Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
INNEN szedd le a patcheket, ezek jól működnek. nekem is fent van mind, és tökéletes műxik minden.Clod írta:Oks, sikerült is:D Méga nnyi, hogy tud valaki mondani olyan patch-et amibe mezek vannak?Pl: az Premier League mezei.
Az 1.4es és az 1.5ös patch az megvan.
ugyan abba a mappába ahova a játékot is telepítetted.Clod írta:Hali!
Letöltöttem az 1.4es patchet, az lenne a kérdésem, hogy hogy telepítsem fel h jól működjön?Vagyis hova?
Olyat lehetne, hogy amit letöltöttél azt elküldöd az e-mail címemre!fcbarca0827 írta:www.pesedit.comBokke írta:Sziasztok!
Lécci küldjön már valaki a saját gépéről valami használható patch-et, amibe benne vannak az angol, német bajnokság, valamint frissítések, mert a peshungary-ról egyszerűen nem tudom letölteni!
Meg valami leírást, hogy mit hova másoljak!
www.pesedit.comBokke írta:Sziasztok!
Lécci küldjön már valaki a saját gépéről valami használható patch-et, amibe benne vannak az angol, német bajnokság, valamint frissítések, mert a peshungary-ról egyszerűen nem tudom letölteni!
Meg valami leírást, hogy mit hova másoljak!
Én még 2009-et tolom, de ott úgy van, h settings-be van egy olyan opció h: "Use frame skipping" ennek bepipálva kell lennie.Stevenny írta:Több féle lehetőség van:
1: nézd meg h nem vírusos-e a rendszer
2: vagy van egy olyan opció h game speed ( játék gyorsaság ) s az a normálon kell legyen
Vagy lehet h azért van ez mert akadozik valami okból, s be akarja hozni a lemaradást azért megy olyan gyorsan, érted?
jaja az 1.3-nak, meg 1.2-nek ez a baja, hogy nem lehet velük master league-zni. de ha felrakod azokat, amit Kardi mondott, akkor minden gondod megoldódik. nekem is fent vannak, és tökéletes minden.Barcaádám írta:
nekem 1.3 van meg és nem tudok master leaguezni mert a mentésemet amikor betölti visual c++ hibát ír ki azt mondták hogy kell a hivatalos hozzá...
azokhoz nem kell már?vmeg nekem az 1.3 ba nincs konami cup hanem ki van töltve minden szarral ilyen ázsia óceániai kupa, afrika, amerika, európa és vb.
tehát azokhoz már nem kell hivatalos patch? faja minden amit írtam?
nekem 1.3 van meg és nem tudok master leaguezni mert a mentésemet amikor betölti visual c++ hibát ír ki azt mondták hogy kell a hivatalos hozzá...Kardi írta:szűz patch-re ajánlani tudom a "Pes Edit Patch 1.4, 1.5, 1.6"-ot, nekem tökéletesen működik velük minden!Barcaádám írta:hello mindenki!tud valaki olyan patchet amihez NEM KELL hivatalos patch, vannak benne új válogatott mezek, van benne konami cup(vagyis sima kupa ahova olyan csapatokat rakok be akiket akarok!),tökéletesen működnek a mezek és a master league?
szűz patch-re ajánlani tudom a "Pes Edit Patch 1.4, 1.5, 1.6"-ot, nekem tökéletesen működik velük minden!Barcaádám írta:hello mindenki!tud valaki olyan patchet amihez NEM KELL hivatalos patch, vannak benne új válogatott mezek, van benne konami cup(vagyis sima kupa ahova olyan csapatokat rakok be akiket akarok!),tökéletesen működnek a mezek és a master league?
Lehet változtatni PC-n!!! A szerződés kötésnél megnyomod a d(vagyis a lövés)-t és kiválasztod a számodra szimpatikus számot (alapba a 9-est kéri a gép) ezt a számot vagy megkapod, vagy nem. Attól függ h melyiket kéred, ha foglalt akkor a gép generál egy másikat. Én általában a 14 est kérem, van ahol megkapom, van ahol hülye számot adnak, de pl most az Interbe a 10-est kaptam helyette mert a 14 már foglalt volt. Ez szerintem a csapat presztizsétől függ és attól h mekkora játékos vagy benne...Puyol05 írta:hát az az tud lenni. mikor én a Mu-ban játszottam akkor 28-as volt a mezszámom.Fernando írta: X-boxon, de szerintem ugyanaz a kettő. Mert xboxról van átvarázsolva PC-re a játék. Nem baj. Eddig nem gáz. Mert Rodába 13-as voltam, Ajaxban most 9-es, de remélem nem lesz az, hogy mondjuk 24-esbe játszok valahol vagy valami 3-4-esbe mikor csatár vagyok. Az élvezetromboló tud lenni.igaz, hogy CMF volt a pozícióm, na de akkor is...
hát az az tud lenni. mikor én a Mu-ban játszottam akkor 28-as volt a mezszámom.Fernando írta: X-boxon, de szerintem ugyanaz a kettő. Mert xboxról van átvarázsolva PC-re a játék. Nem baj. Eddig nem gáz. Mert Rodába 13-as voltam, Ajaxban most 9-es, de remélem nem lesz az, hogy mondjuk 24-esbe játszok valahol vagy valami 3-4-esbe mikor csatár vagyok. Az élvezetromboló tud lenni.