Enrique írta:Attyát bannoltátok, v nem? Vagy bannoljam v ne? 
Meg akartalak kérdezni, én szeretném igen, de még nem nyúltam hozzá. Megteheted.
Közben kikerült egy cikkem az index blogjára a nou san traffodra (valamit nem lehet megvenni címmel

)
Mellékelem varga tamás számomra nagoyn is megértett véleményét:
Üdvözöllek!
Azt gondolom, felesleges volt bezárnod a Frank Rijkaard-topicot, hiszen senki nem volt ideges. Írtak nekem egy hsz-t, ami tólment a tisztesség határain, amire én - úgy gondolom - kultúrált módon válaszoltam, s nem állt szándékomban tovább ragozni.
Arra azonban hadd hívjam fel tisztelettel a figyelmedet, hogy vannak az emberi kapcsolatoknak írott és íratlan szabályai. Ezeket Attya nemcsak, hogy figyelmen kívül hagyta, hanem mélyen sértő, és bántó dolgokat írt, belekeverve még az édesapámat is. Mi van akkor, ha - teszem fel - az édesapám már meghalt volna, de él, ennek ellenére ez nagyon felháborító volt. Ennél már csak egy felháborítóbb volt, hogy a moderátorok-szerkesztők ezt szó nélkül hagyták. Neked is abban merült ki a véleményed, hogy bezárom a topic-ot, mielőtt elszabadulnának az indulatok. Ezt sajnálatosnak és sértőnek tartom. Mert részedről a hallgatást vehetem beleegyezésnak is.
Az ilyen és ehhez hasonló hsz-kat a jövőben sem fogom eltűrni, mert ezek nemcsak a jóízlés határát lépik túl, hanem akár büntetőjogi következményekkel is járhatnak. És még mielőtt ezt túlzónak találnád, konzultáltam egy ügyvéd ismerősömmel, aki megtekintette a honlapon beírt mondatot, és közölte: simán lehetne egy rágalmazási per témája, amit 99%-os bizonyossággal meg is nyernék. Nem hiszem, hogy az eurobarcá-nak erre szüksége van.
Maradok tisztelettel: Varga Tamás
Mondjuk az utolsó bekezdés azért kicsit túlzás.