Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Enrique írta:Hmhmhm... Várjunk még, addig nem mondok nevet.![]()
Téma ez esetben: tejcsi. <- ??????????????????Szandi írta:Szia.
Bocs, hogy megint ezzel zaklatlak, de a modis írásodhoz, tudod hogyan viszonyulok, szal hívjatok bátran, ha nem lesz más gyöngyszem!
Primitive írta:Jeleztem már Sharkinho, és Drigo koma felé, hogyha bárminemű segítség kell, akkor állok rendelkezésre, ha ezzel növelhetem a honlap színvonalát!
Akár egy ilyenre is, azt hiszem, készen állok (:
Zozzy 5 írta:Jelentkeznék, ha lehet. Aránylag sűrűn tudom látogatni a fórumot, úgyhogy ilyen szempontból előnyös lenne. Nem tudom, hogy szükségeltetik-e vmi különleges infós tudomány hozzá.
Kluivertinho írta:Üdv!
Nem tudom, hol lehet jelentkezni így itt teszem
Szóval, csatlakoznék a jelentkezőkhöz. Több, mint 2 és fél éve rendszeresen olvasom a fórumot, írok hozzászólásokat, amikkel szerintem nem volt baj sosem. Volt egy hosszabb szünet, mikor személyes okokból nem tudtam rendszeresen írni, de már elég rég óta aktív vagyok megint.
A mester, aki piramist épít írta:Rivaldinho írta:Hali!
Hol lehet modinak jelentkezni ? ... Nem ez nem viccrégebben, ugyna volt problémám, a "nem-túl-visszafogott" hozzászólásaimmal, de mára megkomolyodtam, amúgy azért jelentkezek hogy segíthessek, mivel géppel 'dolgozom' mostanában, ezért elég sokat vagyok a gépnél, ha gondoljátok 'besegítek', aztán majd jelezzetek.
Köszi
Riva, Dani
Nálam.
Berakom modi topicba. Gyors választ nem igérek.
Tamás
Enrique írta:Homér írta:Meg akartalak kérdezni, én szeretném igen, de még nem nyúltam hozzá. Megteheted.Enrique írta:Attyát bannoltátok, v nem? Vagy bannoljam v ne?
Sztem küldj neki egy figyelmeztetést, hogy ha máskor, bármilyen kisebb kihágást tesz, bannolni fogjuk. Mert eddig nem volt vele semmi probléma.
Nekem úgy tűnt, hogy a dícséret az egyrészt azért is van, hogy azért ne tűnj olyan szigorúnak.Enrique írta:Drigo írta:Ákos, ez az LP-s dolog tetszett, kb kumma anyád, de azért ne annyira![]()
Mi?
Én komolyan írtam, amit.
Homér írta:Meg akartalak kérdezni, én szeretném igen, de még nem nyúltam hozzá. Megteheted.Enrique írta:Attyát bannoltátok, v nem? Vagy bannoljam v ne?
Legyökérezte varga tamást meg elég durván szidta a felmenőit.Sharkinho írta:Mi volt konkrétan![]()
Sajnos nem láttam...
Meg akartalak kérdezni, én szeretném igen, de még nem nyúltam hozzá. Megteheted.Enrique írta:Attyát bannoltátok, v nem? Vagy bannoljam v ne?
Badi írta:Drigo, üdv a klubban!
most nem sütöm el, hogy 'Més que un club', mert nagyon sz.r lenne![]()
Vito írta:nem láttam csak egy hsz-t Attyatól, ha durva volt, mehet a ban.
Drigo? hát nemtom nemtom![]()
...
persze, hogy benne vagyok![]()