogy állandoan arrol kell olvasni hogy egy csomo játékos a meccsek után megserul. Ronaldinhorol is irják hogy mondig megsérul. még az a szerencs hogy ezek legalább nem olyan sulyos serulések 

Forza Barca!!!
A BL 1átalán nem biztos...
A Juve, a Milán, ís a Real oan csapatok amelyeknek akkora mákjuk van
, h bármi megtorténehet. 

A Juve, a Milán, ís a Real oan csapatok amelyeknek akkora mákjuk van

- ronaldo
- Jugador d'estrella
Azt csak a visszavágok után amikor megvan ki jutott tovább akkor sorsolják ki.Bodi írta:Jó nagy önbizalmatok van,legyen igazatok!!!
Nemtom,hogy van a sorsolás?Azt lehet tudni,hogy ha nyerünk,akkor melyik meccs győztesével játszunk?
Forza Barca!!!
-
- Capitá del Barça
Innen is lehet nézni a kérdést...Rapika írta:Én jobban örülnék,ha a real továbbjutna a juve ellen,mivel így maradnának 2 frontonFáradtabbak lennének a bajnokságban is!
Meg őket könnyebben kiejtenénk a blből,mintha a juvéval kerülnénk össze!
De úgyis a Barca nyeri mind a kettőt, csak most arról vitatkozunk, hogy könnyebben, vagy nehezebben...

- Rapika
- Entrenador del Barça
Én jobban örülnék,ha a real továbbjutna a juve ellen,mivel így maradnának 2 fronton
Fáradtabbak lennének a bajnokságban is!

de már eldőlt. remélem azért a második helyre odaérünk, és esetleg BL-t nyerünk.Xavi írta:Májusig semmi sem fog itt eldőlni...Szerintem. Aztán ne legyen igazam.
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Azért ne becsuljunk le senkit de tény hogyha a madrid otthonábol ponttal távoznank es akkor is min. 7 pont lenne az elony akkor jelentos esélyunk lenne a bajnoki cimre. meg persze most ia az vanaky01 írta:én úgy érzem legeslegkésőbb ápr.10.-én el fog dőlni a bajnokság31.fordulóban.utána már csak a valencia,és a villareal lesz kemény ellenfél
![]()
Forca Barca

Forza Barca!!!
- aky01
- Jugador d'estrella
én úgy érzem legeslegkésőbb ápr.10.-én el fog dőlni a bajnokság
31.fordulóban.utána már csak a valencia,és a villareal lesz kemény ellenfél
Forca Barca

Forca Barca

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

- Rapika
- Entrenador del Barça
Nekem egy dolog szúrja a szemem!
Tegnapsem játszott Maxi...
Nagyon szimpi a srác,sztem tegnap játszhatott volna legalább egy félidőt Eto'o helyett,így Eto'o is pihenhetett volna a cselzi elleni meccsre.
Tegnapsem játszott Maxi...

Nagyon szimpi a srác,sztem tegnap játszhatott volna legalább egy félidőt Eto'o helyett,így Eto'o is pihenhetett volna a cselzi elleni meccsre.

-
- Director del Fútbol
Ez a tegnapi meccs csodálatos élmény volt, a csapat szinte negyed gőzzel, szépen, nyugodtan, okosan legyűrte a Mallorcát! Tényleg pont annyit adtak ki magukból a srácok erőlködés nélkül, amennyi kellett! Ha szerda este hozzáteszik még azt a 3/4-ed részt is, és mind azt majd megfűszerezik még egy kicsit, ahogy azt kell egy ilyen összecsapásnál, azaz jól felszívják magukat, akkor nincs mese: KIÜTJÜK A CHELSEA-t!!!
KONCENTRÁCIÓ, NYUGALOM, MAGABIZTOSSÁG, és a csatároknak ŐRÜLT JÓ ÖSSZPONTOSÍTÁS, és CÉLZÁS!!!
KONCENTRÁCIÓ, NYUGALOM, MAGABIZTOSSÁG, és a csatároknak ŐRÜLT JÓ ÖSSZPONTOSÍTÁS, és CÉLZÁS!!!
"Més Cuen un Club"
Ha idegenben megverjük a Numanciát, a Depor meg otthon legalább ikszel a reállal akkor már szinte páholyba kerülnénk.