Barça Élő Közvetítések
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Aki nem akarja megvárni a Viasaton a meccset, annak itt van pár stream, amin tudja nézni (elvileg).
mms://200.218.192.66/bandsports
mms://media2.brturbo.com/bandsports.wmv
mms://211.148.164.152/tj5
mms://218.67.245.12/%E5%A4%A9%E6%B4%A5%E4%BA%94
http://kikugamo.com/tvb/asx/cnsport.asx
http://people.freenet.de/yoshi7/streams/spc3.asx
mms://61.128.101.18/starsport
mms://vod-vip.cnctv.cn/星空体育
http://kikugamo.com/tvb/asx/livesport.asx
mms://218.1.70.8/espn
mms://218.1.70.72/espn
mms://218.1.70.136/espn
mms://218.1.70.200/espn
mms://218.77.120.110:8083
mms://210.51.11.121/starsport
http://people.freenet.de/yoshiF7/streams/spc3.asx
[url=synacast://09jN1+TK3K3nodua0aLQoKySoqGenqOZ1KGelq+Zp6eZmtzH1aPQmqvL0aLS5pzI2dSpnayZltvbpuvJ4OSmmKWWntedzaTT1eSmoaaVoKvhzebZqp+bnKTModSa19vZqqicmaag5dTc3bCUn6Ca0KfJnt7R3bCdoKCcpOrI4OSmmKWXntedzaTT1eSmoaaL3tHZzrO45NHevObU4uTfo6iVpaKnvOrG4sPc2OjZ46qdmamYltzb0LPXntedzaTT1eSmoaaVoKqkmaaVluTUzuPKrdjh3OrY2NHezvM=/]Pplive-Synacast tracker: Star Sports Asia[/url]
[url=synacast://09jN1+TK3K3nodua0aLQoKySoqGenqOZ1KGelq+Zp6eZmtzH1aPQmqvL0aLS5pzQ363hzebZqp+b1d/IpJ7f4uTG09Hf3aTI392moaaVoKvhzebZqp+b1d/Io57f4uTG09Hf3aTI392moaaVoKvhzebZqp+b1d/Iop7f4uTG09Hf3aTI392moaaVoKvhzebZqp+b1d/IoJ7f4uTG09Hf3aTI392moaaVoKvhzebZqp+b1d/IoZ7f4uTG09Hf3aTI392moaaVoJbayuPKrcPgyui44N/e3emfoqChm/M=]Pplive-Synacast tracker: Star Sports Asia[/url]
[url=synacast://09jN1+TK3K3nodua0aLQoKySoqGenqOZ1KGelq+Zp6eZmtzH1aPQmqvL0aLS5pzI2dSpnayZltvbpuvJ4OSmmKXR2dOgl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOfl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOel+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOcl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOdl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcj+TG3dWpvOrG4sPc2OjZ46qemauX7Q==]Pplive-Synacast tracker: Star Sports Asia[/url]
[url=synacast://09jN1+TK3K3ny6iWqNOiz9eSqNOgm6OZoanPltiYoKKZzaad1NKdzdjGpqOi5pzI2dSpnquWltvbpuvJ4OSmmKWWntedzaTT1eSmoaaVoKvhzebZqp+bnaTModSa19vZqqicmaag5dTc3bCUn6Oa0KfJnt7R3bCdoKCcpOvJ4OSmmKWVntedzaTT1eSmoaaVoKvgzObZqp+bm6TModSa19vZqqicj+TG3dWpHyEcLT4sM0mfoqChm7Gp4tHT2OTZ5qqdmamYltzb0LPXntedzaTT1eSmoaaVoKqkmaaVluTUzuPKrdjh3OrY2NHezvM=]Pplive-Synacast tracker: Dragon Tv[/url]
[url=synacast://09jN1+TK3K3nnK7LpqfRnNuS09KfoKOZqdOclteap9aZma+ao6Ohm6nJ0qed5pzI2dSpmq+bltvbpuvJ4OSmmKWWntedzaTT1eSmoaaVoKvhzebZqp+bnaTModSa19vZqqicmaag5dTc3bCUn6Oa0KfJnt7R3bCdoKCcpOvJ4OSmmKWVntedzaTT1eSmoaaVoKvgzObZqp+bnqTModSa19vZqqicobHZ0+Dgo6WUop7TmtqT3tXgo66Vlt7N1tuiJhsjJkQlOkM4EbCXoKWepLrX0dfb15a5xqqdmamYltzb0LPXntedzaTT1eSmoaaVoKqkmaaVluTUzuPKrdjh3OrY2NHezvM=]Pplive-Synacast tracker: Dragon Tv[/url]
mms://200.218.192.66/bandsports
mms://media2.brturbo.com/bandsports.wmv
mms://211.148.164.152/tj5
mms://218.67.245.12/%E5%A4%A9%E6%B4%A5%E4%BA%94
http://kikugamo.com/tvb/asx/cnsport.asx
http://people.freenet.de/yoshi7/streams/spc3.asx
mms://61.128.101.18/starsport
mms://vod-vip.cnctv.cn/星空体育
http://kikugamo.com/tvb/asx/livesport.asx
mms://218.1.70.8/espn
mms://218.1.70.72/espn
mms://218.1.70.136/espn
mms://218.1.70.200/espn
mms://218.77.120.110:8083
mms://210.51.11.121/starsport
http://people.freenet.de/yoshiF7/streams/spc3.asx
[url=synacast://09jN1+TK3K3nodua0aLQoKySoqGenqOZ1KGelq+Zp6eZmtzH1aPQmqvL0aLS5pzI2dSpnayZltvbpuvJ4OSmmKWWntedzaTT1eSmoaaVoKvhzebZqp+bnKTModSa19vZqqicmaag5dTc3bCUn6Ca0KfJnt7R3bCdoKCcpOrI4OSmmKWXntedzaTT1eSmoaaL3tHZzrO45NHevObU4uTfo6iVpaKnvOrG4sPc2OjZ46qdmamYltzb0LPXntedzaTT1eSmoaaVoKqkmaaVluTUzuPKrdjh3OrY2NHezvM=/]Pplive-Synacast tracker: Star Sports Asia[/url]
[url=synacast://09jN1+TK3K3nodua0aLQoKySoqGenqOZ1KGelq+Zp6eZmtzH1aPQmqvL0aLS5pzQ363hzebZqp+b1d/IpJ7f4uTG09Hf3aTI392moaaVoKvhzebZqp+b1d/Io57f4uTG09Hf3aTI392moaaVoKvhzebZqp+b1d/Iop7f4uTG09Hf3aTI392moaaVoKvhzebZqp+b1d/IoJ7f4uTG09Hf3aTI392moaaVoKvhzebZqp+b1d/IoZ7f4uTG09Hf3aTI392moaaVoJbayuPKrcPgyui44N/e3emfoqChm/M=]Pplive-Synacast tracker: Star Sports Asia[/url]
[url=synacast://09jN1+TK3K3nodua0aLQoKySoqGenqOZ1KGelq+Zp6eZmtzH1aPQmqvL0aLS5pzI2dSpnayZltvbpuvJ4OSmmKXR2dOgl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOfl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOel+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOcl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOdl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcj+TG3dWpvOrG4sPc2OjZ46qemauX7Q==]Pplive-Synacast tracker: Star Sports Asia[/url]
[url=synacast://09jN1+TK3K3ny6iWqNOiz9eSqNOgm6OZoanPltiYoKKZzaad1NKdzdjGpqOi5pzI2dSpnquWltvbpuvJ4OSmmKWWntedzaTT1eSmoaaVoKvhzebZqp+bnaTModSa19vZqqicmaag5dTc3bCUn6Oa0KfJnt7R3bCdoKCcpOvJ4OSmmKWVntedzaTT1eSmoaaVoKvgzObZqp+bm6TModSa19vZqqicj+TG3dWpHyEcLT4sM0mfoqChm7Gp4tHT2OTZ5qqdmamYltzb0LPXntedzaTT1eSmoaaVoKqkmaaVluTUzuPKrdjh3OrY2NHezvM=]Pplive-Synacast tracker: Dragon Tv[/url]
[url=synacast://09jN1+TK3K3nnK7LpqfRnNuS09KfoKOZqdOclteap9aZma+ao6Ohm6nJ0qed5pzI2dSpmq+bltvbpuvJ4OSmmKWWntedzaTT1eSmoaaVoKvhzebZqp+bnaTModSa19vZqqicmaag5dTc3bCUn6Oa0KfJnt7R3bCdoKCcpOvJ4OSmmKWVntedzaTT1eSmoaaVoKvgzObZqp+bnqTModSa19vZqqicobHZ0+Dgo6WUop7TmtqT3tXgo66Vlt7N1tuiJhsjJkQlOkM4EbCXoKWepLrX0dfb15a5xqqdmamYltzb0LPXntedzaTT1eSmoaaVoKqkmaaVluTUzuPKrdjh3OrY2NHezvM=]Pplive-Synacast tracker: Dragon Tv[/url]
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az odavágó felvételről a visszavágó élőben lesz a viasat3-mon!Barcafan92 írta:Élöben vagy felvételröl közvetíti a viasat a BL meccset??ja és melyik napon lessz??Nem voltam most netközelben és nem tok semmiröl!és teletext sincs!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
üdv itt!
Nem tudom ti mit néztek de én azt láttam amit mindig is : Eto'o önző állat és mindenhonnan lövöldöz a francba és nem a csapat érdekeit nézi hanem a saját góljait akarja gyarapítani , ez nála mindig is igy volt meg kell nézni a statisztikát h mennyit lő kapura , ebböl mennyi jut abba az irányba egyáltalán.Ezt én nem küzdésnek meg akarásnak hívom hanem ész nélküli lövöldözésnek.amugy Ronaldinho nélkül megint sikerült bebizonyítani hogy félkaruak vagyunk nah meg persze Deco se kapott lehetőséget hát ezt rák se érti.Maxi meg pfff télleg szegény srác , pedig emlékezhetünk még a legelsö meccsére , ott is bizonyitott már!
na jöhet az anyázás, csákó
Nem tudom ti mit néztek de én azt láttam amit mindig is : Eto'o önző állat és mindenhonnan lövöldöz a francba és nem a csapat érdekeit nézi hanem a saját góljait akarja gyarapítani , ez nála mindig is igy volt meg kell nézni a statisztikát h mennyit lő kapura , ebböl mennyi jut abba az irányba egyáltalán.Ezt én nem küzdésnek meg akarásnak hívom hanem ész nélküli lövöldözésnek.amugy Ronaldinho nélkül megint sikerült bebizonyítani hogy félkaruak vagyunk nah meg persze Deco se kapott lehetőséget hát ezt rák se érti.Maxi meg pfff télleg szegény srác , pedig emlékezhetünk még a legelsö meccsére , ott is bizonyitott már!
na jöhet az anyázás, csákó

egyetértek: ArnauPetI írta:Oleguer a Barcából, megbízható volt ma (is), de overall: Arnau
- huevos
- Jugador d'estrella
csak ismételni tudom magam:nem volt irányítónk, s anélkül igen nehéz
szerintem nem lett volna gond az ilyen mértékű rotáció sem, de a csapat összeállításon nagyon látszott, hogy rijkaardnak nem hiányzik most ez a meccs (de ez nem kivánságműsor...)
eto'o-t ugyanúgy le lehet ültetni a padra, szerintem maxi felszántotta volna a pályát, de ez az ezquerro nagyon halvány...
ne bántsuk már gabrit, valaki írja le nekem, hogy mi az a piszok nagy baj vele, amiért itt oly sokan támadjátok (lehet nem tudok valamit...)kösz
ja és egy nagy +pont a rodri-oleguer kettősnek!!!
szerintem nem lett volna gond az ilyen mértékű rotáció sem, de a csapat összeállításon nagyon látszott, hogy rijkaardnak nem hiányzik most ez a meccs (de ez nem kivánságműsor...)
eto'o-t ugyanúgy le lehet ültetni a padra, szerintem maxi felszántotta volna a pályát, de ez az ezquerro nagyon halvány...
ne bántsuk már gabrit, valaki írja le nekem, hogy mi az a piszok nagy baj vele, amiért itt oly sokan támadjátok (lehet nem tudok valamit...)kösz
ja és egy nagy +pont a rodri-oleguer kettősnek!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem kell izgulni az iksz miatt...
ezt a bajnokságot már csak mi veszíthetjük el.
a gól az gól volt csak vannak ilyen partjelzők akik rosszul segítenek a bírónak.
de azt se feledjük hogy lesz még valencia-osasuna és osasuna real meccs is amin mindhárman veszthatnek pontot.
meg ugye jövő héten itt a classico is amit már nagyjából rendes csapattal játszhatunk.ha azt hozzuk vagy iksz(remélem nem lesz az)akkor zsebben a bajnoki cím is.
a bl veszélyes lehet m,ert a benfica nem rossz csapat sőt...
deconak 4 sárgája van a bajnokságban?(mert ha igen biztos azért nem hozta be rijkaard mert nehogy kapjon véletlen egy sárgát.
a lényeg VISCA EL BARCELONA
ezt a bajnokságot már csak mi veszíthetjük el.
a gól az gól volt csak vannak ilyen partjelzők akik rosszul segítenek a bírónak.
de azt se feledjük hogy lesz még valencia-osasuna és osasuna real meccs is amin mindhárman veszthatnek pontot.
meg ugye jövő héten itt a classico is amit már nagyjából rendes csapattal játszhatunk.ha azt hozzuk vagy iksz(remélem nem lesz az)akkor zsebben a bajnoki cím is.
a bl veszélyes lehet m,ert a benfica nem rossz csapat sőt...
deconak 4 sárgája van a bajnokságban?(mert ha igen biztos azért nem hozta be rijkaard mert nehogy kapjon véletlen egy sárgát.
a lényeg VISCA EL BARCELONA
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Charlie
- Öreg Harcos
Hát én meg ahogy néztem,szegény nem igazán élt együtt a játékkal.Badi írta:egyetlen pozitívum Rodri játéka volt, ha jól emlékszem nem is nagyon volt olyan, hogy bizonytalakodott volna
A legjobbak szerintem Oleguer & Giuly & Valdes talán.Mind1ikük más-más miatt.
Eto'o nagyon önző volt,mindenképp akart lőnni 1 gólt,de így is 3szor jobbak voltunk a Malagatól,de nem jött össze semmi,ami összejött akkor meg a bíró intézkedett.
C.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hagyjukmááá emberek....
Nem olyan nagy gáz ez az X. Jövőhéten elpicsázzuk a Reált de nagyon, és már meg is van a bajnokság...
A védelem jól vizsgázott, mármint olyan értelemben hogy nem kapott gólt, viszont kicsivel több helyzetet dolgozott ki a Malaga mint kellett volna...
Sokkal jobbak voltunk egyébként, több ziccerünk volt, csak hát nem tudtuk őket kihasználni... Na meg volt egy szabályos gólunk amit elvettek tőlünk mert az ellenfél kezezett a 16-oson belül...... PFFFFFF KIÉRTI EZT??????

Nem olyan nagy gáz ez az X. Jövőhéten elpicsázzuk a Reált de nagyon, és már meg is van a bajnokság...
A védelem jól vizsgázott, mármint olyan értelemben hogy nem kapott gólt, viszont kicsivel több helyzetet dolgozott ki a Malaga mint kellett volna...
Sokkal jobbak voltunk egyébként, több ziccerünk volt, csak hát nem tudtuk őket kihasználni... Na meg volt egy szabályos gólunk amit elvettek tőlünk mert az ellenfél kezezett a 16-oson belül...... PFFFFFF KIÉRTI EZT??????

egyetlen pozitívum Rodri játéka volt, ha jól emlékszem nem is nagyon volt olyan, hogy bizonytalakodott volna
- Charlie
- Öreg Harcos
Semmi extra,Rodri közepes,látszott rajta hogy első meccse.Oleguer nagyon jó volt,Belletti se volt rossz,de Sylvinho csak Ronaldinhoval érti jól meg magát.merx írta:A védelmünk milyen volt ???
Főként Rodri teljesítménye érdekelne...
C.
A védelmünk milyen volt ???
Hát kicsit felba..ott ez a meccs. Egész egyszerűen nem értem Rijkaard húzásait. Jó dolog a rotáció, kell is, de azért ha az alapcsapatból nincs Messi, Dinho, Puyol, Deco, Xavi, Edmílson, Marquez az sok. Ilyen középpálya mint a mai VB Gabri Motta... Annyira súlytalan volt az egész hogy rossz volt nézni. De ha már minden áron pihentetünk akkor mért nem lehet legalább Iniestát játszatni? Eto'o-nak meg fel kellene fognia hogy nincs bérelt helye. Giuly és ő is nagyon gyenge volt ma.
ez Rijkaardon ment el...
-kezdve azon, hogy beállítja Gabrit, akit 3 éve nem láttam jól játszani, aztán behozza Ezquerrot, akit szintén el kellett volna már küldeni a fenébe...
-az se igaz, hogy Deco nem bírt volna fél órát,
-Iniesta egy kalap sz@r volt, Sylvinho is, Larsson is
-Etoot ilyen öncélúan legutóbb tavaly év végén láttam játszani
na meg a bíró...
-kezdve azon, hogy beállítja Gabrit, akit 3 éve nem láttam jól játszani, aztán behozza Ezquerrot, akit szintén el kellett volna már küldeni a fenébe...
-az se igaz, hogy Deco nem bírt volna fél órát,
-Iniesta egy kalap sz@r volt, Sylvinho is, Larsson is
-Etoot ilyen öncélúan legutóbb tavaly év végén láttam játszani
na meg a bíró...
Segítsetek!
Április1.-8.között Barcelónában egy konferencián leszünk. Hol és hogyan lehetne belépőt szerezni vagy a Reál, vagy a Benfica elleni mérkőzésre.
Ha van tippetek 2 db belépő vásárlására megköszönöm, ha elkülditek email címemre: boszi@invitel.hu, vagy kellektar@invitel.hu
Laci
Április1.-8.között Barcelónában egy konferencián leszünk. Hol és hogyan lehetne belépőt szerezni vagy a Reál, vagy a Benfica elleni mérkőzésre.
Ha van tippetek 2 db belépő vásárlására megköszönöm, ha elkülditek email címemre: boszi@invitel.hu, vagy kellektar@invitel.hu
Laci

Laci