köszi a segítséget!!!

ez nem én vagyok

Vito írta:érthető!
csak én nem szövegre, hanem képre gondoltam..![]()
pl: amikor bemásolják a srácok, hogy a TCM-ben milyen eredményeket értek el.
Megnyomod a billentyűzeten a "print screen" gombot.Vito írta:érthető!
csak én nem szövegre, hanem képre gondoltam..![]()
pl: amikor bemásolják a srácok, hogy a TCM-ben milyen eredményeket értek el.
Életemben nem hallottam még ilyen programról.Charlie írta:Valaki tudna-e nekem segíteni,hogy egy bizonyos BW Clone nevezetű programot honnan tudnék szerezni?
C.
Azért szerintem ez szemétség, nem lenne nehéz megoldani! Nem tom ki szereti az országúti kerékpározást (én nagyon), de pl.: a CSC (egyik dán bringás csapat) elég potom összegért (10 Euro) vállalja a szállítást Magyarországra is FUTÁRSZOLGÁLATTAL! Azért ez profizmus és pont a Barcának ne lenne!Rivaldinho írta:Sajna nem szállítanak, már én is próbáltam! vagyok reggelve is, de megnéztem! nem szállítanak! sajnaK.Bálint írta:Nem biztos, hogy ide tartozik, de abban biztosan ide kapcsolódik, hogy segítség kéne. Még pedig ha van itt olyan, aki vett már valamit a Barca hivatalos webáruházában, vagy aki biztosra tudja, hogy szállítanak-é kishazánkba, az plz írjon. Thanks.
Ohh, nem lényeg, legalábbis én így látom. Az SMS-eket sem muszáj megérteni, nincs benn semmi xtra..vrajmi írta:Csak azért kellene mert a hatodik emberkénél vagyok és van egy olyan kis fülecske h tipp.Csak kiváncsi lettem volna erre h mi
Meg hát mégis csak magyarok vagyunk
Megszoktam már a fifát h magyar...
Köszi Boixos!Megmentetted az életem!!Nem kapok karót föcibőlBoixos írta:olajbugi
találtam egy linket, ebben van szó erről is. egyébként 1973ban volt a téma, az akkori arab-izraeli háború kapcsán robbant ki. (ha keresgélsz, akkor a yom kippuri háborúnál is találhatsz róla anyagokat)
ebben a tanulmányban a 9-10. fejezetben van az olajválságról szó
Sajna nem szállítanak, már én is próbáltam! vagyok reggelve is, de megnéztem! nem szállítanak! sajnaK.Bálint írta:Nem biztos, hogy ide tartozik, de abban biztosan ide kapcsolódik, hogy segítség kéne. Még pedig ha van itt olyan, aki vett már valamit a Barca hivatalos webáruházában, vagy aki biztosra tudja, hogy szállítanak-é kishazánkba, az plz írjon. Thanks.