Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel Enrique meg Peti osztálytársak,szóval nem okozott gondot hogy megkapjajelwaz írta:Jah, elnézést (főleg a postásunktól)!Csak már láttam, hogy Peti megkapta (a mázlista), asszittem már repül mindenki felé (ne érts félre Enrique, nem elégedetlenségből mondom). Így, hogy már tudom, hogy kész van, szerintem sokkal nehezebb kivárni, nem tom hogy Ti hogy vagytok vele
A szívemnek meg már semmi nem árt, ha túléltem a Zaragoza elleni meccset (mondjuk azért Larsson gólja akkor is feltámasztott volna
). Jah, jut eszembe, ha minden jól megy két ollyan pólóm lesz, hogy nagyon-nagyon sárgák lesztek az irigységtől (azért hangsúlyoznám, hogy; HA MINDEN JÓL MEGY). Majd linkelek képet! De nem mondom meg milyen, hagy legyen meglepetés:D
pedig ma jó lett volna, ha megkapom, mert a van a szülinapom, jó ajándék lett volna.Enrique írta:Még semmiképp nem kaphattad meg, épp most címezem a pakkokat!![]()
Reményeim szerint hétfőn megy a cumó! Azaz, jövő héten már mindenki felveheti...
Szerintem ne idegeskedj,árt a szivednekjelwaz írta:Kinek hozta már meg a pólót a postás, mert NEKEM MÉG NEMAnnyira várom már, de nem hozza a postás
Addig idegesít, hogy amikor meghozza, és egyetlen kis pici hiba lesz rajta nekimegyek! Úgy idegesít! Már olyan jó lenne benne feszíteni!